Főoldal / DROG, CIGI, ALKOHOL / Pályázati feltételek, jogszabályok - Stoptober kampány
  2015-09-22

Pályázati feltételek, jogszabályok - Stoptober kampány

A pályázat kiírója a KamaszPanasz portált üzemeltető WEBBeteg Kft.

Pályamunkák beadásának feltételei

A 14. életévét be nem töltött cselekvőképtelen személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak. Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírói nem kötnek ki feltételt a pályázókkal szemben. A pályázat kiíróinak tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.

  • Pályázni kizárólag saját készítésű művel lehet.
  • A műveket és a jelentkezési lapokat, valamint - ha szükséges - a szülői hozzájárulást elektronikus úton, a [email protected] e-mail-címre várjuk. Jelentkezési lap nélkül nem tudjuk díjazni a művet.
  • Filmes pályázat esetén a Youtube-ra feltöltött videó linkjét küldd el[email protected] címre a kitöltött adatlappal és - ha nem vagy még 14 éves - a szülői hozzájárulással együtt.
  • A pályázat időtartama: 2015. október 1. – 2015. október 28.
  • Eredményhirdetés: 2015. november 9. (hétfő)
  • A legjobb műveket a KamaszPanasz weboldalán is megjelentetjük.

Szerzői és felhasználói jogok

A pályázatra benyújtott alkotásnak eredeti műnek kell lennie, amely kifejezetten erre a versenyre készült. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. A pályázó a pályamunka beadásával kijelenti a pályamunkájáról, hogy az saját szerzői műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát.

A mű nem sérthet kiadással kapcsolatos jogokat, egy élő vagy elhunyt személy magánélethez való jogát, személyiségi jogokat vagy tulajdonjogot. A műnek nyilvános fórumon való közlésre alkalmasnak kell lennie, és nem fordulhat elő benne meztelenség, káromkodás, fenyegetés vagy erőszak. A versenyben nem vehetnek részt azok az alkotások, amelyek nemzeti, nemi, faji, etnikai, vallási hovatartozás, fogyatékosság, kor vagy nemi irányultság alapján történő diszkriminációt közvetítenek.

A pályázók szavatolják, hogy ők a benyújtott pályamű eredeti szerzői (ideértve a képeket, grafikákat, diákat stb.). A pályázók szavatolják, hogy ők rendelkeznek műre vonatkozó tulajdonjoggal, így jogosultak a WEBBeteg Kft. számára felhasználói jogot biztosítani. Ha a pályázók nem tulajdonosai a pályaműben felhasznált összes elemnek, akkor szavatolniuk kell, hogy beszerezték a tulajdonosoktól az összes szükséges engedélyt, és hogy a WEBBeteg Kft. semmilyen harmadik fél jogait nem sérti a film felhasználásával.

A WEBBEteg Kft. nem vállal felelősséget azokért a vitákért, amelyek a pályázók és harmadik felek között adódnak a mű szerzői jogaival összefüggésben.

Személyes adatok

Valamennyi személyes adat (nevek, címek, stb.) feldolgozása az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel összhangban történik.

A jelentkezési lap kérdéseire adott válaszok szükségesek a verseny lefolytatásához, és feldolgozásukat kizárólag e céllal végzi a WEBBEteg Kft. A pályázók bármikor kérhetik ezen adatok megtekintését vagy módosítását.

Regisztráció

A versenyre történő regisztrációhoz a pályázóknak online jelentkezési lapot kell kitölteniük, amelyben kijelentik, hogy egyetértenek a versenyfeltételekkel.

A pályázat kiírói a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartják.

További információ: telefonon a +36 30 864-4241-es telefonszámon vagy e-mailben a [email protected] e-mail címen kérhető.

Eredményhirdetés, díjak

A WEBBeteg Kft. a díjnyertes műveket az alábbi művészeti és technikai kritériumok alapján fogja kiválasztani:

  • eredetiség, kreativitás, művészeti és esztétikai megközelítés
  • a pályázat fő üzenetének bemutatására való alkalmasság

Főnyeremény: egy napelemes telefon- és tablet töltő

Közönségdíj: egy Jó reggelt! ébresztőóra

A zsűri összesen 1 fő nyertest választ ki. A nyertest a WEBBeteg Kft. e-mailen (szükség esetén Facebook-üzeneten, illetve telefonon) keresztül értesíti, illetve a nevét a KamaszPanasz oldalán közzéteszi. Majd a nyertes postai úton átveszi a nyereményt.

A pályázó felel minden olyan kárért, amit a jelen Pályázati feltételek előírásainak megszegésével okozott harmadik személynek, vagy a WEBBeteg Kft-nek.

A WEBBeteg Kft. fenntartja a jogot a verseny feltételeinek előzetes értesítés nélkül történő megváltoztatására, kiterjesztésére vagy leszűkítésére, illetve a verseny felfüggesztésére vagy lezárására. A WEBBeteg Kft. a változásokról a KamaszPanasz oldalán keresztül tájékoztatja a nyilvánosságot.

(KamaszPanasz)