Főoldal / Fórum / LÉLEK / te elégedett vagy magaddal?

te elégedett vagy magaddal?

2009-03-16 21:15:01
dorkaa17 írta:
Dátum 2011-10-15 10:39:28

:D

Én nem vagyok elégedett magammal, de az emberek 90%-a sem az. Ezt teljesen normális dolognak tartom, ugyanis minden épeszű ember arra törekszik, hogy felúlmúlja önmagát. Igazából semmilyen komoly problémám nincs magammal, és ennek nagyon is örülök.:D
Krisztike írta:
Dátum 2011-08-27 21:10:19

...

Hát én nem vagyok elégedett magammal, úgy tudom, a kamaszok sose azok. De örülök, hogy nem kerültem tolószékbe, vagy nincs semmilyen egyéb problémám, ami megkeserítené az életem. Egy "át lehet nézni rajta" lány vagyok, semmi különös sincs bennem, de ez vagyok én. Sokszor zavar de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy legalább nem vagyok beteg és van egy szerető családom. Ha valaki elégedett magával, gondoljon bele, hogy rosszabb is lehetne!
Manson néni írta:
Dátum 2011-08-27 13:33:21

Igen, de csak 2 éve:)

Elégedett vagyok magammal, igaz, hogy csak 2 éve (meg lehet nézni az életkorom XD). De jobb későn, mint soha. Régen nagyon szerettem volna átlagos lenni, de el tudtam fogadni magam, ma már nem zavar, hogy magas vagyok. Az igazi szépség belülről fakad, és rájöttem, hogy az egyéniség a lényeg, csak és kizárólag ezzel lehet megfogni valakit.
dradoczy válaszolta erre: Zoldulu, 2010-08-30 10:03:37
Dátum 2011-02-20 12:38:11

abszolút egyetértek veled

Figyu, én szörnyen magam alatt vagyok, tübb
mint fél éve nincsen se munkatársam se osztálytársam, se barátnőm utálnak engem valamiért.
Egy ismerősöm is jól beolvasott nekem, hogy
miért zavarom, utána meg kétszer is írt.
Nem tudom, hová tart ez a világ.
Nem kell a duci nem kell a pápaszemes csajszi stb-stb.
Nekünk valami jótündér kéne aki varázsol egy-egy
jóbarátot elénk.
És az lenne tuti, ha az őszinte véleményre nem fújozás lenne a válasz. T'od, így már előre tojok.
De ha picit odafigyelnének, ha... ha.... ha ......
Akkor létezne sikeres kommunikáció. Te mit gondolsz?
(Nézd, ha úgy akarod, megadom az e-mail-címemet is, csak szólj, hogy érdekel-e.)
dradoczy
válaszolta erre: luigi, 2011-01-10 09:05:43
Dátum 2011-01-11 08:08:40

láttam

Már láttam a filmet. Tényleg nagyon jó. A lényegével már tisztában voltam eddig is, csak ugyebár ismétlés a tudás anyja - ez mindenre igaz. Az ember hajlamos elfelejteni, hogy mindenre van egy elég egyszerű megoldás.
luigi írta:
Dátum 2011-01-10 09:05:43

GONDOLAT <--- talán ez az egy szó a felelős mindenért, illetve nem is szó, hanem valami megfoghatatl

Én az előttem és utánam hozzá szólóknak is csak egy linket ajánlanék, amely segíthet:

http://www.titokfilm.hu/film/thesecret/thesecret-magyarul/

FEEL GOOD

Nekem segített és segít mai napig, nem csak az önelfogadásban, hanem az életben.
Nika
Nika írta:
Dátum 2011-01-07 12:57:22

Egyetértek

Egyetértek az előttem szólóval. Minden az önbizalmon múlik, és valójában semmi köze ahhoz, hogy nézel ki. Nekem gyakorlatilag nincs problémám a külsőmmel... a pasikkal sosem volt gondom. Mégis nagyon gyakran állok a tükör előtt úgy, hogy ki ez a ronda lány?! És csak azért látom magam annak, mert egy halom megoldatlan problémám van.. családi dolgok, amik miatt gyakran elbizonytalanodok. Néha minden erőm és minden önbizalmam elvesztem. Persze nem panaszkodok, mert én nem vagyok egyedül, van barátom, aki nagyon szeret és nagyon tisztel és mindig van aki mellettem álljon, és segítsen.
De! nem szabad azt hinni, hogy majd jön valaki és akkor megoldódik, segítséget nyújthatnak mások, de senki nem oldja meg helyettünk a problémáinkat.
A gyengeségeinken mi kell túllépjünk.
dodo válaszolta erre: Zoldulu, 2010-09-04 22:52:49
Dátum 2011-01-05 19:45:20

ugyan

mindenkinek megvannak a maga egyedi és szerethető belső tulajdonságai, amiktől lesz kisugárzása. valójában ettől lesz szép egy lány, és még ha nem is vagy elégedett magaddal, akkor is meg kéne próbálni elfogadni magadat.

minden az önbizalmon múlik, elcsépelt, de igaz: ha szereted magadat, mások is szeretni fognak! gondolj erre, keresd meg a jó dolgokat magadban, amiktől te leszel te! fogadd el, ha valaki megdicsér, hiszen biztosan komolyan gondolja!

változtass a szemléleteden és biztosan jobb lesz minden :)
Zoldulu
Zoldulu válaszolta erre: Liiz1996, 2010-08-31 01:19:27
Dátum 2010-09-04 22:52:49

De...(olyan helyzetben, mint az a bizonyos "nyomorék" osztálytársad)

Valójában az a helyzet, hogy én vagyok a legeslegeslegrondább az osztályban. Meg a gimiben. No meg persze a legdagadtabb is(*). Természetesen jó pár diétát kipróbáltam, sikertelenül, most megint egy van soron, de az már napirendhez kötött és napi kétszeri mozgással lesz. Remélem, hat majd.
És épphogy nem vagyok a legalacsonyabb, mert azért van egy-két diák aki alacsonyabb nálam, de a baráti társaságban mindenki magasabb 5-10-20 centivel. És a ronda külsőhöz, plusz az alacsonysághoz (161 centi évek óta, nem-egyenes háttal 160 se, nem húzom ki magam T.T) társul még egy "kis" önbizalomhiány meg néha/gyakran depresszió is. Amolyan hullámvasút-feeling "hard" fokozaton.
Ráadásul van egy rossz szokásom is (a sok közül): nem hiszem el a dicséreteket. Ha azt mondják, ügyes vagy, jó rajz lett vagy iesmi, rávágom rögön, hogy dehogyis. Ha azt mondják barátnők, hogy aranyos vagy, rávágom fenét vagyok aranyos (inkább csak "nem"-et vágok rá, bunkó azért nem vagyok). De most komolyan, egy dagadt, tömzsi, alacsony, depis törpe hogy lehet aranyos?! És akkor még enyhén fogalmaztam. X(
Élő példa vagyok a "negatív önkép" szókapcsolatra...

(*) a súlyomról annyit, hogy nem vagyok anorexiás, sőt, kétszer akkora vagyok mint egy-egy vékony osztálytársam, Innen lehet következtetni, többet erről nem írok. ><
daybyday
daybyday írta:
Dátum 2010-09-01 11:16:31

:)

ami azt illeti, nekem vannak apróbb problémáim, de ez csak olyan hogy ha így belegondolok....szóval nem görcsölök rajta vagy így! Mert tudom hogy a barátomnak így tetszek ahogy vagyok, így szeret engem. és ez nekem elég. Mert másnak nem akarok tetszeni. És ha ő elégedett, akkor én miért ne lennék :)
  <<  1 2 3  >>  
további fórum témák