Mindennapi problémáink

Mindent amit tudni kell, egészség, tisztálkodás, mindennapi problémáink megvitatása mint a pattanások, konfliktusok. És minden amit szeretnétek!:D

zoleee13 2012.10.22. - 21:06 2727 látogatás 2 bejegyzés

Azok a fránya pattanások

2012-10-22 21:18:22

'Holnap van az osztálykép fotózás'. 

'De itt a homlokom mértani közepén egy pattanás, nem megyek honlap suliba'Gondolom ez a párbeszéd többetek között lezajlott a szüleitekkel. Nagyon sok tini küszködik a bőrbetegségekkel, mint pl a pattanással és a miteszerrel. Ezek nagyon kellemetlen dolgok. Persze ha holnap van a fotózás nem tünteted el olyan könnyen másnapra! A lényeg a pattanásokat lehetőleg ne nyomjuk ki mert csúnya hegek maradhatnak a helyén. Helyette használjunk krémeket, tisztálkodási eszközöket. Szakember beleegyezése nélkül ne használjunk maró anyagokat, mert ezek akár maradandó sebeket is okoznak a pattanás tövében! Ott a Nive sok kence-ficéje azokat használjátok, használjatok még mellé arclemosót! A miteszereket sokan összekeverik a patikkal, de nem ugyanaz! Tény, hogy a nyílt miteszerekben sötét pontokként megülő faggyú és elhalt bőrrészecskék mellé a napi por is berakódik, és a kitágult szőrtüsző-nyílásokat ki kell tisztítani, de nem mindegy, hogy ki és hogyan! Lemosóval ezek könnyen eltávolíthatóak, vagy szakember, azaz kozmetikus segítségével is!


Hozzászólások száma: (1)

Öltözködés

2012-10-22 21:09:30

 Mindig kérdeztem a nagybátyámat: Hogyan öltözködjek, mit vegyek fel?

Sosem tudtam önállóan dönteni. Mindig ő mondta meg mit vegyek fel. Egy idő után rájöttem, hogy szerintem nekem kéne eldönteni mit veszek fel. Tudod, ha valaki leszól érte, hogy öltözködsz: az egy hülye :). Ne ő mondja meg mi tetszen neked. A te stílusod, te érzed mi az amit szivesen hordanál. Gondolom neked is volt olyan, amikor anyud vagy apud ráderőltetett egy olyan ruhát, amit nem szivesen vennél föl. Mindenki tudja milyen érzés! Légy a saját bőrödben ne máséban!!! Öltözz úgy ahogy kedved tartja ;).


Hozzászólások száma: (0)