Főoldal / SULI / Indul Terézanyu pályázat!
  2012-03-31

Indul Terézanyu pályázat!

Milyen ma kamasznak lenni? Erre a kérdésre keresi a választ a Terézanyu.hu. Ha elmesélnéd, hogy milyen egy tizenéves élete, ha van egy történeted, amit másokkal is megosztanál, ragadj tollat és papírt, vagy inkább klaviatúrát és mobiltelefont, és az elkészült anyagokat küldd el a terezanyu.hu-ra! A nyertesek értékes ajándékokat kapnak.

- hirdetések -

Tinédzser (13-18 év közöttiek) kategória

Téma: Milyen ma kamasznak lenni?

Pályázati anyag: maximum 5000 karakteres írás és egy rövid, mobiltelefonnal felvett videó.

A Terézanyu pályázat idén a középiskolás korosztályt is megszólítja: milyen ma kamasznak lenni? Úgy tapasztalom, hogy a felnőtt generáció keveset tud a kamaszokról, nincs képük arról, hogy milyen tinédzsernek lenni ma Magyarországon. Azt szeretnénk, ha erről "első kézből" kapnánk választ, és a fiatalok segítenének abban, hogy történeteiken keresztül betekinthessünk világukba.pályázat

Az idei Terézanyu pályázattal arra kérünk Titeket, hogy meséljetek arról, mi a jó és mi a nehéz a kamaszkorban; milyen a felnőttekkel való viszonyotok; kikkel barátkoztok, milyen az iskolai élet és miket csináltok szabadidőtökben; hogyan ismerkedtek, randevúztok vagy, hogy milyenek manapság a fiúk és a lányok, könnyű-e boldogulni velük.

Történetetek leírása mellett egy mobiltelefonnal felvett videót is készítsetek, melyen egy jellemző pillanatot vagy szituációt örökítetek meg írásotokhoz kapcsolódóan (pl.: hogy múlatjátok az időt suli után; legjobb barátotok/barátnőtök bemutatása; hogyan élitek meg a szerelmet stb.).

A pályázatokat a [email protected] e-mail címre 2012. április 15-ig lehet elküldeni. A történetetek mellett ne feledjétek el megírni életkorotok, lakhelyetek (város) és egy olyan telefonszámot, amelyen el tudunk érni!

A zsűri által kiválasztott pályázatok alkotói között százezer forint összértékű könyvutalványt és értékes különdíjakat osztunk ki mindkét kategóriában. Eredményhirdetés a 2012. május 17-én megrendezett díjkiosztó eseményen.

  Kapcsolódó cikkek