Zöldborsópüré leves chronosoknak
A zöldborsóleves egy trandicionális magyar étel, amit szinte mindenki szeret. Sok zöldség, kevés idő és energia szükségeltetik hozzá. Kell több indok arra, hogy elkészítsd Te is? Alábbi receptünk zöldborsó levesét chronosok figyelmébe is ajánljuk.
- hirdetések -
Hozzávalók:
- Zöldborsó (friss vagy mirelit) 200 g
- Sárgarépa 50 g
- Petrezselyemgyökér 30 g
- Napraforgóolaj 1 evőkanál
- Búzaliszt 20 g
- Só, zöldpetrezselyem ízlés szerint
Dúsításhoz:
- NUTRISON POWDER 3-5 evőkanál (+66-110 Kcal)
Elkészítés:
A zöldborsót, a megtisztított, kockákra vágott sárgarépával és petrezselyemgyökeret olajon félpuhára pároljuk.
Meghintjük liszttel, finomra vágott zöldpetrezselyemmel, majd felengedjük másfél liter hideg vízzel.
Sózzuk, és készre főzzük. Ha elkészült, áttörjük, püré levest készítünk belőle.
Dúsíthatjuk NUTRISON POWDERREL, amit előzőleg feloldottunk. A NUTRISON POWDERT csak akkor keverjük a leveshez, ha már kissé kihűlt.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!
Receptek chronosoknak