mobil
#Betegségek

Letölthető a WEBBeteg mobil app!

2013.12.11.
1 perces olvasási idő

A 2013-as év végén különleges karácsonyi ajándékkal készült a WEBBeteg.hu, Magyarország második legnagyobb egészségportálja: megjelent az első mobilalkalmazása, WEBBeteg néven, mely letölthető iOS-re és Androidra is.

Az alkalmazásban a hírolvasó mellett sok más hasznos funkciót is találhatsz!

A WEBBeteg.hu egészségportálnak korábban elkészült már a mobilra optimalizált oldala, most azonban az egészségportálok között elsőként, a nemzetközi trendhez igazodva, saját összetett applikációval jött ki.

Mit tartalmaz az alkalmazás?

A WEBBeteg app kiemelt szakmai színvonalon, a mobil eszközök képességeit kihasználva biztosítja, hogy mindig kezünk ügyében legyenek az egészségüappnkkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

  • Olvashatsz a legfrissebb WEBBeteg tartalmak között, sőt, akár saját, személyre szabható hírfolyamot is hozhatsz létre azokból a témákból, amik Téged érdekelnek!
  • Kereshetsz a betegséglexikonban, amiben több mint 700 betegség leírását találhatod meg.
  • Ha konkrét panaszod van, akkor a Tünetellenőrző segítségével, testtájanként kereshetsz rá az esetleges probléma okára.
  • Adataid megadásával többféle kalkulátor segítségével számolhatod ki a Rád jellemző értékeket, pl testzsírszázalék, energiaszükséglet, stb.
  • A defibrillátor-, és a patikakereső nagy segítség lehet abban, hogy vészhelyzetben vagy szükség esetén a lehető leghamarabb segítséghez juss.
  • A WEBBeteg klasszikus Orvos válaszol rovata is elérhető az alkalmazáson keresztül, ahonnan több mint 40 szakorvostól kérdezhetsz.

Hitelesség, pontosság

A kialakítás során az volt a cél, hogy mindenki számára hasznos és informatív funkciókat fejlesszünk, melyek akár a mindennapi élet során is segíthetnek az egészséges életvitel kialakításában.

A WEBBeteg.hu a hiteles orvosi tájékoztatás elkötelezett híve. Célja, hogy szakmailag megbízható forrást nyújtson a laikus felhasználók számára. Az app tartalmait orvosok írták vagy lektorálták, azonban az abban megjelenő cikkek és információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.