Főoldal / Fórum / LÉLEK / Segítsünk a kétségbeesett lánynak!

Segítsünk a kétségbeesett lánynak!

2010-01-15 13:57:55
ämy
ämy írta:
Dátum 2011-06-17 11:30:04

Tessék?

Szia!
Azt javaslom, hogy a drogot és a cigit tegyétek le! Drága, és inkább ételre gyűjtsétek azt a pénzt! Kérjetek segítséget valamelyik rokonotoktól (pl. nagynéni, nagybácsi), keressétek meg őket, biztosan segítenek majd!
Kingus írta:
Dátum 2011-06-13 18:53:03

Vigyazzatok egymasra, mint ket jo testver

Erossen sajnallak, nem tudnek beletorodni, hgoy akik mindennap melletem vannak, eltunyenek! es sajno ez a francos vilag ilyen, ha nincs egy meno telod vagy egy divatos nadragod, es minden nap nem mesz uj ruhaba suliba akkor regimodi vagy es mindeki utal..tudom milyen erzes!Sajanlom hogy tesoddal szegenysegben eltek......Csak a sirogorcs jarkal korulottem mikor rad gondolok.......Sajnalom hogy 15 lany egy evvel nagyobbmint en e kell donglozni.....meg szerencs hogy tesoddal joban vagytok...de egy tanacsom van NE igyatok...veszelyes lehet es tesod en fuvezzen...megbanjatok majd, azert mert csak 2 vagytok nem azt jelenti hogy minden megengedett probaljatok minnel jobban vigyazni magatokra....Sok sikert ehez : kinga :(
nagykislány válaszolta erre: admin002, 2010-01-15 14:00:36
Dátum 2011-05-01 02:43:45

segítség

Kedves 15 (mostanra 16) éves lány,

Remélem mostanra enyhültek a megpróbáltatásaitok, de én mindenképpen szeretnék segíteni ha te is úgy szeretnéd.
keress meg emailben ha gondolod: [email protected]
nincs válaszolta erre: admin002, 2010-01-15 14:00:36
Dátum 2010-10-21 23:35:21

tanács

Szomorú a történet, valójában mind elveszítünk valakit akit szeretünk előbb vagy utóbb. Az én tanácsom a következő lenne: Próbálhatsz beszélni a tesódal, de nem fog rád halgatni, mert szerintem magát is nehéz elviselnie, és talán élni sem a saját kedve miatt akar. Nem tudom. Egy dolog van ami hasznos lehet , amit észre fog venni. A saját példád. Rendezd a saját gondolataidat valahogy néha sírni kell és néha élni, de nem együtt ,a kettő nehéz. Néha akadj ki, de amikor a nincs a néha'akkor ne engedd meg magadnak. Ha neked sikerül a tesódnak is több az esélye ,mert ugyanis amíg ő nem akar addig hiába akarsz nem tudsz segíteni. a jó péda húzni foga a jó felé, ugyanis te vagy az aki tudja Ő min ment keresztül és fordítva tehát ha neked sikerül neki is sikerülhet. Amíg él tiéd a páya..Kivánom a legjobbakat.
Nika
Nika írta:
Dátum 2010-09-24 16:46:53

Segítenék

Kétségtelen, hogy szörnyű, amin keresztül mész, de gondolj arra, hogy mennyi film, mennyi igaz történet szól ilyen emberekről. Válogasd ki a hozzád közel állókat (javaslom pozitív történeteket) és erősítsd magad abban, hogy van (szép) jövőd.
Ne törődj azokkal az emberekkel, akik nem fogadnak el, ez a dolog mindig kétirányú - elsősorban magadat kell szeresd és magadat kell elfogadd, ahhoz, hogy mások is ugyanezt tegyék veled szembe.
Ebben a pár sorba lehetetlen vigaszt és megoldát nyujtani, ráadásul a megoldás csakis a te kezedben van, de ha érdekel, hogy valakivel néha elbeszélgess a gondjaidról, jelezd nekem, és szivesen meghallgatlak.

[email protected]
szeretem :( írta:
Dátum 2010-08-19 11:17:04

Sajnálom.:(

Szia!
Ahogy olvastam amit irtál, a sirógörcs kerülgetett. Nagyon sajnálom ami veletek történt. :S
Miya^^Scene
Miya^^Scene írta:
Dátum 2010-08-18 12:58:32

-

Szia.
Nagyon szomorú a történet.Viszont annyit el szeretnék mondani,hogy az én unoka testvérem is füvezett.Ebbe halt bele.Szóval,ha nem szeretnéd,hogy a bátyád is elveszítsd,valahogy beszéld rá,hogy szokjon le.
A kiközösítésről meg annyit,hogy engem is kiközösítenek,nincs az iskolába barátom/barátnőm.
Engem azért közösítettek ki,mert merek más lenni,mint a többi divatp*csa.Már bocsi a szóhasználatért.
Utóüzenetként pedig csak annyit tudok mondani,hogy tarts ki,az ember az ilyen dolgoktól lesz erős!
domi33 írta:
Dátum 2010-07-23 10:19:38

Kedves történetíró!

Nem tudom mit mondjak...
Nagyon sajnállak. Mondanám, hogy tudom mit érzel, de nem tudom... Csak elképzelni tudom, hogy milyen lehet.
Szerintem jól tetted, hogy nem ölted meg magad! Hiszen neked is biztosan nagyon fájna még a testvéredet is elveszíteni! Ugyanígy neki is nagyon fájna téged elveszíteni. Azt én is tudom, hogy milyen érzés kiközösítve lenni... Csak az a különbség, hogy nekem fogalmam sincs, hogy mért közösítettek ki. :(
patry
patry írta:
Dátum 2010-06-22 16:33:12

ez szörnyű lehet!!!!

Nagyon sajnállak,hidd el át tudom érezni mit élsz át.T öbbször álmodtam már ilyesmit,hogy a szüleim nincsenek többé és ezt a hiradóból tudom csak meg...szóval szörnyű ilyen álmok után felébredni.Ha velem ilyesmi történne azonnal bele őrülnék,lehet,hogy dili házba kerülnék,de az ilyen sorsra jutott embereket,GYEREKEKET,nagyon tudom sajnálni....most is kicsordult a könnyem...:(De azt tudom neked tanácsolni,hogy NE add fel mindíg gondolj arra,hogy nem fogsz így élni örökké,mert erre még gondolni sem szabad azt reméle tudod.A helyedben én keresnék valakit a családból,vagy ismerősök közül,tök mindeggy az a lényeg,hogy meg bízz benne,kérj tőle segítséget,hogy segítsen benned keresni valamit amibe jó vagy és akár híres is lehetsz ez által amiből sok lóvé folyik be,de ha mindez nem jön be ,akkor egy kicsit ne sajnáld a pénzt és amennyid van költsd sexy rucikra és menj el egy puccos helyre ahol kereshetsz megadnak egy gazdag pasit aki egy darabig eltud tartani,és megadja neked amire vágysz.Tudom nem a legjobb megoldás,de ha nincs más megoldás mindent be kell vetni,de eszedbese jusson megölni magad mert az a világ legnagyobb hülyesége akkor a pokolban még rosszabakat élhetsz át amig az életben megnem haltál volna,szóval a lényeg az,hogy sose add fel és GONDOLKODJ hogy jobb élni szarban vagy egy gazdag pasi mellett nem muszáj pont ezt a tanácsot követned,de megoldás mindenre van kivéve a halálra szóval kívánom neked,hogy ne veszítsd el a józan eszed!!!PUSZI:PATRÍCYAui.:haggyd abba az ivást csakis a te érdekedben!!!
kisroka írta:
Dátum 2010-05-09 18:38:22

Ne add fel!

Az a lényeg, hogy tarts ki lélekben.Most nem szabad feladni.Most nagyon nehéz lesz, de ki fogod bírni.
A legfontosabb, hogy hagyjátok abba az alkoholt.
Ami az iskolát illeti, nem hinném, hogy éppen mindenki utál.Valaki biztos kedvel.
És hidd, hogy szép jövő vár rád!
Erőt, kitartást kívánok mindkettőtöknek!
  <<  1 2 3 4  >>  
további fórum témák