Főoldal / Fórum / SZEX / Tippeket! először fogok szexelni a mostani ba

Tippeket! először fogok szexelni a mostani ba

2011-11-29 18:31:19
Andras28 válaszolta erre: jojo92, 2011-11-29 18:40:55
Dátum 2011-12-01 16:07:27

Tanács az első együttlétre

Kedves JOJO92!
Nem akarok hosszas "előadást" tartani, de először is szerintem érdemes lenne végiggondolni, hogy ő mennyire szeret Téged. Azt látom, hogy Te (szinte) mindent megtennél érte és a kapcsolatotokért, talán nem túlzás, ha azt mondom esetleg még rajongsz is a srácért, csak kérdés mindez mennyire igaz az ő oldaláról.
Ha mégis sor kerül az együttlétre, ne szégyelld magad az miatt, hogy nincs meg a kellő rutinod e téren (mit értünk kellő rutin alatt????), a lényeg, hogy odafigyelj a teste jelzéseire, mi az ami jól esik neki, ami izgatja és egyúttal Te is segíts neki, "irányítsd" őt és vezesd rá, mi az ami Téged lázba hoz. Ha igazán szeret, oda fog figyelni ő is Rád és egy fantasztikus és emlékezetes ELSŐ EGYÜTTLÉTRE fogtok majd tudni később visszaemlékezni. Én drukkolok Nektek... ;-) Remélem hasznosak voltak soraim! ;-)
jojo92 írta:
Dátum 2011-11-29 18:40:55

ötleteket kérek

Sziasztok!

18 éves vagyok, már 2szer szexeltem, az első alkalom egy szintén szűz barátommal volt, teljesen érzelem mentes és nem is valami kellemes volt, a második sráccal részegek voltunk, nem is ismertem, azóta se beszéltünk és erre nem is vagyok büszke.
Tehát láthatjátok egyáltalán nem mondhatom magam tapasztaltnak szex terén. Most van egy barátom, ő 17 éves (tudom fiatalabb de nagyon szeretem). Lassan 3 hónapja vagyunk együtt, én már rég óta le szeretnék vele feküdni, csak az a gond, hogy szégyenlős vagyok és tapasztalatlan, szóval azt se tudom hogyan kezdeményezhetnék. Remélem tudtok adni pár hasznos tanácsot! :))
   
további fórum témák