Tinédzserek!

Mivel saját gyerekem nincs, úgy
gondoltam megpróbálok segí-
teni mások gyerekeinek. Kérem a tiniket, forduljanak hozzám
bizalommal és együtt megpró-
bálunk valamit kiokoskodni! Ké-
rem,

szamo77dxy 2011.01.12. - 16:31 6846 látogatás 6 bejegyzés

Semmi anál!

2011-03-08 11:45:53

Kedves Olvasó!


Az utóbbi időben nagyon elterjedt az anális behatolás. Persze a fiúk erőltetik. Az egyik levélben leírta egy kissé ilyedt fiú, hogy végre sikerült rávennie erre a barátnőjét. Aztán be is hatolt neki, de a kislány egyszer csak felsikoltott és vérezni kezdett, erős fájdalmat érzett! Fiúk, ha szeretitek a párotokat, ne erőltessétek már az ilyenfajta beehatolást. Azt a nyílást nem erre találták ki! Most gondoljátok el, hogy nektek benyomnának egy méretes uborkát. Ilyet érez a kislány is, mikor benyomjátok neki! Ne csináljátok ezt, mert nagyon fáj a lányoknak! Ha egy fiú szereti a barátnőjét, akkor képes lemondani! Ezt kell gyakorolni, nem az anális közösülést!


Hozzászólások száma: (0)

Ne így kezdd!

2011-03-03 16:01:48

Kedves Olvasó!


Az évek során át rendszeresen voltak olyan kortársaim, ismerőseim, akiknek valahogy nem sikerült párkapcsolatot létesíteniük. (Fiúk voltak.) Viszont nagyon terhükre volt már szüzességük, így előbb-utóbb prostituáltaknál kötöttek ki. Ebben a bejegyzésben azt kérném a srácoktól, hogy legyenek türelmesebbek, s ne folyamodjanak ilyen megoldáshoz! Az első egy életre szóló élmény, soha többé ilyen nem lesz! Megismételhetetlen! Ne tegyék előre tönkre ilyen alantas megoldással! Egyébként akiket említettem, mind azt mondták, hogy megbánták, nem volt jó, volt, aki szabályosan rosszul érezte magát utána. Legyenek hát türelemmel, annyi szép, aranyos kislány van, próbáljanak párt találni, udvaroljanak, szeressék őt nagyon! S akkor lesz igazi élmény az első! Köszönöm, hogy elolvasták ezt a pár sort!


 


Hozzászólások száma: (0)

Örülök!

2011-01-23 14:49:17

Kedves Olvasó!


A fiúk közül, akiknek a GYK-n válaszoltam, öttel tartjuk a kapcsolatot, levelezünk. Tegnap jött egy levél, amelyben az állt, hogy milyen jó, hogy egyszer reégebben tanácsot adtam neki. És jó fej vagyok. És nagyon jó, hogy a gondjaival hozzám fordulhatott! Jól esett, hogy ilyen kis rendes, vissza igazolja a munkám eredményét! Felhagyott a pénisz méréssel, gitározni tanul, s az iskolai eredményén is szeretne javítani! Örülök, hogy ilyen irányba fordult, befejezte azt az ostobaságot! Köszönöm, hogy elolvasták ezt a pár sort!


Hozzászólások száma: (0)

Örülök!

2011-01-22 09:14:12

     Kedves Olvasó!


Tegnap kaptam egy kérdést, egy fiatal pár írta. Megírták, hogy elhatározták, minden mehet, de szeretkezni nem fognak még, mert a kislány 15, a fiú 18 éves, s szereti annyira a kislányt, hogy várni is képes rá! Addig petting és minden egyéb, de még nem lesznek egymáséi. A kérdés az volt, hogy ez gáz-e? Annyira örültem ennek a kérdésnek, mert pont erre biztatom mindig azokat a tiniket, akiknek válaszolok. Mindig azt kérem, ne kezdjék el korán, meggondolatlanul a szexuális életüket! De persze vannak olyanok, akiknek hiába beszél az ember. A múltkor egy 13 éves kislány írta meg, hogy már nem szűz. Azelőtt egy 11 éves gyereklány közölte, hogy az érdeklődése a szex felé fordult, pornófilmeket néz, stb. Szóval ez a pár nagyon nagy örömöt szerzett nekem, úgy látszik, nem mindig pusztába kiáltott szó, amit leírunk!  Köszönöm a figyelmüket!


Hozzászólások száma: (0)

Levelezés, barátkozás!

2011-01-13 15:56:43

Kedves Olvasó!


Ma reggel a postámban találtam egy levelet. Egy fiútól jött, akinek valamikor válaszoltam a kérdésére. Néhányukkal sikerült baráti viszonyt kialakítani! Ez 4-5 levelező társat jelent. Sokan leírják, hogy milyen jó volt nekik az adott, problémás helyzetben egy kicsit "megbeszélni" velem a dolgokat. Én meg úgy örülök, hogy tartják a kapcsolatot velem, mert ez azt jelenti, hogy elég jó válaszokat tudtam adni nekik. Olyan ez, mint a jól végzett munka jutalma. Beszámolnak sorsuk, kapcsolataik alakulásáról, s nagyon jó érzés, hogy annak idején egy kicsit benne voltam a dolgok rendezésében én is. Most is mindig azzal zárom soraim, hogy bármikor, bármilyen problémájuk, nehézségük akad, amit még a szülőkkel sem tudnak megbeszélni, írjanak nekem, s együtt kiötlünk valamit. Szóval a mai napom jól alakult. Sok ilyen nap kellene! Búcsúzom, minden jót mindenkinek!


Hozzászólások száma: (0)

Méret!

2011-01-12 16:56:39

Kedves Olvasók!  Az utóbbi időkben egy új szokás terjedt el a tini fiúk körében. Rendszeresen Mérik a péniszüket, s akié egy kivsit rövidebb, az összeomlik, mert úgy érzi, ő nem lesz jó semmire majd, a lányok kinevetik, stb. A GYK oldalon elég régen próbálok lelket önteni beléjük, de nem nagy sikerrel. Ezen kívül még sok más dolog van, amellyel testi érésük során találkoznak és többnyire megijednek. ezeket is próbálom megbeszélni velük, ha felvetik. Magam is 3-4 évig szorongtam úgy, hogy az nem igaz. A mi időnkben a maszturbálástól kapható gerincsorvadás volt a favorit. Most meg a méret megy. És nagyon félnek, szoronganak ám! Állandóan betegségeket beszélnek be maguknak, ettől is rengeteget szenvednek. Úgy szeretnék segíteni nekik! Ha erre járnak, az oldal közelében, nyugodtan írják le az őket izgató dolgokat és majd beszélgetünk róla, így, írásban. Remélem, tudpk nekik segíteni! Köszönöm, hogy elolvasták ezt a pár sort!


 


 


Hozzászólások száma: (0)