Főoldal / Fórum / LÉLEK / Megalázta, teherbe ejtette - szólj hozzá Te

Megalázta, teherbe ejtette - szólj hozzá Te

2010-01-27 15:42:35
Vína írta:
Dátum 2010-06-27 18:53:09

...

Nos szerintem is a lány magányos lehetett, ezért választotta ezt az életet(nem volt túl bölcs döntés részéről), a fiúról meg annyit, hogy nem volt túl kedves...nem...rohadtul szemét dolog volt és szerintem a srác egyszer megkapja a fizetséget azért, amit tett.
Fannitta*
Fannitta* írta:
Dátum 2010-04-23 21:08:00

szomorú :(

elég durva. hát szerintem ez mind a szülők hibája. biztos magányosnak érezte magát, és h nem törődnek vele, így ment cigizni meg drogoni. a fiúról meg.. pff.. hát.. nem tudok mit mondani. :S
nagybirka írta:
Dátum 2010-03-12 18:15:37

-

13-14 évesen buliba járni, igen ez ma a "trend"
mindenki megy és cigi, drog, pia, szex mintha más se lenne. a legnagyobb barmoknak beugranak a lányok az ágyba aztán meg megy a bőgés h ez a szemét kihasznált.

ha hagyod magad akkor ez lesz belőle.

figyelj oda, ilyen barmokból sok van. de te is hibás vagy. fogadd el azt ami megtörtént, megtörtént, ne emészd magad miatta.
ne hagyd hogy börtönné váljon az emlék amiből nemtudsz szabadulni és végül felemészt.
mindg nézz mosolyogva a jövődbe és keresd a boldogságot.


én 16 éves vagyok, járok buliba, de! cigi, drog még csak ki se próbáltam. piát is csak mértékkel(mérték a vödör, tartó az aszal :D) és hiába piszkálnak azzal otársaim h még 1x sem szexeltem. teszek rá. majd eljön a helye és az ideje.

mielött belemennél valamibe mert ez a "trend" elöbb mérlegeld hogy helyes-e, és válaszd a járható utat.
RavenGirl írta:
Dátum 2010-02-13 19:02:01

:(

Én is csak azt tudom mondani, amit ti is. De szerintem azért elég szomorú, hogy valaki 13-14 évesen már a szüzessége elvesztésénél és a harmadik drognál tart. Mostanában rengetegen csinálják ezt és ha megnéztek egy tinimagazint, akkor a szexrovat levélírói között a legidősebb 15 éves. Szerintem ez nem normális! Nem vagyok olyan konzervatív, meg szent szűz, de így, 14 éves fejjel azt mondom, hogy ehhez vagy nagyon hülyének, vagy nagyon könnyűvérűnek kell lenni. A lányok odaadják magukat az első fiúnak, a fiúk meg a pornóoldalakat nyomják egész nap és csajoznak. Istenem, hová fajul a világ?
cuki
cuki válaszolta erre: Leila1992, 2010-02-02 21:45:56
Dátum 2010-02-06 18:47:27

hát borzalom

Hát figyelj sz.tem te is hibás vagy egyes dolgokban!mert nem kellett volna ien fiatlaon pia sex buli!!!
de ez a fiu amit tett veled egy nagyon ocsmány dolog!az iet elitélem teljesen !egy pár pofont meg versét én is kaptam már a volt exemtől!de ien többet neki sem fog előfordulni!
én kivánom neked az életben hogy megtaláld az az embert aki ténleg szeret és nem hagyna cseben!!!
sok szerencsét és kitartást fel fejjel!
szia
Leila1992
Leila1992 írta:
Dátum 2010-02-02 21:45:56

:'(

Én elítélem az olyan férfiakat,akik megütnek egy nőt!Senki nem érdemli meg!!!Sajnálatos dolgok ezek,hogy ilyenek történnek a mai világban :( A következményeket fel kell vállalni.Sajnálom,hogy ilyen élet jutott Neked,de hidd el az élet attól függetlenül tud szép lenni /ha sokan nem is hiszenek benne/!!!
Véleményem szerint mindketten hibásak voltatok,de szerintem mindkettőtök tanult ebből a hibából!!
Azt kívánom,hogy nagyon boldog légy a további életedben és minden álmod váljon valóra!!Higyj magadban,ne engedd,hogy bárki is megüssön!!!Sok sikert kívánok!!!:))
EDT írta:
Dátum 2010-02-02 18:00:25

5# bejegyzés

Én is Egyetértek azzal hogy egy 13,5 éves lány ha én is jól számolom mit keres olyan köröben ahol "híres lehet" ahogy ő mondta. Nem kezdek erkölcsi prédikációt de tényleg miért akar egy ilyen fiatal lány szexuális kapcsolatott mikor ez az egyetlen igazi kincse minden lánynak/nőnek és én igen is tisztelem azokat akik nem teszik szét a lábukat az első alkalommal! Na de hogy szoljak a lány édrekébben is, az ilyen srcáott nem csak hogy szarra vernám ha megtudnám hogy ilyeneket csinál számomra az aki meg tud ütni egy ilyen fiatal lányt az egy utolsó pondró,de hogy nem ön biráskodjak az ilyet rögötn felkellet vlna jelenteni lilliomtiprásért, testísértésért/bántalmazásért ami már halmazati büntettés és biztos lehhetél volna benne hogy megkapja amit érdemell. Röviden ennyit szerretem volna mondani!
De még valami a lánynak üzenem:
A te szemszögedből nézva tényleg borztalmas dolgokon mehetél át és kívánom nekd hogy találd meg az igazit persze nem most ráérsz még arra de egy olyan embert találja majd életed párjának aki nem csinál velde ilyeneket és boldogan felnevelhetitek a gyermekeiteket!!!
Basamao
Basamao írta:
Dátum 2010-02-01 17:52:49

...

To err is human = Tévedni emberi dolog. Mindenki hibázhat. Mint ahogyan minden gomba ehető - legalábbis egyszer. Lehet hogy "nincsenek véletlenek", mindennek oka van, de mindenből tanulhat az ember. Szerintem a lánynak örök lecke lesz az elkövetkező éveire nézve. Sajnálom, hogy így áll a világ, de ezért régen is voltak ilyenek... Nekem a családomban is (80-100 évvel ezelőtt, visszavezettem a családfát, hát... voltak fura dolgok akkoriban is). Vigyázzunk és gondolkozzunk együtt. És ne utólag.
demonhill66 írta:
Dátum 2010-01-28 06:52:35

:-(

Gratulálok a kislánynak, hogy (ha jól számolom) 13,5 évesen ilyen felnőttként viselkedett! Buli, pia, szex.
Nem értem miért ciki 15-16 évesen szűznek lenni?
mejjes írta:
Dátum 2010-01-27 16:15:28

Nahh

Ugyanúgy hibás a csaj is, a védekezésre ne csak a fiú gondoljon már mindig!!!
  <<  1 2  >>  
további fórum témák