Főoldal / LÉLEK / Fiú-lány barátság: Létezik ilyen?
  2010-07-27

Fiú-lány barátság: Létezik ilyen?

Örök dilemma, hogy lehet-e barátság fiú és lány között. Te minden bizonnyal azt gondolod, hogy nem, ha a kedvesed legjobb barátja egy lány. Mit tehetsz, ha elönt a féltékenység?

- hirdetés -

Mikor nem kell aggódnod?

Ha már régóta barátok – Persze van olyan, hogy az ember lánya beleszeret egy régi barátjába, de ennek sokkal kisebb az esélye, mint egy friss barátság esetén. Ha a kedvesed már évek óta jóban van a gyanúsított barátságlánnyal, esetleg osztálytársak/ szomszédok stb. úgy, hogy soha nem volt köztük semmi, nincs okod az aggodalomra. Minden bizonnyal annak a kiváltságnak a részesei, hogy egy igazi fiú-lány barátságban vehetnek részt.

Ha a lánynak van barátja – Ha a lánynak van barátja és láthatóan szerelmes is belé, nem kell aggódnod. Ismered a női gondolkodást, hiszen Te is nő vagy: Ha szerelmes vagy, teljesen mindegy milyen helyes és milyen jó fej srác próbálkozik Nálad, egyszerűen nincs esélye. Minden bizonnyal így van a párod barátnője is!

Ha nyilvános helyen találkoznak – Ha összefutnak a parkban, vagy beülnek dumálni egyet a kávézóba, esetleg megnézik a meccset, akkor nem akarnak elbújni senki elől, nincs titkolnivalójuk mások előtt. Más helyzet, ha állandóan a lánynál kötnek ki DVD-t nézni, sőt a trécseléseket is a négy fal között intézik…

(csakmiketten.hu)

Tovább a témában: Barátság, Testbeszéd