Főoldal / SULI / Próbaérettségi a Corvinus Egyetemen
  2013-12-02

Próbaérettségi a Corvinus Egyetemen

Idén is megrendezi a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi előkészítője, a Studium Generale diákszervezete a Próbaérettségi Napot.

- hirdetések -

A próbaérettségin az ország bármely középiskolás diákja megírhat egy próbaérettségit matematika, történelem és elméleti közgazdaságtan tárgyak bármelyikéből, emelt éPórbaérettségi januárban a Corvinus Egyetemen.s közép szinten egyaránt.

Az idei tanévben nem csak Budapesten lesz erre lehetőség, hanem az ország négy nagy vidéki városába (Győr, Pécs, Miskolc és Szeged) is eljuttatjuk feladatsorainkat, egy-egy partnerintézménnyel együttműködve.

A megírt teszteket a diákszervezetünk tagjai kijavítják, kommentálják, illetve igény szerint személyes konzultációra is van lehetőség, ahol a tanulók feltehetik az esetleges kérdéseiket. Ahogy az általunk tartott összes előkészítő tanfolyam, tábor és hétközi óra, ez a próbaérettségi is teljesen ingyenes.

A programon való részvétel mindösszesen egy előzetes regisztrációhoz van kötve a honlapon, ennek határideje pedig 2014. január 12. (vasárnap).

A Próbaérettségi Nap időpontja: 2014. január 18., szombat.

További információ:

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/SG.pre.nap
Illetve a diákszervezet hivatalos honlapja: http://www.studiumgenerale.hu

 Kapcsolódó cikkek