Főoldal / Fórum / / szerintetek (!?)

szerintetek (!?)

2010-06-11 17:22:40
Csépe válaszolta erre: répa, 2010-06-11 17:33:43
Dátum 2010-06-13 14:17:25

hát

Részben egyetértek veled, sokszor az irigység beszél belőlük, de szerintem azért manapság már kevés olyan ember van akik egy szót se váltanak és máris kifogásuk van a másikra. Általában -legalábbis szerintem - kell jópár szó ahhoz, hogy valakinek leesenn, hogy ez a valaki bunkó, nagyképű, hülye vagy stréber! Vagy ha nem is beszélnek, tetteit és megnyilvánulásait biztosan látja az iskolában, így talán ez elég az ítélkezéshez!

És végül pedig ténylegesen az elcsépelt mondással fejezném kommentemet be! Ne ítélj elsőre!
répa
répa írta:
Dátum 2010-06-11 17:33:43

létezik olyan, hogy nem szimpatikus?

Ha meglátsz valakit, rögtön el tudod dönteni, szimpatikus-e számodra, vagy sem. De min múlik ez!? Miért van az, hogy rengeteg diák (már csak a suliból kiindulva) megjegyzéseket tesz, arcokat vág olyanokra, akiket nem is ismer? Miért alakulnak ki különböző osztályok vagy évfolyamok között súrlódások úgy, hogy nem is ismerik egymást!?

Szerintem minden utálat mögött tudatalatti irigység lapul, ezért nem szeretik a pl stréberek a picseszeket, ill. a picseszek a strébereket. Természetesen ez oylan esetekre vonatkozik, amikor két (vagy több) oylan emberről van szó, akik nem szólnak nagyon egymáshoz, így nem is tehettek semmi rosszat egymás ellen.
Szerinted?
   
további fórum témák