Főoldal / LÉLEK / Maradj fiatal egy életen át! Fotózz és nyerj!
  2012-05-08

Maradj fiatal egy életen át! Fotózz és nyerj!

Senki sem túl fiatal vagy túl idős ahhoz, hogy megossza másokkal tapasztalatait, új szakmát kezdjen, új barátságokat kössön, vagy egyszerűen jól érezze magát másokkal együtt.

- hirdetések -

Nem korhatár függvénye, hogy valaki szélesítse látókörét, szívében fiatal maradjon, hogy teljes életet éljen . 2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve, ennek aprópóján hirdet fotópályázatot a keszthelyi Monitor Magazin.

generációGenerációs kapcsolatok egy kattintással

Olyan fotókat vár a lap, amelyeken jól tükröződik a generációk közötti kapcsolat, az egymáshoz való közeledés. Fontos, hogy minimum két generáció legyen a képen. A fotón szerepelhet a nagymama az unokájával, a szülőkkel, a fiatalabb barátokkal vagy a fiatal szülő a gyermekével. Várunk olyan képeket is, amelyek hatvan év felettiekről készültek, hangsúlyozva, hogy az ő életük is lehet tartalmas, aktív, derűs és kellemes.

Utazás a kattintásért

A zsűri tagjai hivatásos fotósok és a nyeremények felajánlói. A zsűri tagjai nemcsak a legkreatívabb alkotást díjazzák, de értékelik a népszerűséget, és teret engednek a szerencsének is. A zsűri által legjobbnak ítélt kép, a Monitor Magazin Facebook oldalán a legtöbb „lájkot” összegyűjtő fotó, valamint a sorsolás útján kiválasztott alkotás tulajdonosa is értékes nyereményeket kap, többek között egy vonyarcvashegyi wellness hétvége és egy hévízi háromnapos kényeztetés, szállással.

A Monitor Magazin Facebook-oldalán folyamatosan teret engedek a pályázóknak, hogy megjelentessék a fotójukat, arra pedig szavazhatnak a „lájkolók”, ezzel is népszerűsítve az elkészült alkotásokat, a pályázatot, a küldetést.

A részletekért látogass el a http://monitormagazin.hu/fotopalyazat oldalra.

(KamaszPanasz)

  Kapcsolódó cikkek