Főoldal / Fórum / / Segítsetek!

Segítsetek!

2014-06-07 18:34:09
Dia11 írta:
Dátum 2014-06-16 14:54:10

Segítsetek :(

Lakik hozzám közel egy fiú aki már kb. két hónapja néz engem a buszmegállóban és egyre közelebb jön hozzám a buszon is ,de ha ránézek akkor vagy a haját igazgatja vagy telózik,vagy komoly fejet vág..Múltkor meglátott a buszon hogy ülök és mögém jött,aztán láttam hogy mosolyog,és amikor hozzám akart szólni akkor meg hirtelen elszállt a bátorsága :( Nem tudom hogy mit csináljak,már bejelöltem facebookon ,de hozzá szólni már nem merek :P Szerintetek mit csináljak?
Dia11 válaszolta erre: Pami, 2014-06-07 18:50:58
Dátum 2014-06-16 14:47:43

kedves Pami! :)

Szerintem még mindig szeret téged,csak lehet hogy nincs annyira önbizalma és nem hiszi el,hogy őt lehet szeretni...Próbálj odamenni hozzá vagy add valahogy a tudtára hogy ő fontos vagy ilyesmi :)
Pami írta:
Dátum 2014-06-07 18:50:58

Help!

Van egy fiú, akibe már több mint egy éve szerelmes vagyok. Ez a fiú állandóan néz engem, de én ránézek akkor elfordítja a fejét és zavarba jön. Legutóbb itt volt az anyja nálunk és mesélte hogy az a fiú mindennap rólam beszél otthon és nézi a facen. 3 héttel ezelőtt együtt buliztam vele és mondták neku, hogy táncoljon vele de ő zavarba jött és csak hebegett-habogott. A buli szinte az összes szerelmes számot mélyen a szemembe nézve énekelte. Egyik nap mikor jöttem haza vonattal suliból félre hívott a vonaton. Beszélgetünk és megcsókolt meg mondta, hogy ad nekem egy esélyt. Megkért, hogy senkinek ne mondja el a dolgokat legyek vele titokban. Utána leszálltam vele. Elvitt hozzájuk. Az anyja az nagyon örült nekünk sőt engem meg is ölelgetett. Ez után hazavitt a fiú. Egész úton életemnek meg szívemnek hívott. Mondta, hogy én vagyok az egyedüli nő aki mindig megbocsát neki és én lennék a legjobb neki. Másnap mikor beszéltem vele facen azt mondta felejtsek el mindent ami történt köztünk és keresek mást. Kiakadtam rajta! Ez után a suliba másnap folyamatosan nézett a fiú és zavarba volt meg rágta a száját. Írtam neki facen, hogy hazugság az egész élete és visszaírta, hogy igazam van és hogy egy sz*r alak meg mindenkit elmar magától és megbántja aki már kicsit is kezd fontos lenni neki. Mit tegyek? Szerintettek érez vmit irántam?
   
további fórum témák