Lélek, randi

#Lélek #randi

122 db cikk a témában

#csók
2016.07.06.

Mikor jöjjön az első csók? Ma van a csók világnapja!

Mindig is az a srác voltam, aki jól el tudott szórakoztatni egy lányt egy randin, azonban ha az első csókról volt szó, totálisan megzavarodtam. Nagyon kellemetlenül éreztem magam mindig is az ilyen helyzetekben, és nem tudom, hogy pontosan mit is szeretnek ilyenkor a lányok. Legyek vakmerő? Vagy kérdezzem meg, hogy megcsókolhatom-e?

#csók
2016.01.16.

Romantikus randi tippek hideg időre

Nem kell, hogy a téli időjárás miatt beltérre korlátozódjon a randitok. Ha mindketten rendesen felöltöztök, fantasztikus randitok lehet a szabadban is. Ötleteinkből válaszd ki a számotokra legmegfelelőbb programot.

#szerelem
2015.05.25.

Tetszik az osztálytársam...

Kedves doktornő! Azért fordulok magához, mert talán ön az egyetlen, aki segíteni tud nekem. Ebben a tanévben jött egy fiú osztálytársunk, aki nagyon aranyos. Közvetlen és beszédes, az egész osztály oda van érte, és nekem nagyon tetszik.

#randi
2015.05.19.

Randitippek az első alkalomra

Már régóta szeretnéd Őt jobban megismerni, de nem mered randira hívni? Bátortalan vagy, félsz, hogy elbénázod? Íme néhány tipp, mely segít megtenni az első lépéseket szíved választottja felé.

#első randi
2015.03.06.

Tippek a legelső randihoz lányoknak

Az első randi egy olyan esemény, amire nem mindig tud az ember felkészülni - hiszen minden a jelenlévő személyektől és a körülményektől függ. Az alábbiakban mégis megpróbáltunk összegyűjteni néhány olyan tippet, amelyek segítségével könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel!

#csók
2015.01.21.

Hogyan kerüld el a kínos hallgatást randi közben?

Voltál már olyan randin, ahol egymást követték a kínos szünetek, és szinte egy örökkévalóságnak tűnt kivárni a találkozó végét? Ha követed a tanácsainkat, elkerülheted a kínos csendet.

#csók
2014.12.15.

7 dolog, amin gondolkozz el a második randi előtt

Vannak dolgok, amiket érdemes átgondolnod a második randi előtt. Sok időt és energiát spórolhatsz meg magadnak azzal, ha így teszel. Ki akar azzal a gondolattal hazatérni a második randiról, hogy bárcsak otthon maradt volna?

#osztálytárs
2014.11.09.

Világjáró pszichológus: ismerkedési szokások a világban

Itthon és más, modern társadalmakban, a fiatalokat foglalkoztató szinte legfontosabb téma az ismerkedés. Tetszem-e neki, hogyan szólítsam meg, miről beszélgessünk, és más, hasonló kérdések várnak megválaszolásra.

#randi
2014.11.08.

Randi szabályok – első randisoknak

Az első randi soha sem tartozott a legmegnyugtatóbb dolgok közé. Nem kell külön stresszelni, lesz az magától is. Most az első randisoknak szeretnék segíteni, nekik érdemes elolvasni ezt a cikket, mely a randi 7 alapelvét taglalja!

#csók
2014.09.20.

Randi vagy csak együttlógás?

A legfontosabb, hogy megjegyezd: nem az számít, hogy randit vagy együttlógást beszéltetek-e meg, hanem az, ahogy viselkedtek az együtt töltött idő alatt. Általában elég könnyű eldönteni, hogy szerelem vagy barátság felé tart a kapcsolatotok.

#randi
2014.09.08.

Hogyan tedd túl magad az első szerelmen?

Nemrég szakítottatok az első szerelmeddel, és úgy érzed, mintha a szíved millió darabra hullt volna, és nem érdekel semmi, csak hogy megszabadulj ettől a fájdalomtól? Tudd meg, hogy hogyan lehetsz túl az első szerelmen.

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?
#randi
2014.09.06.

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?

Tetszik egy srác, de nem tudod, hogyan közelíts felé? Ha követed a következő tanácsokat, nemcsak arra veheted rá a kiszemeltedet, hogy randira hívjon, de a saját önbizalmadat is növelheted általuk! A fontos, hogy elfogadd önmagadat, és ezután a belső elégedettség sugárzani fog rólad!