Főoldal / Fórum / LÉLEK / Randiötlet?

Randiötlet?

2010-01-10 14:56:27
Nika
Nika írta:
Dátum 2011-04-09 16:40:18

.

Ahol én laktam ott még ennyi szórakozó hely sem volt, és valójában randim se sok, pasim mégis épp elég:)
Valahogy mindig csak összejött egy egy kapcsolat. Valójában egyetlen kimondott randim volt. Egy kis elitebb kocsmaféle, de igazából teljesen lényegtelen volt. Persze fontos az első benyomás, de szerintem nem azon kell stresszelni, hogy hol, hogy miről beszélj. Ha őszintén magad adod, akkor találod meg azt az embert, aki pontosan hozzád talál.
És ha már arról van szó, milyen az ideális pasi... Nemtudom ismeritek-e azt a mondást, hogy nem a külső a fontos. Nos, én ezzel sokáig nem értettem egyet, mert hát milyen hülyeség, ha egyszer egy pasi nem néz ki jól akkor nem fogok veled randizni. Aztán volt egy srác, vékony is, és nem annyira az esetem... fura volt. És valami mégis nagyon vonzott benne, nagyon szimpatikus volt, és nagyon vonzódtam hozzá. Nem sokon múlott, hogy nem vele, hanem egy másik sráccal jöttem össze. Megjegyzem, soga nem bírtam, ha egy srác bajszos meg szakállas, és az a srác, akivel összejöttem, a jelenlegi barátom, akivel 2 éve járunk, bajszos és szakállas:)
Nem érdemes ideálokat állítani fel. Tökéletes embert nem találsz, csak a számodra tökéleteset, és szerintem még mi sem tudjuk milyen is az:)
Pet12
Pet12 írta:
Dátum 2011-03-24 14:35:23

hozzászólás 2.

A fiú kinézetéről pedig csak annyit,hogy elmondanám nekem mi jön be...
Egy szép szem amiben el lehet merülni mint egy kád habfürdőben... (L)
Rövid fekete/s.barna haj,jól öltözöttség eg kis "kölni",ápoltság. Nekem nagyon nem jön be ha egy fiúnak így 13-14évesen bajsza van... Ha megnőtt neki borotválja le!:/
A randiról/ajándékozásról pár szót: egy szál rózsa tökéletesen elég:) Nem kell már az első randin csókolózni de karoljon át,fogja a kezem. Ha járunk akkor vállalja fel a kapcsolatunkat mindenki előtt! (szülők,osztálytársak,[tanárok előtt talán ne...])
Nekem nagyon tetszik ha egyfiú romantikus. Legyen tele meglepetéssel,és lőjjön be néha egy poént... :)
Hát ennyi lenne a második rész :D
Pet12 voltam.
Pet12
Pet12 írta:
Dátum 2011-03-24 14:23:54

hozzászólás

Hát,lehet,h mot perpillanat nem ez a téma,de én elmesélném itt az ÁLOMRANDIT ha nem baj... :) :
Egy napsütéses nyári délután egy pikniken a kiszemelttel,beszélgetünk,csokis epret eszünk tejszínhabbal. Majd elmegyünk fagyizni/strandra és később 1 kb 1órás görkorizás után csillagokat lesünk én elalszom a karjaiba.... Ja és szúnyogok nélkül egy puha matracon vagy vmin néznénk az eget és aludnánk, hogy később ugye a szabad ég alatt aludjunk.... *.* (L) <3
SweetDream írta:
Dátum 2010-04-28 21:18:28

Női vélemény...

Lány vagyok. És tudom, hogy mit akarunk. Ne legyen izomyagyú b*lf*sz sem... Persze ne legyen puhány sem ;-)
A romantika. Na az kell ide ;)
Én mindig egy ilyenre vágytam: Egy csendes nyugodt kis hely, teríts le egy pokrócot, vigyél ki gyümölcsöt. Aztán esetleg etessétek egymást. z olyan cukii. *.*
És persze ne legyél büdös Ápoltan érkezz. A pokróchoz csukott szemmel vezesd oda. És legyen rajta egy szál vörös rózsa.
Lehet nyálas. De tuti neyrő. ;-) (LL)
Émy válaszolta erre: Szubjektív Ödön, 2010-02-14 20:08:25
Dátum 2010-02-16 15:14:05

Egyetértek!

Egyetértek minden téren.
Nekem személy szerint abszolút nem jönnek be az "izomagyú" pasik, sőt a páromról sem lehet elmondani, hogy túl izmos lenne. :)
A randi kérdés meg sztem annyira mindegy. Jó, az 1. randi ne rögtön lakáson legyen, meg ne 1 kocsmában, de egy séta, cukrászda, vagy kávézó tuti nyerő hely.. (sztem).
Sok sikert, és megírhatnád, hogy mit választottál, és hogy hogy sikerült a randi a kiszemelttel. :)
Szubjektív Ödön írta:
Dátum 2010-02-14 20:08:25

cáfolom iS!

Szerintem absz nem a test a lényeg :) Persze nem biztos h bejön mindnekinek az anyámasszonykatonája, de lehet, h valaki pnt arra vágyik nem tudhatod. Szerintem az egész mint jelenség mind külső és belső tulajdonságok együtt jelentenek sokat. Randihely? Szerintem egy séta, vagy egy kávézó, esetlegesen séta egy közeli parkban, szerintem ez mindenhol van :)
nemes válaszolta erre: Zoli, 2010-01-10 15:00:58
Dátum 2010-01-10 16:20:36

szerintem mindegy

Véleményem szerint egy lánynak nem az a fontos hogy hova viszed, hanem az hogy hogy néz ki az ember...
Ha egy "0-izom", alacsony, és kicsit pufi a szerencsétlen, akkor semmi esélye a lányoknál... Egy "izomagyú", "2méter20centis" emberbe már inkább beleesnek a csajok 90-95 vagy 100%-a (...de a tipikus plázakukák biztosan)
Úgyhogy ne azon strapáld magad hogy hova vigyem a csajt, inkább a testen kell kifulladásig dolgozni
(Ez csak az én véleményem, ezt bárki megcáfolhatja!!!!)
Zoli írta:
Dátum 2010-01-10 15:00:58

Randiötlet?

Kisvárosban lakok, ahol a bevásárlóközponton, mozin és bowlingpályán kívül nincs semmi. Szerintetek hova lehet menni randizni, hogyan lehet romantikusan együtt lenni valakivel egy ilyen "világvége" helyen?
   
további fórum témák