Főoldal / Fórum / TEST / nyávogós csajok, tényleg minden a külső?

nyávogós csajok, tényleg minden a külső?

2009-03-22 22:37:06
Rózsa*
Rózsa* írta:
Dátum 2011-01-15 18:34:08

Arany középút

Huh, én allergiás vagyok a körmeimre, mármint ha épp 1-1 letörik, bár mostmár ritkán fordul elő.
Nem minden a külső, a lényeg, hogy jól érezze magát az illető a bőrében. Valakinek a sportosabb dolgok jönnek be, valakinek a magassarkú :) Látszik egy lány kisugárzásán, hogy mennyire elégedett önmagával, mennyire érzi jól magát a bőrében. Körülbelül 3-4 évvel ezelőtt imádtam a deszkás cipőket, mára már.. szinte nincs is lapostalpú cipőm, vagy nagyon minimálisan.. Nem vagyok az a tipikus szőke, nem festem a hajam és sosem sminkelek.. se buliba, se suliba, soha.. Mert így érzem jól magam ^^ Szeretem megválogatni, hogy mit veszek fel, és mindig figyelek arra, hogy hogy mi mihez megy.. De az én véleményem alapján. :)
Első látásra engem is elkönyveltek már "tömegcsajnak", de végül rájöttek, hogy attól, hogy én így érzem jól magam a bőrömben, még nem vagyok elszállva magamtól és ugyanúgy lehet velem normálisan beszélgetni, mint bárki mással. :)
Azt hiszem ez az arany középút :)
Lilienn válaszolta erre: annaalma, 2009-09-07 01:34:23
Dátum 2010-01-28 21:45:04

van benne valami

Szerintem abszolút igazad van. A dolgok nem ott kezdődnek, hogy jé rózsaszín! Ez lényegtelen, ennyi erővel lehetne piros is. Szerintem az a fontos, hogy lehessen valakivel beszélgetni másról is mint hogy jól áll-e éppen a haja. Hogy esetleg legyenek más érzései is és ne csak a saját dolgaival törődjön, hanem figyeljen rá hogy vannak körülötte emberek. Szerintem az odafigyelés mindenkinek jól esik...
annaalma írta:
Dátum 2009-09-07 01:34:23

rózsaszín+nyávogós csajok... nem ugyanaz

én soha nem szerettem a magas sarkú cipőket. valamiért nem érzem magam jól bennük. nem is mindig szoktam magam sminkelni, bár nekem a suli miatt tilos is.. nem követem mindig a divatot és nem a legújabb xy márkás ruhákban járok. szerintem ettől még nem vagyok "lemaradva". járok kozmetikushoz és szedem a szemöldököm, de nem megyek lovagolni meg kirándulni magas sarkúban.. én csak nevetni tudok azon mikor éppen hegyet mászok és egy szőke csajszit meglátok egy 10cm-es magas sarkúban retiküllel a vállán.. szeretek sportolni és általában nekem is több fiú barátom van, mint lány.. ez szerintem egyáltalán nem baj, viszont van egy barrátnőm akinek a kedvenc színe a rózsaszín meg követi a divatot meg vásárol meg ilyenek.. ha csak ránéztem volna azt mondtom, na jó szia, de most a barátom, mert kiderült hogy annak ellenére hogy vásárol meg egyebek tök normális.. majdnem ugyanolyan a gondolkodása mint nekem, pedig én például ki nem állhatom a rózsaszínt.. persze én is ezt szoktam felhozni példaként ha olyan lányokról van szó akik sikítanak ha épp letörik a körmük, hogy a rózsaszín.. de ha jobban belegondolunk akkor szerintem szeretheti valaki a rózsaszínt anélkül, hogy nyávogós csaj lenne..
Vicky
Vicky írta:
Dátum 2009-05-29 14:20:23

vélemény a rózsaszín lányokról

azt hiszem, ebben a témában kijelenthetem, hogy kiforrott véleményem van.... Nem szeretem azokat, akik inkább jönnek8 kis retiküllel, csak ne kelljen választania, hogy most a sötét vagy a világos rózsaszín táskát hozza... azért gondolom így, mert van olyan osztálytársam, aki eljön két táskával, mert nem tud dönteni. A másik a ducibb, testesebb lányok. Semmi bajom velük, egy csomó duci barátom van, de azt nem bírom, amikor beleöntik magukat egy három számmal kisebb csőnadrágba, és órán amikor leül, öklendeznem kell tőle, mert kifolyik a gatyájából. Van egy lány nálunk, azt hiszi, ő a világ szépe, közben 8.-os létére vagy 120 kg, és mostanra már csak a melegítő megy fel rá... miért kell így kínozni az emberiséget??
gyanna
gyanna válaszolta erre: gagyi, 2009-05-10 16:03:55
Dátum 2009-05-24 20:50:08

magassarkús élmények :D

hmm, igazából én úgy ledöbbentem, hogy 1-2 osztálytársam képes volt divatbemutatót csinálni az osztálykirándulásból :D
de a legjobb talán mégis az volt, hogy egy csaj 10centis magassarkúban ment lovagolni :'D az egész lovarda rajta röhögött, ahogy elsüllyedt a földben a lába. :D meg a lovon sem lehetett egyvalami könnyű...
szóval igen, szerintem ilyen esetekben egy kis ész többet ér mindennél :D
Csépe írta:
Dátum 2009-05-24 13:09:18

nagy dolgok

Mindent összevetzve adjon magára a csaj. De télleg nem minden a külső. Én ki nem állhatom a cicabbákat, akik már attól rosszul vannak ha valamit fleveszek a földről. ÉS az egész világuk rózsaszin.. vhogy nem nem ez a természetes csaj. Nekem lealábbis nem. Egy szó mitn száz szerintem mindenképpen ismerjünk meg egy lányt mielőtt ítélkeznénk fölötte:)
gagyi
gagyi írta:
Dátum 2009-05-10 16:03:55

Hmm...

Szerintem nem minden a külső. Én sosem tartoztam a menő csajok közé, nem sminkelem magam, csak alapozó, mégsem érzem magam rosszul, ha megpillantok egy "természetes szépséget"... Ő lehet hogy szép, de nincs meg benne egy olyan tulajdonság, ami mondjuk bennem megvan. Ő a szépségével fog sikereket elérni, én majd egészen mással. Mindig is sportosan öltöztem, és sokkal több fiú barátom van mint lány. Saját döntésem volt hogy hogy öltözködök, és az is, hogy kikkel barátkozom. Egyszer még talán 7.-ben megkérdezte tőlem egyik "menő" osztálytársam, hogy miért barátkozok olyan ronda csajokkal mint Xy? Igazából akkor jöttem rá, hogy nem is akarok soha, de soha közéjük tartozni... Eljárok kozmetikushoz, szedetem a szemöldököm, szőrtelenítek, mindent megteszek ami ahhoz kell hogy jól érezzem magam a bőrömben, de ennyi. Sokkal fontosabbnak tartom az emberséget, a barátságot, a szeretetet, és a jó kapcsolat kiépítő képességet, mint azt hogy milyen szájfény van a számon, vagy milyen márkájú a farmergatyám, mégsem volt soha nehéz dolgom a srácokkal :)

Ja és még valami... míg jó pár ismerősnek igen, nekem eszembe se jut magassarkúban vagy topánban túrázni... :D
dodo írta:
Dátum 2009-04-19 12:52:37

ömm...

oké, akkor a természetes lányok... viszont ki érezheti magát természetesnek? én például melíroztatom a hajam. és festeni is szoktam magam. persze nem partysmink, de a szemceruza általában minden nap megvan. az sem durván, csak véknyan. és anorexiás sem vagyok. még messziről sem ;) most már nem is vagyok természetes? mert elvileg ezek után nem, de én valahogy nem érzem magamat megcsinált műcicamicának. :D
Csépe írta:
Dátum 2009-04-18 15:40:04

nem egyenlő...

A természetes szépség nem egyenlő azzal, hoyg nem ad magára valaki. Egy lány igenis járjon el kozmetikushoz, szedje rendbe a szemöldökét és tartsa magát fitten. De ez nem egyenlő korántsem azzal, hoyg valaki agyonplasztikáztatja magát és ugyanekkor bulémiával és anorexiával küzd. Szerintem...
kiscsaj írta:
Dátum 2009-04-13 20:05:53

na igen

a természetes duma mindig bejön... csak aztán ha meglátsz egy természetes szépséget bozontos szemöldökkel, bajusszal, szemüvegben fogszabályzóval akk valószínű azt mondod köszi nem.. a természetességből is megárt a sok, hogy is van ez?
  <<  1 2  >>  
további fórum témák