Főoldal / Fórum / LÉLEK / Kérlek segítsetek!

Kérlek segítsetek!

2014-11-01 07:09:29
ritu94 válaszolta erre: jointeffort, 2014-11-01 07:29:09
Dátum 2014-12-05 17:05:12

kitartás!

Szia. :) az esetünk egyik fele, nagyon is egyezik, én is depresszióval küzdök, súlyos pánikbeteg vagyok, erre azt ajánlom, hogy mindenképp keress fel egy szakembert, mert nem játék, én is próbálkoztam, nekem 3 éve van ez a problémám, hol jó volt hol rossz, most 1 éve megint visszaestem, és most vettem rá magam, hogy a saját magam érdekében felkeresem az orvosomat. Neked is ahogy adja az időd a munka mellett, menj el! A lány... igazából annyit tudok ajánlani, mivel én is nő vagyok, hogy közeledj hozzá, ne add fel, lehet hogy nem akar kapcsolatot, de annak más oka is lehet, nem pont azért mert "nem tetszel neki" lehet értette valami a kapcsolatokban, ami miatt falat épített maga körül. minden nő egy kis törődésre vágyik, szerintem van esélyed, ha kicsit jobban közeledsz, legyen önbizalmad. :) de ne legyél tapadós, legyél vele megértő, hallgasd meg, lehet hogy barátként közeledik hozzád először, de tudod hogy barátságból is lehet szerelem, ahogy az időtök engedi hívd el találkozóra, és ha belemegy, az is pozitív jel. :) remélem segíthettem valamennyit. :) Üdv. :)
jointeffort írta:
Dátum 2014-11-01 07:29:09

Sziasztok! A topic létrehozója vagyok.

Sziasztok Dávid vagyok, 20éves körülbelül 6 éve szenvedek nagyon mély lelki depresszióval.
Nos a történetem úgy kezdődik, hogy bekerültünk középsuliba én meg ugyebár egyből a rossz társaságot szemeltem ki magamnak.

Az elmúlt 6 éveben kipróbáltam ezt azt, sok lány akadt a horgomra ;) De úgy érzem itt lenne a változás ideje. Nagyon nehezen tudom kimutatni az érzésem, volt egy lány aki pont emiatt szeretett belém de sajnos túl fiatalok voltunk mindketten így nem működhetett a dolog.. Nos ugyebár önbizalmam nem igazán van... Sok lány ismerőst kérdeztem, hogy szerintük ronda vagyok-e vagy sem de a legtöbben azt mondták nem vagyok az. Nekem ennek ellenére nem megy az utóbbi időben a flörtölés sem.(Megjegyzem nem tudom mi történt, régen csak úgy eredtek belőlem a szavak ma már nem.)

Nos akkor eltérnék 1 picit más irányba... Az elmúlt 6 éveben körülbelül 3x próbáltam öngyilkos lenni a mély depresszióm miatt... Mielőtt megkérdeznétek vannak barátaim, igaz csak 3 de rájuk jóban rosszban lehet számítani ( Ehhez is szimpla 16 év kellett.) A helyzet az, hogy annyira nincs semmi életkedvem, hogy az hihetetlen. Dolgozni dolgozok, kapom a dicséretet, bár az elején nem ment ennyire mint még most de hát " Rómát sem egy nap alatt építették fel" ;) . Úgy érzem az életem kezd egyenesbe jönni, ahogy az enyém úgy a családé is.

Namost a leges leges legnagyobb problémám, az hogy van a munkahelyen egy Barbara nevű lány korombeli.

Rettentően tetszik és amikor csak ránézek nem az jut eszembe mint a többi lánynál, hogy hűha, vele aztán összegyűrném a paplant, hanem hogy őt ténylegesen tudnám szeretni feltétel nélkül, ölelném csókolnám és egyebek;) persze többet nem mondok mivel vannak köztünk kiskorúak is :) . Bemutatnám anyunak nemúgy mint a többi lányt, hogy a fejét fogta, hogy már megint kit hoztál haza. Szóval értitek nagy dilemma ez. Nos a másik gond pedig, hogy nemrég szakított egy 4éves kapcsolatban Barbi, rákérdeztem nála de azt mondta, hogy nem szeretne most pasit.
Ez persze nekem nagyon rosszul esik, de azt sem szeretném ha elmondanám neki, hogy mit érzek és akkor pedig szóba sem állna velem. (Nem szeretnék tolakodni) Utóbbi időben már örülök ha mehetek munkába, csakhogy lássam őt.(Folyamatos műszakban dolgozok, csakhogy érezzétek mennyire érdekel ő engem.)
Másfelöl pedig nem buta lány emiatt is nagyon tetszik :) Mikor elakartam hívni jelezte, hogy most hagyjam picit.

Kérlek segítsetek nekem mert kezdek beleőrülni ebbe az egészbe, hogy most mit tegyek. Vagy ha Fehérvár közelében laktok és megtetszettem akkor írjatok :)

Tudnék még írni órákon át, de a szemeim leragadnak, mivel nemrég jöttem haza. Kérlek segítsetek bárki, de arra is megkérlek csak normális választ adjatok hülye kommenteket ne ide kérlek!

Sziasztok!
   
további fórum témák