Főoldal / Fórum / TEST / Lányok, ti mekkora mellbőségnél kezdtetek mel

Lányok, ti mekkora mellbőségnél kezdtetek mel

2012-05-05 19:18:02
zoltanrozsa írta:
Dátum 2012-11-21 13:12:18

Angyali Üdvözlet

Kedves Lélektársam !

Engedd meg, hogy a remélt csodás gyógyulás lehetőségét közvetítsem Feléd és minden szomjas szív felé, akit szeretsz és akiknek egészségéért felelősséggel tartozol.

A gyógyulás elősegítése ingyenes angyali szolgálat, nem megkövetelt anyagi ellenérték fejében végzett anyagi szolgáltatás.

A gyógyulás hatékony útja lélektől lélekig áramlik, a testi és személyi anonimitás igényének kölcsönös tiszteletbetartása mellett. Alapköve a képzelő- és akaraterő felszárnyaló mezején a finom lélek-energia mindent átható szeretetteljes erejének szívből irányított alkalmazása, az öngyógyulás harmonikusan fénylő folyamatának elősegítése érdekében.

A mentális képalkotás kiemelkedő relevanciával bír. Az angyalok munkáját segíted, ha a [email protected] elektronikus levelezési címre elküldöd a gyógyulni vágyó keresztnevét, mosolygós képét és gyógyulási kívánságait, természetesen a kölcsönös anonimitás tiszteletbetartása mellett.
Ezen kívül más csak egy mustármagnyi hitre van szükséged.

Hálával elsősorban a benned lakozó örök Léleknek tartozol!
Anonim hálaadományoddal egy, a gyógyulni vágyók számára díjmentesen illetve a kizárólag csak szépülni vágyóknak díjszabás mellett igénybevehető lélekenergia-lélekerő gyógyászati központ megteremtését támogathatod bármely összegű adománnyal, és ily módon is kincseket gyűjthetsz a mennyben.

A módszer mögött a világ egyetlen nagy szent titka rejtezik, mely szavakkal tovább nem részletezhető. Amint azt egy kedves angyali lélek bölcsen mondta: „két felcsendülő hang többet mond el a világról, mint a szavak valamennyi áradata”.

Köszönettel és hálával:

Rózsa


„Az ajtó előtt állok; beenged valaki?”
Life írta:
Dátum 2012-05-05 19:23:00

bocsi lemaradt...

* kezdtetek melltartót hordani?
   
további fórum témák