Főoldal / Fórum / SULI / Hogyan beszélhetnék erről szüleimmel?

Hogyan beszélhetnék erről szüleimmel?

2015-03-07 03:39:46
KP admin válaszolta erre: Mate992, 2015-03-07 03:43:36
Dátum 2015-03-09 16:53:06

Támaszkodj a családodra!

Kedves Olvasónk!

Jó dolgot súgnak az ösztöneid: támaszkodj a szüleidre, együtt biztosan megtaláljátok a megoldást! Nem lehet könnyű egy ilyen dolgot megosztani velük, de hidd el, ők melletted állnak, segíteni fognak neked átvészelni ezt a helyzetet.
Sajnos előfordulnak olyan helyzetek az iskolában, amiket nem feltétlenül tudsz egymagad megoldani, de ez mindenkivel megtörténhet. Ha a szüleidet mégsem mered bevonni a történésekbe, legalább egy tanároddal beszélj, akiben megbízol és a segítségedre lehet.

Üdvözlettel,
KamaszPanasz Admin
Mate992 írta:
Dátum 2015-03-07 03:43:36

Már nem nagyon bírom

Sziasztok
Szóval idén kerültem középiskolába(fiúiskolába járok) és az első néhány hónapban nem is volt gond. Kb december végefelé néhányan nagyon rámszálltak, megfenyegettek, beszólogattak pedig én semmi rosszat nem csináltam, még csak hozzájuk sem szóltam. Erről egyedül csak a barátnőm tudott, és sikerült bennem tartania a lelket.
Akikkel jóban voltam szintén kezdenek ellenem fordulni, folyamatosan kapom tőlük az üzeneteket, hogy mostantól hozzájuk se merjek szólni meg hasonlók. Ismétlem, nekik sem mondtam semmi olyan dolgot, ami miatt lehetne rá okuk.
Viszont kezdett eldurvulni a helyzet, visszaszóltam nekik, mert már nagyon elég volt és megvertek. Ez történt még csütörtökön, azóta nem is voltam otthon, csak barátnőmnél vagyok, aki folyamatosan győzköd, hogy jó lenne már szólnom a szüleimnek erről, de félek, annyira felzaklatná őket ez az egész, hogy meggondolatlanságukban hülyeséget csinálnának. Ráadásul azt a srácot akinek leginkább baja van velem azért követik és azért van mindenki vele, mert köztudott, hogy az ő családjuk gazdag, mi pedig kevésbé vagyunk azok és ez szemet szúrt neki.
Beismerem gondolkoztam már az öngyilkosságon is, valamint ez a gondolat újra előjött a múltkori történések után.
Egyszerűen nem bírom ezt az egészet, ráadásul okot sem adtam rá, hogy ilyenek legyenek velem. Elfogadtam, hogy beszélnem kell a szüleimmel, de nem tudom összeszedni magam, sosem gondoltam, hogy ilyen valaha meg fog velem történni. Már a hétfő gondolatától is rosszul vagyok, félek, hogy mi történhet még ezek után
16/f
   
további fórum témák