Főoldal / Fórum / SULI / Puska

Puska

2009-04-01 21:26:44
Szalonna01 írta:
Dátum 2016-02-17 19:55:02

Egy balulsült puska.

Fizikából volt egy nehezebben menő anyag (tükrök). Kaptam az egyik osztálytársamtól egy puska cetlit és mindenkinek adott,akik B-t írnak. Amikor jött a témazáró,akkor valamiért a tanár A feladat lapot adott. Így mindent magamtól kellett tudnom és kettes lett. :/ Tipp: Rejtsd a munkafüzeted/tankkönyvet úgy,hogy a tanár,meg a pletykások ne vegyék észre!!!
Catnika Redcat írta:
Dátum 2015-12-20 23:36:49

Egyre többször

Kb. egy évvel ezelőtt kezdtem. 6.-os voltam és matekból puskáztam, mert nem bírtam megtanulni a tengelyes tükrözés értelmetlen tulajdonságait. Most, hogy bejöttek az új tantárgyak, szinte mindenből puskázok. Tanulok ugyan, de vannak hiányosságaim. Azokat egy vékony, fekete tollal szoktam felírni a kezemre. Eddig nem kaptak rajta. A kezespuskának az az előnye, hogy nem veheti el a tanár és nem kell vacakolnod a papírral. Az ugye zörög. Volt, amikor a padra is írtam pár dolgot. Anyukám régen úgy puskázott, hogy a székre írta fel a tudnivalókat. Szerintem mindenki puskázik, legalább egyszer!
maccss
maccss írta:
Dátum 2009-10-19 19:53:43

...

hát... én 7.es vok, és az eddigi éveimben csak párszor puskáztam, akkor is csak azért mert lusta vok néha tanulni... xP Na de ki nem?! x) amúgy nekem minden tantárgyat másik tanár tanít, és mindegyiknél meg kell tanulni puskázni... :D x) van amelyiknél csak a lábunkon lehet a puska... van, amelyiknél csak a padunkon...stb...
Tyb írta:
Dátum 2009-10-12 20:13:27

én...

Én igaz még csak 12 éves vagyok,de puskáztam párszor:)legtöbbször szünetben írtam meg,amikor elfejeljtettem tanulni.Nekem hengeres bedobós tolltartóm van,abba teszem bele a puskát,és ha a tanár mellémjön a kezemet a tolltartóba rakon,cerezát keresek,így a tanár nem látja a puskát :)
Nightmare... írta:
Dátum 2009-08-17 23:31:51

hááát...^^

Én világ életemben kitűnő voltam. Most nyolcadikos vagyok, és a 6-7. évet végigpuskáztam. 10 dogából 9-en puskáztam.xD Mindenből! Matekból, töriből, nyelvtanból stb. És még sosem kaptak el. Én általában egyszerűen leírom a padra vékonyan cerával. Én közelről látom, a tanár messziről nem.:P És ha forró a helyzet, rögtön egy mozdulat és észrevétlenül le van törölve. Ennyi!xP De már kismillió módon puskáztam, már alsóban is!:P Jó eszem van, csak lusta vagyok, ezért a puska csábítóbb a magolásnál.:-)
Borso
Borso írta:
Dátum 2009-07-14 10:26:46

puska

nálam az szokott lenni hogy megírom a puskát és a végére már megtanulom az anyagot, de általában nálam mindig beválik hogy aznap mikor akarom használni szoknyába megyek és a combomra írom vagy a szoknyám aljára tűzöm a puskát és csak felhajtom és látom. A tanár meg nem fogja azt kérni hogy húzzam fel a szoknyámat mert az szexuális zaklatásnak minősül :P tökéletes puska
:P
kiscsaj írta:
Dátum 2009-04-05 09:02:03

puska

Én rajzból puskázok, de mindig! Általánosban technikából puskáztam, általában olyan tárgyakat "választok" amiknek nincs jelengősége az életemben. De ha valami komolyabb tárgyból irodalomból, töriből próbálok egyszerűen elnevetem magam, vagy nagyon feltűnően viselkedem akaratomon kivül, igazából nem tudok hazudni:)
Csépe írta:
Dátum 2009-04-04 13:23:48

ha értelmetlen

Soha nem kötöttem időhöz, hogy mikor puskázok vagy mikor nem... Szerintem ez attól függ, hogy az adott anyagnak számunkra van e értelme vagy nincs... ÉLn pl előszeretettel puskázok művészettörin és ugyanugy előszeretettel egyéb felesleges órákon pl föci. Csak mert nem érdekelnek. De valamennyi igy is megragad azzal, hogy megirom a puskát! Szerintem!
gyanna
gyanna írta:
Dátum 2009-04-01 21:38:49

:)

ki, milyen tantárgynál és hogyan szokott puskázni?
háát én az általánosban sosem puskáztam , gimiben is mostanában puskáztam legelőször. bioszból kellett valami teljesen értelmetlen hülyeséget megtanulni. az egész osztály puskázott, de a tanár senkit sem kapott el :D igazából én a puskát a zsebembe tettem és doga közben a lap alá, onnantól kezdve meg már nem volt feltűnő :)
   
további fórum témák