Mozgás, fitnesz

#Mozgás #fitnesz

87 db cikk a témában

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.04.05.

Fogyj a KamaszPanasszal! 3. hét

Máris a 3. hetednél tartasz! Gratulálunk, hogy kitartottál és eljutottál idáig. Kicsit kimerültnek érezheted magadat az előző heti sok sporttól, de ne félj, ez nem tart sokáig.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.03.29.

Fogyj a KamaszPanasszal! 2. hét

Eljutottál a második hétig - gratulálunk! Tudjuk, hogy az állandó kalória-számlálással való küzdelem kifejezetten emberpróbáló feladat, de csak így tovább! Hidd el, idővel sokkal egyszerűbb lesz! Ettől a héttől kezdve szeretnénk növelni az aktivitásodat, ami rengeteget fog segíteni neked a fogyásban.

#zumba
2015.12.29.

A Zumba jótékony hatása

A Zumba kirobbanó, innovatív, hatékony. A Zumba leszámol az unalmas edzésekkel. Hogy hogyan hatnak rád az edzések? Olvasd el cikkünket és tudj meg többet!

#lapos has
2015.12.02.

Lapos has 30 nap alatt: harmadik hét

Már a program felén túl vagy, jöhet a harmadik hét. Már biztosan látod és érzed a pozitív változást. Ismét bebizonyosodott, hogy az erőfeszítéseidért megkapod a méltó jutalmadat.

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.

#lapos has
2015.11.19.

Lapos has 30 nap alatt: első hét

Ki ne álmodozna lapos, izmos hasról? 4 részes sorozatunkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz 30 nap alatt feszesebb és laposabb hasra szert tenni.

#kardio
2015.09.25.

A kardiomozgás a kamaszokat is védi

Egyre riasztóbb méreteket ölt a fiatalok körében is terjedő mozgásszegény életmód és az elhízás, valamint az ezek talaján kialakuló betegségek, mint például a magas vérnyomás és a cukorbetegség. Dr. Babai László, életmód orvos a megfelelő életmódról és a kardiomozgás jelentőségéről beszélt.

#test
2015.07.31.

8 tipp a sportsérülések megelőzéséhez

Közismert, hogy a sport mennyire pozitívan hat az egészségre, az önbizalomra, de nem szabad elfeledkezni a lehetséges sérülésekről sem. Dr. Dobos Márta, ortopéd orvos a biztonságos edzés legfontosabb szabályairól beszélt.

#hobbi
2015.06.15.

7 tipp a tökéletes alakért

A tökéletes testhez elengedhetetlen a kemény munka, az elhivatottság és a kitartás. A jó hír, hogy tanácsainkat megfogadva növelheted a fitneszprogramod eredményességét.

#nyár
2015.05.22.

Tartsd magad fitten!

Egy felmérés kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik fitten tartják magukat, magasabb IQ-val rendelkeznek, emellett egészségesebbek és vonzóbbak.

#jóga
2015.04.09.

Jóga és a férfiak

Egy 2013-ban készült amerikai felmérés szerint a jógát gyakorlók mindössze 28 százaléka férfi. Ha lenne magyar statisztika, valószínűleg igen hasonló képet mutatna.

#bodyART
2015.01.29.

BodyART, egységben a tested és a lelked

Ha szereted a komplex mozgást, ha összhangba akarod hozni a tested és a tudatod, és mindig is irigyelted a kisgyerekek hajlékonyságát, akkor ne keress tovább. Próbáld ki a bodyArt-ot. Segít egységet alkotni önmagadban, önmagaddal, felmérheted az erősségeidet, tisztán fogod látni a gyengeségeidet és tudni fogod, hogyan edz úgy, hogy megteremtsd az egyensúlyt ezek között.

#sport
2014.11.30.

Sportolás után a hideg zuhany ajánlott

A folyamatosan csökkenő téli hőmérséklet sem szabad, hogy elvegye a kedved a szabadtéri sportolástól. Ha a leghatékonyabb edzést szeretnéd, a kültéri mozgás után ne a forró fürdőt, hanem a hideg zuhanyt válaszd – tanácsolják francia kutatók.