Főoldal / Fórum / ZÖLDÖVEZET / Mit tennél ha?

Mit tennél ha?

2009-06-28 12:47:30
florika10
florika10 írta:
Dátum 2011-03-10 15:27:29

1 hónapban...

Ti eddig javarészt azt írtátok, hogy próbálnátok boldogan a szeretteitekkel lenni, és mindent megcsinálni, amire nem volt idő, vagy lehetőség azelőtt.
Hát, én, ahogy magamat ismerem, az elején biztos szörnyen depressziós lennék. Majd kb. a 3. héten, mikorra sikerülne elfogadnom, hogy úgy sem lehet változtatni, teljesen mindegy, hogy mit is teszek, akkor szerintem már én is azokkal lennék, akiket szeretek. De akkor viszont úgy, hogy ők minnél erősebbnek lássanak, hogy úgy emlékezzenek rám, hogy boldog vagyok, és ne pedig úgy, hogy minden napom végig bőgtem.
Nika
Nika írta:
Dátum 2011-03-08 11:40:50

...

Érdekes felvetés, amiből persze itt most mindenki romantikus ábrándokat szövöget.
Természetesen én is azt mondom, hogy ha lenne egy honap hátra, ez idő alatt csak annak élnék, ami leghőbb vágyam az életben: utazni. A lehető legtöbb helyet bejárnám, akár gyalog is. Egyik nap egy barlangban, másnap egy hegytetőn, utána egy tó szélén és így tovább.
De, ember tervez, Isten végez (vagy aki nem hisz Istenben annak legyen sors vagy bármi). A legtöbb helyzetben semmi nem úgy alakul pontra ahogy elterveztük, és szerintem itt is ez történne. Úrrá lenne rajtunk a pánik (mint, mikor halálos betegséget fedeznek fel egy emberben), és mindenféle módszereket keresnénk megoldás gyanánt. Biztosan lennének olyanok, akik nem félvén a haláltól, be is teljesítenék életük álmát, hogy boldogan haljanak meg, de a halál, az elmúlás egy olyan erős elem, hogy nehezen lehet rá ésszerűen reagálni...
Krisztike írta:
Dátum 2011-03-07 19:37:07

Csak nehogy igazzá váljon a feltevés:))

Hát, ha már csak egy hónap lenne a Föld élettartamából, akkor szerintem lenne káosz. Legalábbis én azt hiszem. Láttam mit írtatok, csak azokkal egy a baj: mi van, ha mindenki nekiáll megvalósítani az álmokat? Ott nem lenne rend :))
De, amúgy így az utolsó hónapban, természetes, hogy azt tennénk amire mindig is vártunk, csakhogy lehet, hogy az lehetetlen lenne :)) Bár én is így cselekednék.
kiscsaj írta:
Dátum 2011-03-06 13:42:26

mit tennék?

Fogalmam sincs... Ha mondjuk az egész világ tudná, hogy már csak egy hónap van hátra, akkor szerintem minden nap őrültebbnél őrültebb dolgok történnének. Az orvosok hirtelen előrukkolnának vele, hogy feltalálták a rák és az AIDS ellenszerét, a csillagászok, hogy találtak egy lakható bolygót az univerzumban, ami ideális lenne az új nemzedék számára... Biztos vagyok benne, hogy az alatt az egy hónap alatt számos elképesztő felfedezés születne. Nagyon tetszik az ötlet, hogy az emberiség alkosson egy nagy láncot. Szerintem is valami monumentális dolog lenne méltó a világunk gyászmiséjére...
bamboo
bamboo írta:
Dátum 2010-10-13 19:52:38

_

Hűha. Szerintem énis belevágnék gyorsan mindenbe, amit nem csináltam, de szerettem volna, énis mindenkinek elmondanám az érzéseimet, megmondanám egyeseknek, hogy mennyire szeretem őket, másoknak, hogy mennyire gyűlölöm őket. Aztán a szeretteimet elhalmoznám szeretettel és ajándékokkal, mindennap ezerszer megölelném őket. És az utolsó pillanatokban a családommal együtt ülnék egy szobában a kezüket fogva. :(
Golgotavirág írta:
Dátum 2010-10-12 09:02:31

:)

elmennék egy erdőbe sok kajával meg kutyákkal menhelyről és ott élném le azt az 1 hónapot...meg sárkányt eregetnék
Osebheikhian írta:
Dátum 2009-09-20 17:17:15

:D

gaygi ez lehetetlen:D
Ha télelg ez történne az azt jeentené hogy az emberekben nincs érzés és ha csak te maradsz olyan amilyen bele is őrülnél.
gagyi
gagyi írta:
Dátum 2009-08-20 12:03:17

Talán jó is lenne

Lehet rájönne az emberiség, hogy össze kellett volna fogni, és nem háborúzni, ezért megbékélnének. Sorba állítanám az összes embert, hogy az utolsó pillanatban az egész emberiség egy nagy láncot alkosson, és fogják egymás kezét, hátha megbocsát az univerzum, és újra kezdhetjük egy boldogabb, tisztább és szebb világban :D:D
Borso
Borso írta:
Dátum 2009-08-05 12:19:22

hátt

Elég para lenne ha egy hónap lenne csak hátra:) de én akkor a szeretteimmel tölteném az utolsó napokat:)
nemes írta:
Dátum 2009-06-28 14:33:52

hm....

1 hónap és vége lenne mindennek... hmm...
rögtön belekezdenék olyan dolgokba amit eddig még nem kezdtem el és amit szerettem volna megtenni azt megtenném...

kb ennyi :)
  <<  1 2  >>  
további fórum témák