Főoldal / LÉLEK / Fortélyok egy fiú meghódításához
  2014-11-30

Fortélyok egy fiú meghódításához

Gyakran nem egyszerű elérni, hogy közelebb kerülj egy fiúhoz. Meg kell találni az arany középutat a túlzott rámenősség és a félénkség között, amivel elérheted, hogy a srác felfigyeljen rád. Legyél titokzatos, ugyanakkor őszinte is, de a legfontosabb, hogy csak önmagadat add!

- hirdetések -

Egy kapcsolat nem épülhet megjátszásra vagy hazugságokra, ha pedig a kiszemelted nem értékeli a személyiségedet, akkor meg sem érdemel! Ha követed az alábbi fortélyokat, az ismerkedésen túl az első randit is Fortélyok egy fiú meghódításáhozelőkészítheted!

Párkapcsolati státusz

Hogy egy fiú elhívjon randizni, a legjobb, ha finoman érezteted vele, hogy éppen nincs senkid, azaz szingli vagy. Utalj rá egy szokásos beszélgetésetek során, vagy viccelődj rajta, a fontos az, hogy megértesd vele a dolgot. Sőt, ez tökéletes mód arra, hogy te is kiderítsd, a kiszemelted szingli-e vagy sem. Ha igen, szabad az út!

Keress okot arra, hogy együtt lehessetek!

Ha alig találkozol a kiszemelteddel, ne várj túl sokat a későbbiekben! Először meg kell ismerned őt, és lehetőséget kell adnod neki, hogy ő is megismerjen téged. Maradj az osztályteremben órák után, vagy kérd meg, hogy tanítson meg játszani egy hangszeren (már ha tud játszani egyen) – az okok száma kifogyhatatlan.

Flörtölj!

Flörtöléskor is figyelned kell – de ha megtalálod az egyensúlyt, nem lesz gond! Egy laza flört egy fiúval a legjobb mód, ha azt akarod, hogy a srác randizni hívjon! Tartsd a szemkontaktust, mosolygj sokat, és időnként finoman érintsd meg – csak ne vidd túlzásba a dolgot, és ne tűnj könnyűvérűnek!

Hallgasd meg!

Mindenki szereti, ha meghallgatják. Ez nem csak azt jelzi a fiúnak, hogy odavagy érte, de a reakciói és utalásai alapján akár az ő érzéseit is megismerheted közelebbről.

Ne beszélj túl sokat magadról!

Van, aki szerint ismerkedéskor az a fontos, hogy minden apró kis részletet megosszunk önmagunkról. De ez nem így van. Ha a randipartnered azt mondja, hogy szereti az éttermeket, ne meséld el az összes történetedet ezzel kapcsolatban. Ezzel nem érsz el semmit, csupán rázúdítasz egy halom felesleges információt! Maradj titokzatos, és hagyd, hogy a fiú a saját tempójában maga ismerjen meg téged egyre jobban!

Az első randi előtt

A fiú kíváncsi lehet a te véleményedre is, ha már az első randi tervezésénél tartotok. Ha valahova – étterembe, koncertre, esetleg moziba – mindenképp szeretnél elmenni, tegyél rá utalásokat! Ilyenkor legyél izgatott, de ne tűnj kétségbeesettnek! Egyébként kellemes lehet, ha a srác meglep valamilyen különleges „randihelyszínnel”.

A csúcson hagyd abba!

Ha beszélgetés közben úgy érzed, hogy a társalgás kezd lapossá válni, vagy kifogytok a mondanivalóból, keress egy hihető kifogást, hogy rövidesen befejezzétek a beszélgetést. És igen, lehet, hogy ez a legutolsó dolog, amit akarsz, de hidd el, így a srác alig várja majd a következő találkozót! A cél az, hogy a kiszemelted még többet akarjon belőled!

Okosan helyezkedj!

Ha szemben ülsz a partnereddel, akkor remekül működhet a szemkontaktus, míg ha mellette vagy, fizikálisan is közelebb kerülhettek egymáshoz. Hajolj közel hozzá és beszélj lágyan! Az egész okos helyezkedés kérdése. Ne válts túl gyakran pozíciókat, mert az megzavarhatja a fiút!

Tehát ha kedvelsz egy fiút - nevezzük pillangóknak a gyomrodban vagy szerelemnek első látásra - könnyedén elérheted, hogy a srác megkedveljen annyira, hogy randira hívjon.

(B.Cs.)