Főoldal / Fórum / TEST / mit nézel meg elõször egy pasiban/csajba

mit nézel meg elõször egy pasiban/csajba

2009-07-23 16:05:53
Nika
Nika írta:
Dátum 2011-01-16 08:49:17

szerintem

Az első amit megfoghat egy pasiban az a szeme és a keze.
Van az a mondás, hogy a szépség belülről fakad. Ebben hittem úgy 15 éves koromig, aztán elvetettem és azt mondtam, igen is kell hogy jóképű legyen egy pasi, ahhoz, hogy megtetszedjen, aztán úgy 18 évesen ezt is elvetettem, mert:
Történt egyszer, hogy más város, egyetem, új barátok. Megismerkedtem egy sráccal. Volt már barátom, tehát kimondottam baátként akartam kezelni, miközben órákik beszélgettünk, egyre jobban megtetszett. Nem egy szépfiú a gyerek, sőt, ha ne lenne az a kisugárzás, ami engem megfogott, csúnyának tartanám... De az ami belőle áradt, teljesen megs
zépítette.
Tehát úgy két és fél éve arra a következtetésre jutottam, hogy tényleg nem a külső a lényeg. A szép belső (a rendezett, harmonikus belső), megszépíthet bárkit.
Nem egyszer hallottam hasonló sztorikat, szóval ez nem csak az én tapasztalatom.
Rózsa*
Rózsa* írta:
Dátum 2011-01-15 18:26:08

Vonzalom

Szerintem akárki akármit mondd, igenis kell a vonzalom.. hogy vonzódj a másikhoz, mert enélkül nincs semmi. De ha csak vonzalom van, akkor sincs, mert az még édes kevés egy harmonikus kapcsolat kiépítéséhez.. De ha meglátsz egy fiút/lányt az utcán, vagy bárhol.. Nem tudod eldönteni, hogy most rendes e, vagy épp bunkó, mennyire őszinte, mennyire megbízható, stb. Szóval akkor csak a kisugárzás számít.. persze a későbbiekbe megismered a másikat, de addigra meg már ott lesz a vonzalom.. Ha ott lesz :)
dodo írta:
Dátum 2010-06-21 21:15:39

bunkó vs jófej

lehet, hogy egy pár élesebb megjegyzés sokat lendít a társaság hangulatán, de szerintem maga a bunkóság nem csak idegesítő, de kiábrándító és taszító is egyben. a gimi "álompasija" is kőbunkó, velem méginkább az, mióta ezt a szemébe kapta de hát.. szerintem a belső fontosabb. szerintem.
veronka
veronka válaszolta erre: annaalma, 2009-09-07 01:49:37
Dátum 2010-06-21 13:11:48

baj ha bunkó-e?

hát én nem értek abben egyet veled hogy a bunkó emberek nemmindig jó fejek!
Jó persze vannak olyanok akik nagyan azok és utálom őket,de pl most összejöttem egy fiúval,aki egy kicsit bunkó de nem rossz értelemben,van amikor egy kicsit zavar de általában a bunkónak nézett megjegyzései miatt jó a hangulat!viszont a többivel telljesen egyet értek!
suranyi12 írta:
Dátum 2010-06-20 22:50:44

a kinézet..

Lehet hogy boplond vok de az én maszlag agyam folyamatosan akinézetre kacsint nekem mindegy hogy milyen kedves de ha nem tetszik külsőleg akkor sajnos csak barátok lehetünk :S:)
dodo írta:
Dátum 2010-03-01 21:52:11

nem hiszem

szerintem nem hiba, elég furcsa lehet, amikor a lány hangja mélyebb...! vagy lehet, hogy bennem is van hiba. ki tudja. legalább nem vagy egyedül :D
Szubjektív Ödön írta:
Dátum 2010-02-28 21:47:36

én véleményem

ÉRdekes dolog ez, bár mint minden pasi egészen egyszerűen az első dolog, amit meglátunk a külső adottságok. De, ha a saját véleményemet nézem nekem az egész kisugárzás az arca a mosolya és ami még nagyon fontos az a szeme és a hangja! Igen a hangja :) Sajnos volt már olyan, hogy tök aranyo lány volt de mélyebb hangja volt mint nekem, így elég visszataszító volt! Legalábbis számomra! De lehet, hogy bennem van a hiba!
dodo írta:
Dátum 2010-02-14 17:33:13

először...

egyetértenék az előttem szólóval, hiszen a kinézet - akármilyen maszlag is ez - nem számít annyira. ha már mégis testről lenne szó, akkor sokan nézik meg a másik szemét, de sokkal inkább meg lehet ismerni a választottat a szájáról, fogáról.
hiszen a szem nem több, mint genetika, míg a szájon látszik, hogy cserepes-e, és a fogak is árulkodó jelei lehetnek az egyén törődésének, dohányzásának, stb.

de persze sokkal többet ér a gondolkodásmód, fogalmazás, viselkedés... de persze mindig az összhatás a lényeg :)
annaalma írta:
Dátum 2009-09-07 01:49:37

nem mindig a kinézet a lényeg

ha én szemelem ki akkor biztos olyan lesz aki számomra helyes. majd egy kicsit jobban figyelek rá, megnézem hogy viselkedik (mert elég sok helyes pasit ismerek aki bunkó is) ha kedves akkor tuti hogy egy egy után megkedvelem, talán utána jobban is..

a másik mikor úgy ismerek meg egy pasit aki segít nekem valamiben, vagy csak épp elég annyi ha új suliba megyek, hogy bemutatkozik. soha nem azt szűröm le belőle elsőre, hogy helyes vagy nem, hanem hogy kedves volt és ez épp elég. utána úgyis kialakul, hogy csak barát lesz e vagy több..

én azt nézem meg először, hogy kedves e, rendes e... persze a külső is számít, de az első mindig a belső.. ha bunó akkor biztos soha nem fogom szeretni..
én azokat a pasikat szeretem akik úgy szeretnek ahogy vagy.. nem kell hozzá smink meg menő ruha (bár nem árt ez sem az tény) de szerintem ha nem magadért szeret akkor nem ér semmit az egész...
   
további fórum témák