Főoldal / MOZGÁS / Te melyik sportban vagy bajnok? - Szavazz és nyerj!
  2012-07-10

Te melyik sportban vagy bajnok? - Szavazz és nyerj!

A KamaszPanasz Kreatív Pályázatára számos izgalmas, érdekes mű érkezett. Nyerni azonban még most sem késő. Válaszd ki, hogy szerinted melyik a legjobban sikerült videó, fotó, fotómontázs vagy plakát, szavazz a kedvencedre, és ha szerencséd van, nyerhetsz egy pendrive-ot.

Kíváncsi vagy, hogy másokat mi motivál sportolás közben? Tudni szeretnéd, hogy mások miért edzenek, mi ösztönzi őket újabb és újabb célok elérésére? Esetleg még nem tudod, hogy milyen sportágat válassz magadnak, és szeretnéd, ha valaki segítene dönteni? Látogass el a KamaszPanasz Facebook-oldalára, és válogass a jobbnál jobb sportágak közül!

Különdíjak

Ha szeptember 4-ig ellátogatsz a KamaszPanasz  Facebook-oldalára, like-olod a KamaszPanasz Facebook-oldalát és a Neked leginkább tetsző művet, egy kis szerencsével a Tiéd lehet egy 16 GB-os Kingston pendrive.

Ide kattintva szavazhatsz a beküldött művekre.

Aki a legtöbb szavazatot kapja, megnyeri különdíjunkat, a sportvitalitás.hu felajánlásából egy ingyenes, személyre szabott sporttáplálkozási vizsgálat és étrend tervezést.

Fődíj

A fődíj egy 50 ezer forintos elektronikai vásárlási utalvány. A fődíjat nyerő legjobb pályaművet Madaras Ádám világ- és Európa-bajnok öttusázó és a KamaszPanasz szerkesztőségének két tagja választja ki.

A főnyeremény kiválasztásáért folyó zsűrizés a Facebookon történő szavazástól teljesen függetlenül zajlik.

A KamaszPanasz Kreatív Pályázatának Facebook-szavazásán való részvétel feltételei:

A KamaszPanasz a nyereményjátékban mindenki részt vehet, aki a KamaszPanasz Facebook-oldala mellett található „tetszik” gombra kattintanak, és a Kreatív Pályázat beérkezett művek mappában található képek vagy videók egyike mellett található „tetszik” gombra szintén rákattintanak.

Kizárólag azok közül sorsoljuk ki a pendrive-nyereményt, akiket valamilyen módon – email, telefon, facebook-üzenet, stb. – formájában értesíteni tudunk. A szavazók közül a nyereményjáték lezárulta után véletlenszámgenerátor segítségével választjuk ki a nyertest.

A Kreatív Pályázat

Az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében: KamaszPanasz Kreatív-pályázatot hirdet.

Te melyik sportban vagy bajnok?

Mi a kedvenc sportod?

Nem vagy még 20 éves és ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy megmutasd, miért fontos és hasznos a sport, ezzel jó példát mutatva másoknak? Ha a válaszod igen, akkor nincs más dolgod, mint forgatni egy kisfilmet, tervezni egy plakátot, vagy készíteni egy jó fotót, vagy fotómontázst a kedvenc sportodól, és a hozzá fűződő viszonyodról.

A Tiéd lehet egy fényképező, egy MP4-lejátszó, egy telefon, vagy amit akarsz! Most Te választod ki, hogy mit szeretnél nyerni!

 

Légy a legkreatívabb, és vidd el a KamaszPanasz 50 ezer forintos fődíját!

Készíts

 • kisfilmet (1-4 perces)
 • fotót
 • fotomontázst (digitális képszerkesztéssel készült mű)
 • tervezz plakátot

Mutasd be a kedvenc sportágadat és a kettőtök különleges viszonyát!

Nyeremények

 • Főnyeremény: 50 ezer forintos elektronikai vásárlási utalvány
 • Az első 10 leggyorsabb beküldő a kamaszkoriveszhelyzetek.hu felajánlásából könyvajándékot kap
 • Közönségdíj:a pályázat lezárulta után a legjobban sikerült pályaművekre a KamaszPanasz Facebook-oldalán bárki szavazhat a számára leginkább tetsző műre. A sportvitalitás.hu felajánlásából egy ingyenes, személyre szabott sporttáplálkozási vizsgálat és étrend tervezés.

Zsűri

A legjobb pályaműveket Madaras Ádám Világ- és Európa-bajnok öttusázó és a KamaszPanasz szerkesztőségének két tagja választja ki. A döntés meghozatalában a fiatal, első Olimpiájukon debütáló úszókból és műugrókból álló lelkes csapat segíti majd.

Pályázat feltétele

 • Pályázni kizárólag saját készítésű művel lehet.
 • A műveket és a jelentkezési lapokat, valamint - ha szükséges - a szülői hozzájárulást elektronikus úton, a [email protected] e-mail-címre várjuk a szerkesztőségbe, adatlap nélkül nem tudjuk díjazni a művet.
 • A kisfilmeket CD-n a 4032 Debrecen, Füredi út 18 címre várjuk, vagy a Youtube-ra feltöltött videó linkjét küldd el a [email protected] címre a kitöltött adatlappal és - ha nem vagy még 14 éves - a szülői hozzájárulással együtt.
 • A pályázat időtartama: július 10 - augusztus 20.
 • Eredményhirdetés: szeptember 5, szerda
 • A legjobb műveket a KamaszPanasz weboldalán is megjelentetjük.

A Facebookon szavazók között kisorsolásra kerülő nyeremény:

A KamaszPanasz Kreatív Pályázatára beérkezett művekre voksolók között kisorsolásra kerül 1 db Kingston DT 100G2 16 GB pendrive.

A sorsoláson való részvétel feltételei:

 • a KamaszPanasz Facebook-oldalán található "Tetszik" gomb megnyomása
 • legalább egy, a KamaszPanasz Facebook-oldalán található "Kreatív Pályázat beérkezett művek" címet viselő fényképalbum egyik eleménél a "Tetszik"- gomb megnyomása

A sorsolás során a sorsolási bizottság véletlen szám generátort használ. Összesen 1 fő nyertes és 3 pótnyertes kisorsolására kerül sor. A kisorsolt nyerteseket a H2Online Kft e-mailen (szükség esetén Facebook-üzeneten, illetve telefonon) keresztül értesíti, illetve a nevét a KamaszPanasz oldalán közzéteszi. Majd a nyertes postai úton átveszik a nyereményt. Amennyiben valamelyik nyertes nem jelentkezik az ajándékáért a kiértesítést követő 10 napon belül, a nyeremény automatikusan átszáll a pótnyertesre.