#Ezt látnod kell

Tökéletes gyakorlatsor, amit bárhol megcsinálhatsz - Nincs több kifogás!

2015.09.24.
1 perces olvasási idő

Nincs időm. Nincs hely a lakásban. Nincs pénzem kondibérletre. Nincs ötletem, hogy csináljam. Ez mind-mind csak kifogás. Itt az ideje, hogy kitűzz egy célt és végre formába lendülj. Tudom, hogy titkon te is erre vágysz, csak mielőtt belevágnál, mindig jön egy kifogás. Nos, ennek most vége! Íme, a tökéletes gyakorlatok, amiket bárhol, bármikor végigcsinálhatsz.

Formás popsi, feszes has, szexi lábak

Na ne mondd, hogy nem szeretnéd ezeket a jelzőket magadénak tudni. Igazság szerint egy nagy feladatod van: elhatározni, hogy végigcsinálod! Persze, könnyű elhalasztani, kikerülni az alkalmas pillanatokat, amikor mozoghatnál, pedig ha belevágsz, te is rá fogsz jönni, hogy egy idő után függővé fogsz válni, alig várod majd a következő edzés időpontját.

Most megmutatjuk neked, melyik gyakorlatsor az, amit akkor is megcsinálhatsz, ha nincs időd (az egész körülbelül 15-20 perc, ha még a pihenőket is beleszámoljuk), ha nincs hely a lakásban (ha már a fotelt eltolod a fal mellé, biztosan elég lesz a hely ezekhez a gyakorlatokhoz), nincs pénzed az edzőtermi bérletre (nem is kell, hiszen otthon vagy egy parkban is megcsinálhatod), nem tudod, hogyan kezdj hozzá (ebben a videóben minden gyakorlatot megnézhetsz).

Hajrá! :)