Főoldal / Fórum / LÉLEK / Az osztály céltáblája :(

Az osztály céltáblája :(

2010-07-26 10:23:06
gyanna
gyanna válaszolta erre: Babuci, 2010-08-16 13:57:27
Dátum 2010-10-24 18:51:18

!

ismerős a sztorid, ráadásul teljesen igazad van. jó, hogy ilyen optimistán tudsz visszatekinteni az egészre :) és az osztálytalálkozók valóban érdekesek lesznek majd!
kicsike írta:
Dátum 2010-10-24 13:06:14

szia..

nekem is ütnek ...sokszor gondoltam én is hogy megölöm magam de anyukám mindig visszatartott....a gondolat h mi lesz vele..mert nekem meg nagyon rossz a családi életem...főleg ebből vagyok tiszta roncs..... de az a lényeg hogy én szeretnek a barátnőd lenni...persze ha te is akarod..mert szerintem megértenénk mi egymást....
Babuci írta:
Dátum 2010-08-16 13:57:27

Hasonló cipőben

Az én helyzetem ugyan korántsem ilyen súlyos, de nagyon emlékeztet a tiédre. ;) Az én előző iskolámban nem volt trendi, ha valaki tovább tud számolni húsznál, esetleg pontos j-vel írja a muszájt. Az eminens tanulókat strébernek címkézve kirekesztették. A legnagyobb szomorúságom az volt, hogy egy igaz barátnőm sem volt, aki ott üljön mellettem az átbőgött órák után, és a hátamat veregetve azt mondja : "Miattuk egy könnycseppet se ejts! A kisujjad is többet ér náluk." Szerencsére anyukám mindvégig mellettem állt. ;) Most megyek gimnáziumba. Magam mögött hagytam őket. Vigasztal a tudat, hogy a huszonöt éves osztálytalálkozón, ahol előreláthatólag az egy négyzetméterre jutó IQ-hányad vészesen alacsony lesz, hatalmasat fogok szakadni a vécés nénik és a kukás bácsik hordáján. ;)
Timmy xD
Timmy xD írta:
Dátum 2010-08-13 08:01:17

tudom miről beszélsz

velem is volt igy egy időben.
1. osztályban minden annyira jó volt.Akiket születésemtől fogva ismertem, osztálytársaim lettek.Na persze volt olyan is akit akkor ismertünk meg. 2. osztályban megbarátkoztunk az újabb, ismeretlen személyekkel. 3. osztályra már jó barát lett mindenki mindenkivel. Mikor eljött 4. osztály annyira összemelegedtük ugy a lányokkal mint a fiúkkal, hogy el sem tuttuk képzelni a szüneketek egymás nélkül. Akkoriba mindenki szeretett énekelni, és mi szünetekben az helyett, hogy kint lettünk volna, ültünk a folyosón és énekeltünk. Egész évben igy ment, a tanitó néni is élveztem ikor énekeltünk. Egy alkalommal még "nagyon jót" is adott, mit aztánn otthon büszkén mutattunk anyáéknak. De mindennek vége szakad egyszer. Eljött a negyedik vége. volt két bukkásra álló tanulónk. Az egyiket megprobáltam kicsit tanitani, és szerencsére kapott is egy "jót", de nem ment át.
A vakációban mindenki arról mesélt, hogy milyen vadok a tanárok a "Márton Áron Általános Iskolában". Mi meg el is hittük a nagyobbaknak. Rettegve léptük át az új iskolánk kapuját.
Na de minden rosszban van valami jó...és fordítva. Az volt a jó, hogy a régi, összemelegedett kis osztályunk együtt maradt. A rossz viszont, hogy jött még egy ugyanilyen összemelegedett kis osztály. A két kis összemelegedett osztályból lett egy nagy ellenséges osztály. A barátaink elmentek ismerkedni az új osztálytársakkal. Így telte el az 5. osztály. 6.ra már ,ár annyira megbarátkoztunk az újakkal, hogy néha még szüneteket is töltöttünk el együtt. Viszont mindkét osztályból jött egy-egy olyan fiú, hogy dobták a régi barátokat, beleértve engem is és ők ketten annyira összebarátkoztak, hogy már betegesen együt töltötték minden szabadidejüket. Ezzel nem is volt gond. 7.re maguk köré szedték az összes olyan fiút akik hasonlítnak rájuk. Pont mint a vápíroknál...megmérgeznek másokat hogy csaktalkozzon a bandájukhoz. Lassan már a lányokat is kezdték maguk köré csavarni a mérgükkel. De én nem adtam olyan könnyen be a derekamat. Ettől kezdve kezdődtek a veszekedések a legjobb barátnőimmel, akiket ovis korunk óta ismerek és azóta is a legjobb barátnőim voltak. Ezmiatt a 2 fiú miatt bomlott meg az az erős kötelék ami összekötött minket, mint legjobb barátnőket. Azota sokat veszekedtünk azk a fiúk minden nap valamivel megbántanak de valahogy nem érdekel. Teszek magasról a véleményeikre. De most, ahogy elkezdődik enkem egy új tanév a 8. osztály, úgy tiszta lappal fogok kezdeni, és nem fognak érdekelni sem azok a hülye fiúk sem a véleményük. Na meg azt nem is mondtam, hogy azzal a fiúval akivel 4.be annyira összemelegedtem, persze csak barátilag, 7. osztályra mi lettünk a legnagyobb ellenségek, és csak magának köszönheti.

Ne törődjetek mások szavával. Az a fontos amit te gondoltsz magadrol nem az amit más gondol rólad.
Ha így tesztek egy idő után leszállnak rólatok és békén hagynak.:)
gyanna
gyanna válaszolta erre: .p.i.c.i., 2010-07-29 01:50:39
Dátum 2010-08-07 13:17:16

..

anyudnak igaza volt, kicsit gyerekes az emberek hozzáállása de ezzel valóban egyszerűen le lehet őket állítani.
.p.i.c.i. írta:
Dátum 2010-07-29 01:50:39

.

Én 7-ik osztályba új suliba kerültem. és minden nap bőgve mentem haza a suliból...
Megelégeltem és hallgattam anyumra.."ha foglalkozol velük és hagyod annál jobban fogják csinálni"
És onnantól hiába csúfoltak nem érdekeltek egyik fülemen be a másikon ki.. igaz rosszul esett de előttük nem mutattam ki!
És békén hagytak...utolsó két hónapom a suliból legalább nem bőgéssel telt el..
Szóval ne foglalkozz velük. igaz nagyon nehéz azt mutatni hogy nem érdekel hogy mit mondanak , de csak meg unják. még nagyon gyerekek...
Fel a fejjel!!!!:)
cuki
cuki írta:
Dátum 2010-07-27 17:32:13

Azt osztály céltáblája

szia ne tőrődjön az ien emberekkel nem éri meg velük foglalkozni kicsit gyerekesnek és szánalmasnak tartom az ilyneről ügyet sem kell venni és egy idő után belátják már hiába piszkálnak nem sokat érnek el vele!!!!!!!!!!!!
de ne izgulj nekem is volt ien történetem mikor kiközösitettek és egy hónapig én voltam a történet:S
de rájuk sem hederitettem!

és most hogy uj suliba mész próbálj meg kicsit beszédesebb és tanulj az előző hibáidból bár it nem te voltál a hibás!!!!!!!!!!
öm lehetne egy kérdésem:és most hány éves vagy??
és hogy látod a dolgokat igy vissza nézve?
na sz.tem röviden ennyi és próbál határozott és kicsit keményebb lenni!egy jo tanács ebben a világban ugyse minden könnyen!
Egy lány1 írta:
Dátum 2010-07-26 21:19:17

Az osztály céltáblája

Köszönöm az eddigi segítségeket, megpróbálok tanulni belőlük és jövőre megváltozni.
barbeex
barbeex válaszolta erre: Egy lány1, 2010-07-26 15:13:46
Dátum 2010-07-26 21:01:23

noname

Szerencsére nem én vagyok ilyen helyzetben, de néha úgy éreztem én is hogy kivagyok közösítve.Na ez az egyik osztály társamról szól. Hát egy lány alacsonyabb nálunk, meg nem jár divatos ruhákban, mert nem telik nekik rá, és alsóban nem is beszélt a tanárral se csak úgy ha odament hozzá és úgy mondta el amit akart. Minket is ütögettet de csak vonalzóval néha ,meg ha piszkálták. Alsóban én is "kiközösítettem" de csak piszkáltam nagyon semmi más.Utána felsőben rájöttem hogy ő is ugyanolyan ember mint mi, és hogy nem kellene bántani és rosszul bánni vele. Én kezdtem vele barátkozni megsegítettem neki ha bántani akarták.Már a lány beszélget a többiekkel és kezdenek jobban bánni vele, de semmi más.Nem tudom hogy 7. be hogy bánnak vele a többiek remélem hogy jobban. Én azt tanácsolom neked hogy próbáld megértetni velük hogy nem kell most kiközösteni, te is ugyan olyan ember vagy mint ők, csak lehet hogy te náluk többet érsz és hogy majd később lehet hogy ők lesznek olyan helyzetbe mint te,pl. te is kiközösítheted őket stb.És ne hagyd magad, ne hagyd hogy tönkre tegyék az életedet és hogy rosszul bánjanak veled, vagyis állj ki magadért!
Remélem hogy tudtam segíteni.
Babu írta:
Dátum 2010-07-26 20:52:31

Sok helyen van ez így!

Az a baj sok mindenkivel megesik az ilyen de , csak azért teszik ezt az illetővel , mert kicsit más mint a többi gyerek.Én 5-től kellet elviselnem szegényebb voltam , mint az osztálytársaim ,mindig csúfoltak sokszor megaláztak. De ahogy jött a nyolcadik évége kezdet elmúlni.Utána szakiskolába nehezen indult minden sokat változtam így kezdtek elviselni az osztálytársaim, mire végeztem az egész osztállyal jóba voltam. Néhányunknak nem könnyü de ahogy felnövünk tanulunk a hibáinkból tapasztalatot szerzünk és alkalmazkodunk a környezethez.Az a lényeg , hogy elfogad önmagad amilyen vagy és ne halgass másokra. Ha észreveszik hogy kiröhögöd őket és nem figyelsz rájuk idővel abba hagyják.
  <<  1 2  >>  
további fórum témák