#Lélek

Megújult a KamaszPanasz!

2011.09.12.
1 perces olvasási idő

Friss, trendi, színes külső és változatlanul lájkolnivaló tartalom. Elkészült az új KamaszPanasz, ami csak arra vár, hogy bebarangold a szemeddel és az egereddel!

Megszokhattad már, hogy segítünk a tizenéves korral járó testi-lelki változásokkal kapcsolatban, bemutatjuk neked a környezettudatos életforma alapjait, infókkal szolgálunk a különböző betegségekről és balesetekről, eloszlatjuk a drog, a cigaretta és az alkohol körüli tévhiteket, tanácsokat adunk a sikeres iskolai előmenetelhez, az egészséges táplálkozáshoz illetve a mozgáshoz, s bizony sosem kezeljük tabuként a szexet.

2008 decemberében, szóval lassan három éve indultunk. Azóta változott a világ, változott a net, változtál te is. Így hát rajtunk volt a sor, hiszen kedvenc életmódportálod tartozik neked annyival, hogy figyel az igényeidre. Ezért gondoltunk egy merészet, és egyedülálló, élénk külsőt álmodtunk meg.

Most majdnem 4000 cikket olvashatsz nálunk, ami nem kis mennyiség, úgyhogy könnyebb eligazodást biztosítunk neked. Ha egy konkrét téma érdekel, nincs más dolgod, mint kiválasztani a fenti menüből. Amennyiben csak úgy böngészgetsz, a főoldalon egyszerre láthatod valamennyi kategória legújabb híreit. Persze, az interaktív tartalmakat is előtérbe helyeztük, tehát ha küldesz egy történetet, indítasz egy blogot, vagy hozzászólsz valamihez a fórumban, rögtön premier plánban látják a többiek. Ne feledd: szakértőink továbbra is a rendelkezésedre állnak, sőt, most még egyszerűbben fölteheted nekik a kérdésed!

Tudjuk, hogy szeretsz a Facebookon meg a Twitteren lógni, ezért ott is csatlakozhatsz hozzánk. Mindig megosztjuk a legújabb cikkeket, te is ajánlhatod őket a haveroknak. Várjuk a visszajelzéseiteket, hiszen mindig online vagyunk! Ja, és még egy dolog: az MP4-lejátszóért folyó kvízjátékból nem érdemes kimaradni…