#Mozgás

Fitness Fesztivál

2012.05.06.
1 perces olvasási idő

A fitnesz, a pilatesz, a capoeira, a jóga és a testmozgás valamennyi válfaja főszerepet kap a FitBalance Aréna - Nemzeti Egészség és Fitnesz Fesztiválon a fővárosban május 13-án.

A fitnesz, a wellness és az egészséges életmód kedvelőinek egynapos fesztiválját 2006 óta évente kétszer megrendezik, ezúttal pedig már a Nemzeti Erőforrás Minisztérium is a mozgásfesztivál mellé állt, melyet negyedik alkalommal tartanak a Papp László Budapest Sportarénában.

fitnessA helyszínen hét színpadon a legnevesebb hazai és külföldi szakemberek tartanak órákat. Lesznek többek között zumba-, spinning- és különböző jógaórák, az érdeklődők megismerkedhetnek az afrodance-szel, a kangoo-val, az iron boxszal és a funkcionális tréningek válfajaival.

Az aerobik- és fitneszórák mellett az egészséges életmódhoz kapcsolódó programokon vehetnek részt a látogatók, akiket gyakorlati és prevenciós tanácsokkal is ellátnak. A Biopont Életmód Expón mintegy száz kiállító várja majd az érdeklődőket, akik közel húszféle szűrővizsgálaton vehetnek részt.

Az eseményen rendezik meg az IFBB Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupát, illetve a Rúdtánc Nyílt Fitness Magyar Bajnokságot is. A regisztrált résztvevőknek a belépőjegy áráért a szervezők ajándékcsomagot és korlátlan ásványvíz-fogyasztást is biztosítanak. A programról részletes információk a www.fitbalance.hu internetes oldalon olvashatóak.

(MTI)

Kapcsolódó címkék

fitnesz