Főoldal / Fórum / DROG, CIGI, ALKOHOL / Drogok.. Kérdésed van? tedd fel!

Drogok.. Kérdésed van? tedd fel!

2008-11-22 14:07:49
apoel válaszolta erre: lilyke, 2011-04-19 16:36:36
Dátum 2011-09-20 18:51:53

segítség

Szia!
Ha ilyen gyenge az akaraterőd, lehet, hogy érdemes valami szakemberhez fordulnod. Ha csak heti 1x csinálod, akkor gondolom nem vagy rászokva még teljesen, ilyenkor kell abbahagyni. A kati az egyik legrosszabb választás szerintem, mivel ilyen olcsó és a fiatalok nagyon veszik, általában felütik valami nagyonszar cuccal, ugyhogy attól is lehetsz szarul, de a kati magában is elég ártalmas dolog. Jó lesz ha odafigyelsz, mert hallottam már olyan esetről, hogy a díler nem értett hozzá, és valami olyan szerrel ütötte fel, amit miután felszívott a vevő, beindult egy kémiai folyamat a testében aminek következtében majdnem meghalt. Figyelj oda magadra, és másokra is!
lilyke válaszolta erre: kiscsaj, 2011-04-14 21:44:42
Dátum 2011-04-19 16:36:36

köszi

Szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és a véleményedet.:)Hát csak az a gond,hogy azóta nem is 1x csináltam és alig várom a következő bulit,hogy újra megtehessem...De hát ez az én marhaságom,tudom,h nem kéne de még is!!!
kiscsaj válaszolta erre: lilyke, 2011-04-11 17:23:28
Dátum 2011-04-14 21:44:42

Szia!

Bár én még sohasem próbáltam, utánanéztem, hogy milyen hatásai lehetnek, és tényleg nem túl biztató. Van egy cikk itt a kamaszpanaszon is róla ( http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/drog_cigi_alkohol/2606/mefedron-hatasa ), meg fórumokon olvasgattam tapasztalatokat. Elég durvák... Van aki azt írta, hogy több óráig hányt tőle, másvalaki, hogy elképesztő pánikrohama lett (ez a leghasonlóbb a te élményeidhez) , meg másnap depresszió tört rá, és az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta.
Szerintem, ha szar érzés, ahogy kimondtad, akkor nincs értelme tovább kísérletezni vele. Élvezd a bulit ahelyett, hogy katiznál!
lilyke írta:
Dátum 2011-04-11 17:23:28

félek

Szerintetek előfordulhat,hogy a Kati miatt félek és szorongok.Csak 7végente nyomatom.Az egyik nap reggel mentem az iskolába és olyan szinten féltem,h remegtem és szinte sírva fakadtam pedig pár méterre van tőlem a megálló.És ha üres a ház folyton azt hiszem,hogy bejött valaki...elég szar érzés :S
Bandi írta:
Dátum 2011-03-22 13:46:37

Walaki!

Ez valószínűleg kamu, vagy nagyon gyenge a személyiséged és a szervezeted.az amfetamin és a cannabis illetve hasis nem okozhat ilyesmit! A mefedron már inkább.Kavics alatt nem tudom mit értesz.De csak azt mondhatom, hogy ha egyszer nem volt elég az egyes szerekből akkor megérdemelted amit átéltél! A hozzád hasonló divat drogosok miatt ítélik el a cannabis fogyasztókat is! Azt magyarázd meg nekem kérlek, hogy a 10 év cannabis fogyasztása után én miért nem próbáltam ki a kemény szintetikus drogokat?MERT VAN AKARAT ERŐM ÉS TUDATÁBAN VAGYOK A HASZNÁLATÁNAK KULTÚRÁJÁVAL!És igen! Van a cannabis fogyasztásnak kultúrája! Több évezredes! Csak nálunk sajnos a sok maradi ember nem képes beismerni a létezését és kultúráját.Többek között a hozád hasonló idióták miatt!
snetface válaszolta erre: Osebheikhian, 2009-09-05 22:56:57
Dátum 2011-02-08 18:51:23

Designer dorgok

Valaki próbált már ilyeneket? itt elég sok mindent megtaláltam: http://legal-drog.info de elég kevés volt a személyes vélemény. Valaki a methylone-ról?
walaki írta:
Dátum 2011-01-03 00:23:33

?

Sziasztok : )
A véleményetekre lennék kíváncsi,az én kis történetemmel kapcsolatban.17 éves voltam,amikor először szintetikus anyaghoz nyúltam.Most lettem 19 . és ez a bizonyos bő 2év alatt körülbelül 8x spuriztam,6x füveztem 8x hasisoztam , 1x mefedronoztam plussz volt 2 db kavicsom.Az utolsó elszívott hasisom után elkezdődtek a bajok ( evvel párhuzamosan,2éves romokban heverő kapcsolatom megjavult.Az expáromnak elmondtam,hogy nem képes eljuttatni a csúcsra,és rosszulléteimmel párosulva,hirtelen fenomenális lett a sexuális életünk.Folyamatosan azt kívántam.Napi 3-4 alkalommal,akárhol,akárhogyan).Ezek után májusban elkezdtem érezni a lábamban,vezetés közben egyfajta furcsa zsibbadást.Ez így ment hetekig,hónapokig majd furcsa gondolatok kerítettek a hatalmukba,miszerint erkély közelében,megfordult a fejemben,hogy milyen lehet kiugrani.Később elkezdtem halucinálni.Exbarátom itt aludt nálam,és az nap éjjel,azt álmodtam(?),hogy édesapám megkért,hogy fussak el a házához,ilyen feltételekkel,hogy ha kikerülöm az üvegszilánkokat 200pont,ha viszem a nagymamám 200pont,nevelőapám fradista ezért ha zöld fehérbe megyek és szeretem őt 200pont,ha nem akkor azért.Ezt meg is tettem,hajnali kettőkor szakadó esőben.Édesapám arcát mindig fiatalabbnak láttam a képzeletemben,mint amilyen valójában.Rá pár napra rosszul éreztem magam,és édesanyám velem aludt.Másnap reggel felkelve azt képzeltem,hogy édesanyám és nevelőapám megakar ölni,ezért nem mosogatták el a késeket,ezért áthívtam a nagymamám,zavaros tekintettel rákiabáltam, -" gyeregyere " és avval a lendülettel elfutottam a spárba telefonálni.át a piros lámpán,mezítláb.Ez okból kifolyólag elköltöztem édesapámhoz 2napra,majd amikor hazajöttem édesapám telefonált édesanyámnak,hogy "ugorj le egy kicsit a ház elé", én ezt úgy értelmeztem,hogy a 3.emeleti erkélyről,ezért onnan vártam édesanyám érkezését.Ezt követő nap exbarátomat hazazavartam és ordítva közöltem a családtagjaimmal,hogy nem fogadok el senkitől semmilyen italt,mert biztos belekevertek valamit.Majd rosszul lettem,annyi erő nem volt a karjaimban,hogy felemeljem a kezeim ezért édesanyám elvitt az ügyeletre.(Ez történt Augusztusban)Onnan beutaltak a pszichiátriára.Második ott töltött napom után exbarátom meglátogatott a tiltás ellenére,és kiugrottam a 2. emeletről 13méterről .Teljesen nem voltam képben.Ezt követő kórházban töltött 3hetem,halucinálásokkal folytatódott.Különös lényeket,cselekményeket láttam magam előtt.Amit valóságnak éltem meg.Utólag visszagondolva, exbarátom mindig illedelmesen kiszolgált üdítőitallal.Volt egy rózsaszín és egy kék poharunk,amit mindig ő hozott be nekem.Mi a véleményetek?Mi történhetett velem??Nemtudom mennyire hisztek az ilyen természettudományos dolgokban,de egy akkupunkturás vizsgálat szerint LSD származék volt a szervezetemben.Ezt kiválthatta belőlem?Van olyan fajta LSD származék,ami hatalmas szexuális vágyat idéz elő? mi történhetett?
Osebheikhian válaszolta erre: Nightmare..., 2009-08-18 23:55:15
Dátum 2009-09-05 22:56:57

..

mindenkinek megvan a maga véleménye, én őszintén mondom h kipróbálnám. egyszer élsz és azt kikell h használd.SZERINTEM. nem azt mondom h szokj rá használd. DEHOGy.csak szerintem egyszer élsz, és próbálj ki minél több mindent. persze mindenki hogyan ismeri magát, és mit gondol. és teljesen becsülendő h te nem cigizel stb.
de szerintem bár ez az egész drog cigi rossz dolog, de mindenkinek az egyéni problémája. mert a magad uraa vagy és eldöntheted h igen vagy nem. és én mondom hiába díler a díler ha nincs kinek eladnia. de van. és ez egy embernek a saját döntése. szóval ez nem csak í díleren függ. megosztott dolog. nem az ő lelkükön szárad. butaság szerintem ilyet mondnai.
Csépe válaszolta erre: azigazmondo, 2009-07-22 00:44:10
Dátum 2009-08-23 17:32:26

igaz

Teljesmértékben igazat adok, az előttem szólóknak. A díler ténylegesen fogyaszt és árul a "hivatalos" megnevezés szerint. De sokszor keverik köznapi értelemben a nepperekkel. Mert akitől az ember a drogot szerezheti, azt haverok között szinte mindig dílernek mondják. Így alakult ki ez a helytelen el nevezés, ahol a fele társaságnak igaza van, a felének pedig nincs.

u.i.: azigazmondo köszi a felvilágosítást :D nem tudtam, hogy a neppe mi is :D
Nightmare... írta:
Dátum 2009-08-18 23:55:15

egyéni

A társaságomban többen is füveznek, és szerinte hülyeség. Én nem próbálnám ki. A cigit is többször próbáltam már, de nem érintett meg túlzottan, nem kívánom, nem tudom, mit lehetne annyira szeretni benne. Akik behozták a cigit és a drogokat, azok nagyravágyó, más embert semmibe néző egyének lehettek... Az emberiség pusztítása az ő lelkükön IS szárad.
  <<  1 2 3  >>  
további fórum témák