Főoldal / Fórum / TEST / Szex

Szex

2008-12-22 11:58:32
Nika
Nika írta:
Dátum 2011-06-05 09:51:24

...

Fel sem merül senkiben hogy nem csak ez a variáció lehetséges? Nem csak az a helyzet létezik, amiben egy pár hónapos kapcsolatban a partner megpróbálja ránk erőszakolni a szeretkezést.
Nekem például a szüzességem elvesztése pont ide illik... 15 éves voltam mikor összejöttem egy sráccal, aki 5 évvel volt nagyobb nálam. Nagyon megkedveltük egymást és egy-két hét után szerelmet vallott. Természetesen munduntalan felmerült a szex kérdése, de azt mondtam, hogy 18 éves korom előtt nem (nem tudom miért, így jött), aztán eltelt egy-két hónap és egy évet csökkentettem a határidőn... aztán eltelt még egy-két hónap és análkül hogy bármit is terveztünk volna... egyszerüen megtörtént... még egy hónap lett volna hogy a 16ot betöltsem, ma is sokat tudok nevetni ezen a helyzeten. A sráccal végül 4 évig voltunk együtt, mire rájöttem nem vele akarom leélni az életem. Azt az éjszakát viszont azóta se bántam meg.

Az ilyen dolgokra nincsenek szabályok. Természetesen én is amellett vagyok hogy nem kell mindenkinek csak úgy odadobni magad, mert sokkal nagyobb a valószinüsége, hogy ahogy adtad úgy dobnak...
Elcsépelt szöveg de igaz: hallgass a szívedre.
oldboy írta:
Dátum 2011-06-02 14:35:00

Fenyegetés

Érdekes, hogy főleg női téma, de fiúként is hadd szóljak hozzá:)
Szerintem ez tiszta sor - ott kell hagyni. Ez egy egyszerű fenyegetés: ha nem fekszel le velem, elhagylak. Egy párkapcsolatban ilyennek helye nincs.
Borso
Borso írta:
Dátum 2009-08-05 12:17:47

Vélemény

Hát szerencsére én nem kerültem ilyen helyzetbe még. '7 hónapos kapcsolatom van 16 évesen, és a párommal mindent megtudtunk beszélni és ő sosem kényszerített rá semmire sem, de ha ilyen helyzet adódna h azért kelljen lefeküdnöm valakivel hogy ő mellettem maradjon nem mennék bele, mert akkor csak a szexér van velem.
Csépe írta:
Dátum 2009-07-05 18:39:47

háttt

érdekes, lehet,hogy inkább csajtéma de azért én is hozzászolok :) Szerintem semmiképp sem szabad lefeküdni olyannal aki egyből azt akarja. Lehet, hogy szereted bizol benne de szerintem akkor se! Fél év a minimum de legalább egy ez kortol független szerintem! Viszont nyilván, ha az ember fiatalabb ez a kivárási idő csak nő!
gagyi
gagyi írta:
Dátum 2009-06-02 15:07:43

Bajság..

Ez egy elég komoly probléma szerintem a mostani fiatalságban. Én szívem szerint minden fiatal lány mellé tennék valakit, aki beszélget velük ilyenekről. Én is 19 vagyok. Most már nem azt nézem, hogy mióta vagyunk együtt, az érzéseimre hallgatok. Ha már bízok benne, ha érzem hogy nem csak erre kellek neki, és ugyanúgy vágyok rá ahogy ő, akkor megteszem. Csak azért hogy ne hagyjon el valaki, soha! Ha megfenyeget, hogy ha nem teszem meg elhagy, akkor még integetek is neki. Ilyen pasira köszönöm nincs szükségem! :)
gagyi
gagyi írta:
Dátum 2009-05-10 16:08:28

Sokmindentől függ...

Pl függ attól, hogy hány éves vagy...
Én most vagyok 19, és őszintén szólva még most sem tenném meg, csak azért, hogy ne hagyjon el az illető. Csak is akkor megyek bele, ha én is legalább annyira vágyom rá, mint a partnerem, ezzel pedig sok kellemetlenséget el lehet kerülni. :)
Nagyon sok fiatal azt hiszi, ha lefekszik a szerelmével, akkor magához láncolhatja, és örökre vele marad, pedig nem. Az első alkalom nagyon nagyon maradandó élmény/emlék, és ha rosszul sikerül, akkor súlyos következményei lehetnek. Érdemes megvárni, amíg eljön a szőke herceg, és vár, amíg testben-lélekben úgy nem érzed hogy most már megteheted. És igaz ez minden további szexuális együttlétre is, de az elsőnél a legfontosabb.
Lilienn írta:
Dátum 2009-03-22 22:34:28

te megtennéd?

Sziasztok! Kíváncsi lennék rá, ha felmerül egy egy-két esetleg pár hónapos kapcsolatban a szex kérdése ti mit választanátok? Megtennétek csak azért hogy örömet okozzatok kedveseteknek vagy inkább várnátok a megfelelő alkalmat?
   
további fórum témák