Idegesit a testem!

Igen be kell vallanom. Ha társaságban vagyok, kellemetlenül érzem magam a bőrömben és szerintem még V-nek is jobb a teste nálam. Lábaim hosszúak és már többen is mondták,h úgy nézek ki mint egy gólya!

Liveforever 2015.02.17. - 21:12 2273 látogatás 1 bejegyzés

Genetika?!

2015-02-17 21:39:27

 Igazából nem az a gond, hogy nagyon hosszúak a lábaim, igazából még örülnék is annak, ha csak az lenne a gond, de nekem a felsőtestem naaaagyon rövid + (!) a karjaim is hosszúak és EZÉRT nézek ki úgy, mint egy gólya! És ez nagyon idegesit. Barátnőm sűrűn azzal szekál, ha ez a téma. 


V. egy lány (?) a suliból és sokan piszkálják. Igazából nem is a teste miatt, hanem a viselkedése miatt. Úgy viselkedik, mint egy fiú (de fiúnak se jó), és úgy is öltözködik... Érdekes, hogy magát mindig is lánynak vallotta (ok...) de amott meg azt se engedte, hogy kiszedjék a szemöldökét, vagy segitsenek új frizurát választani. Ha már a szemöldöknél tartunk, nekem (persze!) nem engedik a szüleim, hogy kiszedjem. Nem annyira szörnyű mint V-é (az övé összenőtt), de egy kis igazitás ráférne.


Visszatérve a testemre (!) mellem sincsen, de még popóm se... Úgy érzem, mindenkié szebb a suliból, mint az enyém. Nem tudom miért nem nől a mellem... Pedig 14 vagyok és még mindig alig látszódik. Láttam egy lányt aki már normális melltartót hord. És a segge is szép, kerek. De még megértem, hogy lapos a fenekem, mert elülöm, de a mellem, hogy miért nem nől... Igaz, sokan mondták, hogy nincs miért aggódnom, csak későn érő vagyok, vagy csak túl sovány vagyok, vagy (!) genetika. Genetika. Genetika?! A családban 2 nővérem van én 3 unokatestvérem. Nővéreimnek 5.,6-ban már hegyesedett. Unokatesóimnak? Szintén. Még anyámnak is ilyenkor nőtt ki. Nyolcadikban? Ők már normális melltartót hordtak! ... és még azt merik mondani, GENETIKA. Ok. Csak ennyi.


Soványság? Ha már ott tartunk, ismerek egy sovány lányt. Ő, tényleg sovány. De tényleg. És neki sincs melle. Az még megérthető. Neki a combján csont és bőr, a hasán nincs egy g zsir se és a karján sem. Hogy én hogy nézek ki? Combomon van zsir, nincs túlzottan sok, de van (ha már ott tartunk a többi lánynak is ekkora combja van). Karomon nincs sok, de ott pont annyi mint a többinek. Fenekemen nincs sok minden, de MONDJUK RÁ, hogy normális... És mégsincs mellem. 


Hogy a lábujjaimról ne is beszéljek. Az öregujjaim 60 fokban el vannak görbülve és súrolják a 2. ujjamat. De ez nagyon durva! El-van-görbülve. Nagyon durván néz ki. Fotót nem szivesen raknék ki semmimről sem, de elégedj meg annyival, hogy a lábujjam görbe és (!) keskeny, belülről kifelé keskenyedik. És az ujjaim is durván keskenyek és csontosak. 


Ha ezt elolvastad, voltál olyan kitartó, hogy elolvasd és megértsd miért is idegesit ennyire a testem, most bizony megtudtad. Tudom, hogy megbántad, hogy erre pazarold a drága idődet, de tudd, mindig vannak a Földön olyan emberek, akik a végtelenségig is elégedetlenek magukkal. De tényleg. Én azok közé tartozom. Ezt élőben senkinek meg nem mondanám. TE azok közé tartozol, akik megtudták az én kis titkom. Igen, és este amikor lefekszek és erre gondolok, görcsben van a gyomrom és fáj a fejem. Ja, meg belülről fáj. De nagyon. Úgy érzem én más vagyok. Mindenben. Hát igen. Ez van velem. Kérlek, legalább TE, aki elolvastad, drága TE, légy elégedett magaddal és  örülj a kis örömöknek :)*


 


 


 


 


 


  


  


 


 


Hozzászólások száma: (0)