Receptek, étrend

#Receptek #étrend

108 db cikk a témában

#sajt
2013.08.11.

Sajtos spagetti lisztérzékenyeknek

Szinte mindenki szereti a spagettit. Miért pont a lisztérzékenyektől vonnánk meg az általa nyújtott élvezeteket? Alábbi receptünk spagettije gluténmentes hozzávalói jóvoltából számukra is fogyasztható, készítsd el nekik!

#kenyér
2013.08.10.

Rakott kenyér lisztérzékenyeknek

Ez a recept nagyon hasonlít a lasagne receptjéhez, csak sokkal könnyebb és gyorsabb elkészíteni. Nincs másra szükséged, mint gluténmentes kenyérre és darált sertéshúsra.

#palócleves
2013.08.05.

Palócleves lisztérzékenyeknek

A magyarok egyik hagyományos étele a palócleves, készítsd el te is otthon. A magyarok specialitásával kínáld lisztérzékeny barátaidat is.

#krumpli
2013.08.04.

Röszti lisztérzékenyeknek

Szeretnél valami izgalmasabb köretet kipróbálni, mint a sült krumpli vagy a krumplipüré? Próbáld ki a rösztit! Ezt lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

#bor
2013.07.29.

Borleves lisztérzékenyeknek

Ha szereted a fehérbort, akkor tetszeni fog ez a recept. Miért ne fogyaszthatnád levesként az asztali bort? Próbáld ki, különleges, kreatív leves, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#kapor
2013.07.22.

Kapormártás laktóz- és lisztérzékenyeknek

Kapormártással feldobhatjuk húsételeinket illetve tésztához is remekül passzol. Lentebb egy olyan kapormártás receptjét olvashatod, amit egyszerű elkészíteni, emellett liszt-és laktózérzékenyek is fogyaszthatják

#fűszeres paradicsomleves
2013.06.25.

Fűszeres paradicsomleves cukorbetegeknek

Egyik legelterjedtebb és legegészségesebb zöldségünket, a paradicsomot számtalan formában lehet elkészíteni. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy hogyan tudod könnyedén összeütni egy kellemes, fűszeres leves formájában. Fakanalat a kézbe!

#sajt
2013.04.11.

Sajtos rúd

A sajtos rúd remek vendégváró! Alábbi receptünk alapján gyorsan elkészítheted és a siker garantált lesz!

#waldorf saláta
2013.04.08.

Waldorf saláta lisztérzékenyeknek

A Waldorf saláta receptje. Lisztérzékenyek, keringési problémákkal, csontritkulással és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják.

#recept
2013.03.31.

Sonkás-paradicsomos rizottó

Lisztérzékenyek figyelmébe ajánlható ételkülönlegesség: a sonkás-paradicsomos rizottó. Némi segítség lehet, hogy elkelhet, de pár ismerős, barát vagy rokon bizton segít - és nem csak az elfogyasztásában.