Főoldal / Fórum / SULI / iskolaorvos

iskolaorvos

2011-12-22 11:49:37
konzultacio.evi írta:
Dátum 2012-03-16 11:30:48

Szólni kell!

Ezek egyáltalán nem OK dolgok.
Szóljatok a osztályfőnöknek, dirinek, szülőknek. Először mindenképpen olyan felnőttel beszéljetek, akiben megbíztok.
Amikor felnőttek mennek ilyen vizsgálatra a dokik egyenként hívják be őket. Ez nektek is kijár, ugyan olyan emberek vagytok csak fiatalabbak.
Ha van olyan tanár a suliban aki ifjúságvédelemmel foglalkozik vagy valami ilyesmi, akkor neki is érdemes szólni. Ne hagyjátok semmiképp.
toki14 válaszolta erre: AlexSzeged, 2011-12-22 11:55:50
Dátum 2012-01-02 11:53:42

Nálunk durvább

Üdv ! Nálunk durvább a helyzet. Úgy van h álltalános ellenőrzés ott mindenki boxer . utána meg urorlógiai és nőgyógyászati vizsgálatok vannak ami úgy történik h 2 ilyen szék van 2 dokival 2 fiút hívnak be és nyúlkálnak a seggedbe a prosztata miatt meg ilyenek nagyon szégyenítő de már mondtuk h egyesével nemlehetne és egyszerűen rámondta h őis ember őis haza szeretne érni
nade visszatérve : megalázzák nálunk mégjobban az embereket de kb a lányok mindig sírva jönnek ki h hogy megalázzák őket meg kérdezik nem fáj meg felállítják a farkat azt utána álló fasszal kimenni tök ciki :/
AlexSzeged írta:
Dátum 2011-12-22 11:55:50

mit tehet az iskolaorvos? ez kötelező?

Évente vannak ugye az iskolaorvosi vizsgálatok, és legutóbb is nagyon megszégyenítve éreztem magam a lányok előtt. Négyesével megyünk be mindig, 2 lány + 2 fiú, lányok bugyi + melltartó, fiúk boxer, és jó ebben még nincs semmi, de az a szokás, hogy a fiúkkal kezdi a doki, mert azt mondja mindig, hogy a lányok már nagylányok, és ne nézegessék őket a fiúk. És így akkor bemegyünk 4-en, és a lányok előtt le kell tolni a boxert, és úgy vizsgálja meg a farkunkat a doki. És annyira ciki, mert a lányok meg persze jól kinevetnek, meg utána pletykálkodnak. Már volt aki szólt a dokinak, de csak jól lecseszte, hogy ne cirkuszoljon mert a lányok biztosan láttak már meztelen fiút, és nem pont rá lesznek kíváncsiak meg különben is a fiúk ne legyenek már szégyenlősek, hiszen nem kisasszonyok meg azt is mondta, hogy milyen egy iskola meg osztály ha a saját társaink előtt is szégyenlősek vagyunk. De a fiúknak meg ki kell menni aztán, mert azt mondja, hogy ők már nagylányok, pedig ugyanannyi évesek.

De akkor is annyira ciki érzés, hogy a lányok végignézik, ahogy a doki húzogatja a bőrt a farkamon meg tapogatja a herémet. Ez más sulikban is így van?
Tavaly meg direkt hiányoztam amikor volt a vizsgálat, erre meg csak jobban megszívtam, mert akkor más osztállyal együtt kellett bemennem utána, és akkor meg idegen lányok láttak letolt gatyával, és ráadásul többen is voltak. A doki meg kiabált velem, hogy mit képzelek, a nagylányok nem a 15 éves kisfiúk fütyijére kíváncsiak (akkor negyedikes lányokkal voltam bent). Most 16 éves vagyok, de most is ezt mondja, és nem azért de sztem meg full ciki, és még utána is kiröhögnek a lányok ha éppen eszükbe jut.

Ez most minden évben akkor így van? Meg azt is mondja a doki, hogy milyen nyápicok a mai fiúk, hogy szégyenlősködnek. Akkor lesz a legcikibb ha egyik évben esetleg fel is áll a dákó véletlenül, és akkor aztán tutira nagyon kinevetnek de még utána is sokáig.

Valaki tudja, hogy esetleg máshol is meg lehet csináltatni az iskolaorvosit ahol csak egyedül kell bemennem? Vagy más iskolában ahol nem ismernek?
   
további fórum témák