Főoldal / Fórum / LÉLEK / az ellentétek vonzzák egymást?

az ellentétek vonzzák egymást?

2010-04-06 18:56:24
Blanus írta:
Dátum 2013-02-21 20:42:12

-

Mi a legjobb barátnőmmel eléggé eltér a világról alkotott elképzelésünk, de vannak olyan dolgok amiket csak ő ért meg bennem és egy megfizethetetlen kincs.Voltak már előtte jó barátnőim akiket a legjobbnak hittem,de az ember idővel megtalálja a legjobb barátját.És én megtaláltam.Ha még nincs remélem hamarosan ti is megtaláljátok.És igen, az ellentétek vonzzák egymást.Azáltal ,hogy az illető az "ellentéted" új felfogásokat,elképzeléseket ismerhetsz meg, ezáltal fejlődsz és jobban ki tudod alakítani az önképed és a világképed,könnyebben tudsz segíteni másoknak,de figyelj oda ,hogy a már kialakított véleményed még véletlenül se erőltesd másra.Elmondhatod neki,de finoman és kérdezd meg az ő véleményét is.
Lilienn írta:
Dátum 2010-05-13 21:47:13

egy ideig=)

Szerintem van benne valami. Ösztönösen kutatjuk az ismeretlent, az újat. Ha valaki más mint mi, és azt elfogadjuk, vagy tetszik, akkor egy ideig működhet a dolog. De mint a tűz és víz, az ellentétek is hamar kioltják egymást. Szerintem.
sára! írta:
Dátum 2010-04-06 19:03:54

butusságez

stze nem ez csak egy olyan közhely ami jól hangzik. ha valaki bejön és hasonlóak vagytok akkor aztmondod: összeillünk ugyanazt bírjuk, ha meg fordítva akkormeg rámondod ezt a közhelyet
   
további fórum témák