Főoldal / Fórum / LÉLEK / SOS! Hogy tudnám elmondani?

SOS! Hogy tudnám elmondani?

2013-07-02 11:41:52
ich-bin írta:
Dátum 2013-11-20 19:18:09

Segítsetek !

17 éves vagyok. Egy tőlem 17 évvel idősebb pasiba vagyok szerelmes kb. 1 és fél éve.. 2-3 hónapja szakított egy barátnőmmel (aki 8 évvel fiatalabb tőle). 5 évig voltak együtt. Azóta 2 barátnője is volt, az egyik pár napos, a másik kb. egy hónapos.
Amikor együtt voltak, még csak nem is tetszett. De tavaly beleszerettem. Szerintem ez sem történik meg, ha ő nem úgy viselkedik, ahogy...
A lényeg, hogy nagyon sokat beszélgetünk, de erről a témáról még nem volt szó. Nagyon jól elvagyunk együtt. A barátnőm anyja szerint olyan szekér után futok, ami nem vesz fel, de gondolom ezt irigységből mondja, minden áron meg próbál lebeszélni.
Ha úgy futunk össze, hogy mások is látnak, vagy erőteljesen a földet / a cipőjét nézi, vagy megpróbálja felvenni a mogorva tekintetet. Amikor más nincs ott, mosolyogva köszön, látszik a nézésén a ragyogás.
Példák: - Anyummal sétáltam most nyáron és észre se vettem, hogy ő arra jött autóval. Anyu mondta, úgy nézett utánam hogy teljesen kilógott a feje az autóból.
- Anyummal bicikliztem, ő pedig egy barátjával beszélgetett a kerékpárút mellett a járdán. (Ezt a nézést nem tudom leírni...) Érzékelte a mozgást, ahogy elmegyünk arra, majd elfordul, és hirtelen visszanéz rám. De anyu leírta, milyen tekintettel, és az olyan szerelmes tekintet féle volt. Nem láttam, én nem mertem odanézni.
- Anyuval sétáltunk, ő pedig egy kollégájával beszélgetett nagyon halkan. Köszöntünk egymásnak mosolyogva. Amikor 20-25 méterrel messzebb értünk, fennhangon elkezdett vagánykodni a kollégájának (aki szintén pasi).
Több példa is van, de nagyon hosszú lenne felsorolni.
Most azon gondolkozom, el merjem e hívni kávézni. De félek tőle hogy nemet mond. Pl azért, mert: gyakran hiszem azt, hogy miattam veszi fel a mogorva arcot, hogy lássam rajta az elutasítást - és nem azért, hogy ne lehessen rajta észrevenni, mit érez... :S Fogalmam sincs.
Szóval tényleg jó lenne elhívni kávézni, de félek a visszautasítástól. Az nagyon rosszul esne. A szeme elé se mernék kerülni hónapokig! És olyan helyen (is) dolgozik (több munkája van) ettől az évtől, hogy minden nap találkozunk.
Ezeket mérlegelve szerintetek elhívjam kávézni??? Vagy mit tegyek??
Előre is köszönöm!! :S :)
Szancsiika Simán
Szancsiika Simán írta:
Dátum 2013-07-12 16:10:59

szia

Szia ! van egy srác aki nagyon tetszik, de még magamnak se merem bevallani azt, hogy járni akarok vele...! Mit tegyek S.O.S.
manóó. írta:
Dátum 2013-07-02 11:50:46

segítségeteket kérném!

Sziasztok! 17 éves lány vagyok,van barátom,akivel most már lassan 2 éve vagyunk együtt.Nálam 5 évvel idősebb,22 éves. A szüleim és a családom többi tagja is kedveli,megbízik benne,és bármikor számíthatnak rá.Dolgozik,2 szakmája van már. Igazából több kérdésem is lenne. A szüleim,főleg anyukám nagyon félt,ami persze érthető,hiszen az egyetlen lánya vagyok.Többször aludtunk már együtt,sokszor együtt is vagyunk ,amit nem is elleneznek.A gond az,hogy mikor kiejtem azt a mondartot,hogy a hétvégn mondjuk ott szeretnék aludni a barátomnál,vagy ő nálam,anyukám kicsit ideges lesz. Bár mindketten bele egyeznek,eddig még nem volt gond,de mindig félek ezektől a kérdésektől,hogy mégis milyen reakciója lesz. Vajon mikor jön el az az idő,vagy hogy tudom elérni,hogy legalább hétvégente,együtt aludhassunk rendszeresen? A másik problémám az,hogy a barátommal nemi életet élünk,amit még a szülők ha még csak szekálnak is vele,és sejtik,de nem mondtam el nekik.Mindig viccelődve akarnak rábeszélni,hogy mondjam el,hogy már megtörtént,de én letagadom. Vajon ha elmondom,a helyzet jobb lesz az együtt alvással kapcsolatban,vagy még ennyit sem fognak megengedni? Tisztában vagyok azzalm,hogy elkell mondanom,de nemtudom,hogy egyáltalán,hogyan kezdjek neki.Segítséget előre is köszönöm!Üzenetem
   
további fórum témák