Főoldal / Fórum / SZÜLŐKNEK / A barátjával akar aludni a 15 éves lányom!

A barátjával akar aludni a 15 éves lányom!

2012-12-06 19:18:20
szucs741121 írta:
Dátum 2014-01-10 23:09:28

szorongás remegés

15 éves a lányom egy jó ideje járnak együtt a barátjával és már meg volt az első eggyütt lét is csak az a gond hogy a lányom mindig remeg és fgyomoridege van mielőtt lefeküdne a barátjával mitől lehet ez ?Választ várok köszönöm!!!
Moncs89 írta:
Dátum 2012-12-31 14:15:56

Egy másik vélemény.

Emlékszem ... 16 éves voltam amikor itt aludt egy fiú barátom. (fiús suliba jártam...) Anyám közölte : kint alszik a nappaliba. nagyon szívesen vendégül látja, szeretettel fogadja. DE ott alszik. Rendben
Aztán jött az első pasi ...Ott alvás? hmmm hát majd 20 évesen nagy cirkusz közepette rávertem anyámra az ajtót h már pedig ott alszom. 16 évesen hétvégén du tán 1 től 5 ig mehetek a barátomhoz... és volt sex! Úgy, hogy ... én ellenzem az együtt alvást ennyi idősen. de így is úgy is lesz sex. nem minden anya tudja úgy fogni a lányát mint engem.(hogy ott alvás nincs) Védekezés .... meg kell beszélni . 9 éves korom óta tudtam , hogy mit hogyan merre meddig . na meg kettőre zártam az ajtót :) Kedves aggódó Anyuka: őszinte beszélgetések,bizalom, és remény! Azzal meg ne jöjön h a többi bnője ...mert : a többi bnőd kurva lesz? te is ? a többi bnőd nem végzi el a sulit, te se? Sok Sikert!
valaki234 írta:
Dátum 2012-12-11 15:10:49

Szerintem nem érdemes megtiltani...

... mert ígyis úgyis megteszik, ha nem ott akkor máshol... Szerintem inkább érdemes beszélni vele a védekezésről, akkor csak nem lehet olyan nagy baj... :)

(Én is kb ennyi idős vagyok azért írom ezt. Ismerősöm egy házibuliba ment a barátnőjével hasonló okok miatt, tehát ahogy Ön is írta, akkor már jobb inkább otthon.)
írta:
Dátum 2012-12-06 19:35:40

Engedjem vagy tiltsam?

A 15 éves lányom azt szeretné, ha nálunk aludhatna a barátja! Én ehhez még fiatalnak tartom, és őszintén szólva attól is félek, elsősorban nem aludni szeretnének… így felajánlottam, hogy bármikor hazaviszem a fiatalembert, ha úgy érezné, hogy későre jár. Erre a lányom kifakadt, hogy miért vagyok ilyen maradi, és a barátnői közül majdnem mindenkinek engedik, hogy a szobájában aludjon a barátja. Én tudom, hogy egy kamasz ha szexelni akar, megtalálja hozzá a megfelelő időt és a kevésbé megfelelő helyet is, de nem hiszem, hogy ennek ilyen fiatalon kellene történnie, ráadásul úgy, hogy a szomszéd szobából akár akarom, akár nem, esetleg végighallatom ami a másik szobában történik. (sajnos elég vékonyak a betonfalak). Viszont azt sem szeretném, hogy egy parkban, vagy moziban, vagy házibuliban kerítsenek sort a légyottra, ahol egyáltalán nem ideális a helyszín a biztonságos, meghitt együttlétre! Mit tegyek? Tiltsam, abban a reményben, hogy így még várnak és elodázható a dolog, vagy engedjem, mert ígyis úgyis megteszik?
   
további fórum témák