Főoldal / Fórum / LÉLEK / Mit ér a szerelem, ha meleg vagyok?

Mit ér a szerelem, ha meleg vagyok?

2010-04-28 14:30:35
foldesi.elemer válaszolta erre: clark1986, 2012-10-03 19:08:26
Dátum 2013-03-08 22:49:44

válasz

szia
énis hasonló cipőben járok
tudnánk beszélgetni?
clark1986 válaszolta erre: Mantifora, 2010-05-05 16:24:31
Dátum 2012-10-03 19:12:46

Szia

Szerintem, amire biztosan nincs szüksege ennek a fiunak: az a sajnalat. Ha ö ugy gondolja, hogy azert nem fog Veled ismerkedni, es beszelgetni, mert Te tudod, hogy ö meleg, akkor ez csak azt jelenti, hogy ö meg maga elött sem meri felvallalni sajat magat, igy azt sem varhatod el, hogy elötted megtegye.
Es miert akarsz segiteni? Min kell segiteni?
Hogy fogadja el magat? Ez sajnos csak egyedül megy. En mar csak tudom.
Anyit tudok Neked meg tanacsolni, hogy aki nem igenyli a segitsegedet, azt hagyd egyszerüen ugy, ahogy van. Vagy rajön, hogy mekkora hülye, hogy kihagyta ezt a lehetöseget, vagy nem. De neked nem kell emiatt törni magad. Te megtetted, amit tudtal, es ez eleg...
clark1986 írta:
Dátum 2012-10-03 19:08:26

Hello

Tisztan emlekszem, amikor gimis voltam, es lassan kezdtem raebredni, hogy mennyire, de mennyire mas vagyok, mint a többiek. Elsö alkalommal meg magamnak sem vallottam be a dolgot. Sokaig alltattam magam, hogy ez nem igy van, es hogy ez biztosan megvaltozik, ha Playboyt fogok venni, es a lanyok fotoira "koncentralok". Termeszetesen nem valtozott meg a helyzet, hanem meg melegebb lettem, ha lehet ilyet mondani.
Kis varosban laktam (25.000 lakos), igy meg sem fordult a fejemben, hogy en felvallalom magam, mint az egyetlen meleg ember a varosban. Persze tudom, hogy voltak masok is, de senki nem tudott roluk.
A gimiben nem fordult meg a fejemben, hogy ezt barkinek is elmondjam. A legjobb baratom (lany) persze tudta, hiszen, amikor elmondta nekem, akkor csak annyit mondott, hogy "Na vegre!" Az embereken eszreveszik azok, akik valoban közel allnak hozzad.

A közepiskola valoban egy kikepzö tabor, es en nem tartom ajanlatosnak orszag-vilag elött felvallalni a szexualis massagot, mert felesleges atrocitasoknak teszi ki magat az ember. En nem arrol beszelek, hogy el kell rejtözni, hanem valahogy a kettö között: aki fontos neked, azzal tudasd, es mond el neki, hogy ki vagy, mit erzel, milyen gondolataid/erzeseid/vagyaid vannak. De mindenkinek nem kell ezt tudni. Azt sem tudja a masikrol mindenki, hogy titokban a kedvenc filmje a Doktor Szöszi.
Nekem szerencsem volt, mert a nepszerüekhez tartoztam, de nem tudtak rolam, hogy meleg vagyok. Nem is ertem, hogy ez miert nem derült ki. Inkabb ugy tudom ezt elkepzelni, hogy nem akarnak neha rola tudni az emberek. Nekik is könnyebb ez. Könnyebb a tavolbol halado gondolkodasunak lenni, es elfogadni a melegek jelenletet, mint valoban szembesülni azzal, hogy az egyik baratom meleg. Sajnos erre nem mindenki all keszen. Egy olyan szituban, ahol valasztania kellene a meleg baratja, es egy masik haverja között, aki eppen buzizik, akkor nem biztos, hogy a szive szerint fog dönteni.

Azt fontosnak tartom meg leirni, hogy ezekhez a multban ert serelmekhez nem szabad ragaszkodni. Ezeket fel kell dolgozni, es el kell engedni. Meg kell erteni, hogy mit tanultunk ebböl, ezt fel kell hasznalni, es tovabbfejleszteni. En a mai napig azt mondom, hogy nem ez az ember lennek, ha nem lennek meleg. Lehet, hogy egy resze könnyebb lenne az eletemnek, de akkor azok a pofonok, amiket emiatt kaptam az elettöl, nem tettek volna erösebbe.

Igaz a mondas: "Ami nem öl meg az csak erösit".

Es, hogy arra a kerdesre is kiterjek, ami a cimben szerepel: A szerelem mindig csodalatos dolog. Akar ferfiba vagy szerelmes, akar nöbe. Es a viszonzott szerelem tenyleg minden penznel es aranynal ertekesebb. Hiszem azt, hogy amikor keszen all ra az ember, akkor be fogja vonzani azt a szemelyt, akibe szerelmes lesz, es aki szerelmes lesz bele. De ha mindig a mult serelmein ragodunk, akkor nem lehetünk nyitottak az uj dolgokra.

Szoval atgondol, megert, elenged es nyit....
Pierre írta:
Dátum 2010-06-05 22:12:33

ajánlás

Sziasztok!
Megalakult a Vállald Magad Egyesület!
www.vallaldmagad.hu
Az egyesületünk a bármely okból kisebbséghez tartozók (vallási, nemzetiség, szexuális identitás, egészségi, családi állapot, anyagi helyzet, a többségitől eltérő, a mai trendektől eltérő gondolkodásmód stb.) önelfogadásának erősítése érdekében jött létre.
eclipse89 írta:
Dátum 2010-05-06 13:41:36

Nem vagyok egyedül

Azt hittem ilyen szerencsétlen helyzet csak velem eshet meg. Régóta figyelem a környezetemben lévő srácokat, de valahogy egyik sem fogott meg. Aztán három évvel ezelőtt az osztályunkba került ő. Nem értem miért és hogyan, de abban a szent percben, ahogy beléptem a terembe és megláttam az új osztálytársunkat, olyan furcsa érzés kapott el, hogy "Ő kell nekem". Döntésemet nem értem, nem ő a leghelyesebb srác az osztályban, de mégis, mintha a mágnesek lennék, annyira vonzott, hogy már fájt. Teltek a napok...és én csak néztem őt, minden mozzanatát, és folyton azt kérdeztem magamtól, miért őt szemeltem ki, hiszen annyira elérhetetlen... "Útközben" annyira megnőtt rajtam a teher, hogy életem végéig titokban kell élnem, hisz a mai világ (ahogy a cikk írója is mondta) nem igazán fogad minket szívesen. Néhány közeli barátomnak elmondtam mi a helyzet velem, és ez akkora súlyt vett le a vállamról, hogy sírni tudtam volna a megnyugvástól, nagyon jól esett, hisz jól fogadták. Visszatérve Őrá...teltek a napok, hónapok, évek... 3 éve képtelen vagyok elfelejteni, annyira megragadott, hogy félek soha az életben nem találok olyan valakit, aki szintén ezt váltja ki belőlem. Ha a közelembe kerül, vagy hozzám szól, urrá lesz rajtam egy érzés, dadogok, melegem lesz, remegek, a szívem a torkomban kalapál, a gyomrom összeszorul. De csak miatta. Senki más nem tud ilyen hatással lenni rám. Viszont a középiskolának hamarosan vége. És itt a kérdés: Hagyjam elveszni még az esélyét is, hogy vele legyek? Vagy próbálkozzak a közelébe kerülni és megpróbálni...hátha. De épp ettől félek, hogy nem mernék kitálalni neki, hisz nem vagyunk nagyon nagy baráti viszonyban. Ezt az érzést 3 év alatt többször próbáltam elnyomni magamban, "Ugyan, lesz majd másik", de mindig történik valami, ami miatt visszaesem, túl kedves lesz hirtelen, olyan dolgokat csinál velem szemben, amit mással nem. Szóval, tegnap ezt a cikket olvasva elhatároztam magam, hogy tesztelem egy kicsit, elkezdtem vele MSNen beszélgetni, leszűrni, hogy hogyan viszonyul hozzám, de sok következtetést nem tudtam levonni. Hadjáratom remélem sikerrel zárul, az egyik aminek "örülnék", hogy lássam rajta egyáltalán nem érdeklem, és akkor így könnyebb elfelejteni, hisz nagyjából konkrét választ kaptam arra, hogy semmi esély (a remény az ami nem hagy nyugton). A másik, ami szinte lehetetlen, hogy összejövünk... Mindenesetre jó érzés, hogy ha még idegenekkel is, de megoszthatom a bajom, és segíthetünk akár egymásnak. Mantiforának üzenem, hogy örülök, hogy ilyen kedvesen áll a témához, és az említett srácnak nem lenne rossz ötlet a közelébe férkőzni, mert hidd el, hogy a mi (melegek) helyzetünkben hatalmas terhet vesz le a vállunkról, ha van egy megértő barát, akinek kiönthetjük a szívünket. Tapasztalatból mondom. Sziasztok :)
Mantifora írta:
Dátum 2010-05-05 16:24:31

Sajnálom

Szia(sztok)!
Igazán sajnálom ami veletek történt. Ismerek olyan embert aki szintén ebben a helyzetben van(fiú)->én csaj vok. két évig hajtottam a srácra, míg egy véletlen pillanatban kiderült, hogy meleg. Igazán sajnáltam, hogy nem jött össze vele a kapcsolat...pedig sok mindent próbáltam. Mindig észben tartottam a név és szülinapját, ráköszöntem a folyosón. De mióta sejti, hogy tudom már szóba se áll velem. Ezt igazán sajnálom, mert én megértem, és nem ítélem el a nézeteit. Sőt nagyon szeretnék neki segíteni is, de nem hagyja. Csak egy tanácsot tudok és szeretnék nektek adni: ne legyetek mindenkivel olyan gyanakvóak. Figyeljétek, hogy ki az aki TÉNYLEG SEGÍTENI AKAR. puszillak titeket.
eclipse89 írta:
Dátum 2010-05-05 14:08:25

Mintha az én életem volna

Szeretném megismerni a cikk íróját, ugyanis 100% abban a helyzetben vagyok, mint ő...a történetben minden stimmel (a kétségei, a gondolatai), mintha én írtam volna. Jó lenne ezt egy olyan valakivel kibeszélni, aki tudja milyen ez. Ha levélben felvenné velem a kapcsolatot, nagyon örülnék! Üdv! =)
admin002 írta:
Dátum 2010-04-28 14:35:11

Ti küldtétek

http://www.kamaszpanasz.hu/a_te_torteneted/89
   
további fórum témák