iphone
#Lélek

iPhone játékok tiniknek

2011.03.09.
1 perces olvasási idő

Néhány tiniknek gyártott iPhone játékkal könnyen élvezetesebbé teheted a szürke délutánjaidat. Egyre több ember válik kedvelőjévé az efféle hobbiknak.

Ha szereted követni a trendet, akkor ugyebár neked se árt beszerezni a legmenőbb játékokat. De mi a helyzet, ha a játék beszerzésével kapcsolatban kétségeid támadnak és úgy gondolod, hogy nem értesz ezekhez a dolgokhoz eléggé?

Igazából nincs miért aggódnod. Ha szeretnél játszani a tinik körében legkedveltebb játékok valamelyikével, csak meg kell keresned a legjobb weboldalakat. Az első és legfontosabb weboldal, amit meglátogathatsz a hivatalos Apple áruház. Itt biztos lehetsz abban, hogy megkapod azt, amit szeretnél, hiszen a szolgáltatás minősége kiváló és teljes mértékben megbízható. Az oldal egyetlen problémája, hogy elég költséges. Ha szeretnél letölteni valamilyen játékot, akkor azért bizony fizetned kell. Ami persze ha üresek a zsebeid nem túl jó hír számodra. Ami még rosszabb, hogy ha több tételt vásárolsz, akkor a díj is növekszik.

Internetező tini

Vannak viszont más elérhető minőségi oldalak is. Habár ezek is fizetősek, az árak közel sem annyira borsosak, mint az Apple store-ban. Néhány oldal különböző kedvezményeket is ajánl azoknak, akik nincsenek annyira eleresztve anyagilag. Sokszor be is regisztrálhatsz az oldalakra, de ezeknek is anyagi vonzataik vannak.

A magas árak miatt sok ember szívesebben választja az ingyenes oldalakat. Ezek az oldalak nagyon közkedveltek, hiszen a szolgáltatások ingyen vannak, és rengeteg ember használja ki ennek előnyét. Azonban számításba kell venned, hogy az ilyen oldalak használata elég veszélyes. Ha nem vagy elég óvatos, akkor könnyen beszerezhetsz egy rosszindulatú programot, legyen az vírus, vagy kémprogram.

Végül, de nem utolsó sorban, mikor a legjobb játékokat keresed, mindig bizonyosodj meg róla, hogy valóban azért adsz-e ki pénzt, amit szeretnél kapni érte.

(M. M. I. - articlesadv.com)

Kapcsolódó cikkek