Főoldal / DROG, CIGI, ALKOHOL / Csatlakozz dohányzásellenes kampányunkhoz! Pályázat és 28 napos füstmentes-kihívás egyben!
  2015-09-30

Csatlakozz dohányzásellenes kampányunkhoz! Pályázat és 28 napos füstmentes-kihívás egyben!

Eleged van, hogy körülötted mindenki dohányzik? Mutasd meg, te hogyan segítenél azoknak, akik szeretnének megszabadulni a cigarettától! Letennéd a cigit? Vegyél részt a KamaszPanasz kihívásán, és hagyj fel 28 napra a dohányzással. Vajon meg tudod csinálni?

STOPTOBER 2015 – Legyen az ősz füstmentes! 

Pályázz és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

A KamaszPanasz STOPTOBER kampányának keretein belül pályázatot hirdet a dohányzásról való leszokás elősegítése céljából. Még nem múltál el 20 éves? Szeretnéd megmutatni kreativitásodat? Jelentkezz!

Szeretnél részt venni?

Mutasd meg nekünk, hogy te miben látod a dohányzásról történő leszokás megoldását. Készíts motiváló plakátot, kisfilmet vagy fotót, amely szerinted kellő löketet adhat valakinek, aki szeretné letenni a cigarettát.

Hogyan jelentkezz?

Az elkészült alkotásaidat a [email protected] címre várjuk. A levél tárgyában tüntesd fel a következő jeligét: STOPTOBER 2015

Csatold a leveledhez a jelentkezési lapot is! Jelentkezési lap >> 
Pályázati feltételek >>

Beküldési határidő: október 28.

- hirdetések -

Mit lehet nyerni?

A pályaműveket a KamaszPanasz szakmai zsűrije (pszichológus, orvos, szerkesztő) fogja elbírálni, akik kiválasztják, kié legyen a fődíj. Emellett a KamaszPanasz Facebook oldalán szavazást indítunk, ahol a legtöbb like-ot kapó mű szintén díjazásban részesül!

Szeretnéd letenni a cigit? Csatlakozz a füstmentes-kihívásunkhoz, és felejtsd el a cigit 28 napra!

Miért éppen 28 nap?

A STOPTOBER kampány Angliában indult útjára néhány évvel ezelőtt. A cél azért pont 28 napos, mert több kutatás is bizonyítja, hogy aki ennyi időre képes letenni a cigarettát, az már igen közel kerül a leszokáshoz.

Miért csatlakozz a kampányhoz?

A KamaszPanasz a kampány ideje alatt igyekszik a lehető legtöbb támogatást megadni neked ahhoz, hogy a leszokás ne egy újabb kudarcba fulladjon, hanem tényleg sikeresen megszabadulj szenvedélyedtől.

28 napig olvashatsz nálunk motiváló, útmutató cikkeket, amelyek talán olyan oldalát is feltárják a dohányzásnak, amit eddig nem is ismertél!

Csatlakozhatsz a STOPTOBER 2015 – Kreatív pályázat és füstmentes-kihívás a KamaszPanasszal nevű Facebook csoportunkhoz is, ahol folyamatosan megoszthatod a gondolataidat, kétségeidet velünk, valamint a challenge-ben résztvevő többi kamasszal!

Bizonyítsd be magadnak, hogy meg tudod csinálni!

Kiknek ajánljuk?

  • Akik már egy ideje fontolgatják, hogy jó lenne leszokni a dohányzásról
  • Akik már egyszer (vagy többször) megpróbálták letenni a cigit, sikertelenül
  • Akik nem gondolkoztak azon, hogy le szeretnének szokni, de részt szeretnének venni egy olyan kihívásban, ahol bizonyíthatják akaraterejüket

Csatlakozz hozzánk és tegyünk együtt az egészségesebb jövőért!