#Lélek

Karácsonyi hangulatban

2021.12.18.
1 perces olvasási idő

Nyakunkon a karácsony, de Te mégis úgy érzed, még nem jöttél igazán hangulatba? Adunk pár tippet, hogy Neked is megjöjjön a kedved!

Vásárolj

Karácsonykor mindenkit elkap az ajándékozási láz. Te miért is maradnál ki? A nyüzsgés, az emberek sokasága kihagyhatatlan ebben az időszakban. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb bolt általában már novemberben karácsonyi hangulatot varázsol az üzlethelyiségekbe.

Szóval már az is meghozhatja a kedved, ha végigsétálsz köztük.

Készítsd Te magad az ajándékokat

Sokkal személyesebb az ajándék, ha Te magad készíted el. Nem kell bonyolult és drága hozzávalókra gondolnod!
A szüleid és a szeretteid is tisztában vannak azzal, hogy nincs saját kereseted - maximum zsebpénzed -, így nem is várják el Tőled, hogy komoly ajándékokkal lepd meg őket. Annak is örülni fognak, ha rajzolsz, sütsz nekik valamit, vagy egy egyszerű kézműves technikával készítesz ajándékot számukra.karácsonyi hangulat

Díszíts

Egy kis fenyőág itt, néhány gyertya ott és máris karácsonyi hangulatot varázsoltál az egész lakásba. Hiba lenne kihagyni ezen alkalommal a díszítést, még ha nem is vagy az a fajta, aki mindig aktuális hangulatot varázsol a szobájába. A karácsony egészen más tészta, mint a többi ünnep. Úgyhogy szánj néhány órát a díszítésre és élvezd a csodálatos hangulatot, amit Te magad teremtettél!

Varázsolj karácsonyi illatokat a lakásba

Akár a kedvenc aroma-mécsesedből párologtatod, akár gyertyaként szerzed be, bizonyos illatok az egyik legérzékenyebb tudatalattidra hatnak: a szaglásodra. Ha a megfelelő karácsonyi látványról is gondoskodsz, a hatás egész biztosan nem marad el! Jellegzetes karácsonyi illatok: citrusfélék, fenyő, szegfűszeg, fahéj.

(csakmiketten.hu)