Főoldal / LÉLEK / Mit láttál a nyáron? Fotópályázat a KamaszPanaszon
  2014-07-14

Mit láttál a nyáron? Fotópályázat a KamaszPanaszon

Naplemente a Balaton-parton, fürdőzés a Földközi-tengerben, vagy egy izgalmas buli egy nyári fesztiválon? Legyen bármi a nyári programod, örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat egy fényképen, és oszd meg azt a KamaszPanasz pályázatán! Főnyeremény egy 16 GB-os pendrive – hogy minden élményt és emléket megőrizhess a nyárról.

- hirdetések -

A pályázat szlogene: Ezt láttam a nyáron

Legyen szó egy kellemes városnézésről, vagy vízparti fürdőzésről, esetleg egy fergeteges fesztiválról, az élmény ugyanaz: Mit láttál a nyáron? Fotópályázat a KamaszPanaszonkiszakadni a hétköznapi rohanásból, pihenni, feltöltődni, észrevenni az élet azon dolgait, amelyekre máskor nem jut időnk. Örökítsd meg ezt a pillanatot, és oszd meg másokkal is!

Készíts egy szép képet, színezd, alakítsd, dekoráld kedved szerint, majd oszd meg az Instagramon keresztül! Fontos: a kép megosztásakor feltétlenül tüntesd fel a „#kamaszpanasz” hashtag-et a kép mellett! A pályázaton csak azok a képek vehetnek részt, amelyeknél a „#kamaszpanasz” hashtag szerepel. 

Határidő

A pályázat időtartama: 2014. július 14. – augusztus 31.

Nyeremény

A legjobban sikerült fénykép készítője egy 16 GB-os pendrive boldog tulajdonosa lehet.

Ki lesz a nyertes?

A győztes fényképet a közönség által leginkább kedvelt 5 kép közül a KamaszPanasz szerkesztőségének tagjaiból álló zsűri választja ki. Készíts egy lenyűgöző fotót, oszd meg azt a „#kamaszpanasz” hashtag-gel ellátva az Instagramon! Ösztönözz másokat is arra, hogy kattintsanak a kép alatti szív ikonra – ezzel jelezve, hogy tetszik nekik is a fényképed – és reméld, hogy a legkedveltebb 5 fotó között lesz a tiéd! A közönség által leginkább kedvelt 5 fotó közül kerül majd ki a végső győztes

A KamaszPanasz Instagram-oldala: http://instagram.com/kamaszpanasz

Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés 2014. szeptember 10.

Pályázat feltételei

  • Pályázni kizárólag saját készítésű művel lehet.
  • A további pályázati feltételek itt olvashatóak.

(KamaszPanasz)

 

www.pafi.hu Keresés az érvényes pályázatok között