Főoldal / LÉLEK / Megfordult velem a világ: pályázat daganatos betegeknek
  2012-06-06

Megfordult velem a világ: pályázat daganatos betegeknek

Oszd meg velünk hosszabb kórházi kezelésed történetét, hogy mások is erőt merítsenek abból a bátorságból és kitartásból, ami neked van.

- hirdetés -

Vers- és novellaíró pályázatot hirdet a Magyar Gyermekhematológusok és Gyermekonkológusok Társasága "Megfordult velem a világ" címmel.

kórházAz alkotások a betegség kezdete, a kezelés, a mindennapos kórházi bentfekvések, esetleg kontroll vizsgálatok során keletkezett érzések, helyzetek megéléséről vagy a gyógyulás utáni új életről szóljon!

Oszd meg velünk hosszabb kórházi kezelésed történetét, hogy mások is erőt merítsenek abból a bátorságból és kitartásból, ami neked van! Leírhatod, hogy ki vagy mi segített abban, hogy ne csüggedj el, amikor már nagyon kellemetlen és nehéz volt elviselni mindezt.

Most te segíts!, és írd le a történeted, mert így mások is megismerhetik, hogy van egy ilyen ritka daganatos betegség, amivel sok-sok ritka bátor hős küzd. Nem irodalmi mestermű a cél, csak írd le ami eszedbe jut, ha kell a szülők is besegíthetnek egy kicsit.

A pályázatról itt tudhatsz meg többet. A pályázatokat kérjük, az alábbi e-mailcímre továbbítsátok: [email protected]

Díjak:

  • Első helyezett: Könyvutalvány
  • Második helyezett: Folyóirat 1 éves előfizetés
  • Harmadik helyezett: Folyóirat 1 éves előfizetés

A beküldés határideje: 2012. november 05.

Terjedelem: maximum 2 oldal. Egy pályázó legfeljebb 2 pályázatot küldhet! A sikeres pályázatokat közzétesszük weboldalunkon!

(gyermekdaganat.hu)