Nika blogja :)

Helló :) Ez itt a blogom..remélem tetszeni fog!

nika.98 2013.12.29. - 18:27 3002 látogatás 2 bejegyzés

Pasik...

2013-12-29 18:41:50

 Sziasztok!


A világon mindennapos téma a szerelem...Ami jó dolog, de egyben szenvedés is! 


Most egy új iskolában kezdtem meg a tanulmányaimat és hát bekövetkezett, amire nem számítottam: beleszerettem az egyik osztálytársamba. Még a tanév elején egyáltalán nem izgatott mi van vele...nem is beszéltünk, sőt még néha bunkó is volt. De később elkezdődött valami.


Az egész azzal kezdődött, hogy az egyik angol órán mellém ült és elkezdtünk beszélgetni, rajzolgatni..és aztán fokozatosan elkezdtem megkedvelni. Már úgy volt, hogy hetente beszéltünk, aztán naponta, aztán már mire észbekaptam együtt is ültünk. Elkezdtünk egyre többet beszélni, hülyülni...és egyszer csak megpuszilt, majd átölelt. Ezek a dolgok kezdtek mindennapossá válni. A barátaim/osztálytársaim minden áron azt akarták/akarják, hogy ne legyek vele, ne dőljek be neki, mert előttem minden lánnyal ezt csinálta. Lehet, hogy igazuk van, de valahogy nem tudom kiverni a fejemből...Minden nap vele vagyok, iskola után a neten tartjuk a kapcsolatot és sms-ezünk..és annyira jól esik ilyen üzeneteket kapni: "szeretlek kicsim :)". De sajnos volt olyan eset, hogy mikor órán engem ölelt és csókolt, szünetben egy másik lány ültetett az ölébe és a seggét csapdosta :/ Viszont ha én beszéltem telefonon bárkivel, rögtön jött és kérdezte, hogy én kivel beszélek és hogy fiú e az illető, és ha igen, akkor ő majd elintézi, meg hasonlók. Néha szokott csúnyán is beszélni velem, de aztán mindig bocsánatot kér...De mindezek ellenére az az igazság, hogy szeretem! Mindennél jobban, és még ráadásul vele volt az első csókom :) 


Kérlek segítsetek..nektek mi a véleményetek és tanácsotok? Előre is köszönöm!


Üdvözlettel: Nika :)


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Testsúly

2013-12-29 18:31:24

 Sziasztok!


Rengeteg olyan tini lány van, akinek problémája van a kg-okkal. Hát sajnos én is közéjük tartozom...


Kis korom óta nagyon vékony vagyok. Akármit csinálok, akármit eszek ez semmitől nem változik. Szeretném, ha valaki segítene vagy legalább ha ideje engedi hasznos tanácsokkal látna el engem ezen a téren. Max 8-10 kg-ot szeretnék felszedni :) 


Előre is köszönöm!


Üdvözlettel: Nika :)


 


 


 


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)