Főoldal / LÉLEK / Ilyen a kamaszélet: írópályázat a KamaszPanaszon
  2014-02-14

Ilyen a kamaszélet: írópályázat a KamaszPanaszon

Ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy történeteket, verseket, novellákat írj? Esetleg számos történet kering a fejedben, de eddig még nem vetetted papírra őket? Itt az alkalom, hogy tollat vagy klaviatúrát ragadj! A KamaszPanasz írópályázatot hirdet olvasóinak. A legjobban sikerült művek a KamaszPanasz oldalán is megjelennek.

A pályázat szlogene: Ilyen a kamaszélet

A pályázat célja, hogy a szerkesztőség tagjai mellett a KamaszPanasz olvasói is minél jobb betekintést kaphassanak a Ilyen a kamaszélet: írópályázat a KamaszPanaszonkamaszokat foglalkoztató legfontosabb kérdésekről. Legyen az öröm vagy bánat, betegség vagy lelki probléma, nehézség vagy siker - mi mindenre kíváncsiak vagyunk.

Az írás lehet prózai vagy verses formában írt, és valós vagy kitalált történet alapján íródott mű egyaránt. Az egyetlen fontos feltétel, hogy saját írásmű legyen, és a kamaszokat érintő kérdéseket dolgozzon fel. Bemutathatod azt, hogy hogyan élsz, milyen az életed, kik a barátaid, a családod, milyen nehézségekkel kell szembenézned, vagy mi az, ami örömöt okoz Neked.

Feltételek

  • 14 és 20 év közötti kamaszok pályázhatnak.
  • Pályázni kizárólag saját készítésű művel lehet.
  • Terjedelem: 1000-3000 karakter.
  • Forma: prózai vagy verses forma.
  • A legjobban sikerült pályaműveket a KamaszPanasz Te történeted rovatában tesszük közzé.
  • A további pályázati feltételek itt olvashatóak.

Jelentkezés

A műveket és a jelentkezési lapokat elektronikus úton a [email protected] e-mail-címre várjuk a szerkesztőségbe. Kitöltött jelentkezési lap nélkül nem tudjuk díjazni a művet.

Határidő

A pályázat időtartama: 2014. február 14. – március 31.

Zsűritagok

A díjak odaítélését Szafkó Tamás, író, költő; Pyreschitz Anna, pszichológus, a KamaszPanasz szakértője; valamint a KamaszPanasz szerkesztőségének tagjai végzik. 

 

Szafkó Tamás

író, költő

Pyreschitz Anna

pszichológus

 

 

 

 

 

 

 

Főnyeremény

30 ezer forint értékű könyvvásárlási utalvány. Emellett a legjobban sikerült pályamű szerzője rendszeres publikálási lehetőséget kap a KamaszPanasz oldalán.

Közönségdíj

A Te történeted rovatban megjelent írások közül a nyertes pályamű az lesz, akinek az írására a legtöbben szavaznak Facebookon keresztül. Minden pályamű alján található egy "Ha tetszett a történet, oszd meg másokkal is!" doboz. A közönségdíjat az a pályázó nyeri, akinek a cikke alján található dobozban április 9-én éjfélkor a legmagasabb szám szerepel, vagyis akinek a művére a legtöbben megnyomták a "tetszik" gombot.

Határidő: április 9, 18 óra.

Éppen ezért érdemes április 9-én 18 órig minél több ismerőssel megosztani a pályamű linkjét a Facebookon. Minél többen kattintanak rá a cikk végén a "tetszik" gombra, annál nagyobb lesz az esély a közönségdíj megnyerésére.

Nyeremény: 20 ezer forint értékű könyvutalvány, és szintén rendszeres publikálási lehetőség a KamaszPanasz oldalán.

Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés 2014. április 10.

(KamaszPanasz)