Szex saját tapaszalat! Tiniknek, Nekünk

Mindent Amit A Szexről Tudni Szeretnél.(:

Luluka(: 2010.01.30. - 23:17 8106 látogatás 3 bejegyzés

A testünk mielőtt a Szexhez érkeeznénk.!!

2010-01-31 21:50:06

Testünk a Miénk és a Férfiaké.


A Nőké.:


A Mell.:


Mineden embernek más. Lehet 70-es 75ös 80-as 85-ös 90-es..Pamela..Minden a kosár méretétől függ..(:


4 alapvető szabály:


1 szabály: Amekkorák is, biztosan nem állank jól neked.


2 szabály: Amekkorák is, csúfolnak miattuk.


3 szabály: Akárhogy is tartod magad, a felnőttek biztosan rád szólnak, hogy húzd ki magad!


4 szabály: Teljes gőzzel előre! Húzd ki magad és előre a mellekel, amekorák is, hiszen ezek a tested gyönyörű díszei.!!!:D


A Női nemi szerv a vagina (punci)


Amely a méh és a hüvely kijárata között biztosítja az összeköttetést.A nemi aktus során a hüvely befogadja a péniszt, de ezen úton távozik a havibaj is, illetve itt bújik ki a kis baba is. A hüvely külső nyílását két szemérem ajak szegélyezi. Két petefészek van amelyekben tüszők találhatóak, a petefészkek hormonokat választanak szét (ösztrogén és progeszteron) a magzat fejlődése során komoly szerepük van. A magzat a méhben fejlődik ami ugyan olyan rugalmas mint a hüvely.


 


A Férfiaké:


A Női és a férfi nemi szerveket összehasonlítva kijelhetjük. hogy a férfiéből sokkal több látszik (jó esetben) Vegyük például a tiédet, ami biztosan nőtt, de nem annyit mint a haverodé.Az ővé tuti hosszabb! Az viszont, hogy a tied rövidebb, nem jeleni azt, hogy értékesebb is! Tudnod kell, hogy a hosszabb egyáltalán nem biztos, hogy jobb is. Kérdezd csak meg a lányokat, hogy mit gondolnak a pénisz hosszáról!! Meg fog lepni a mondani valójuk. A nőknek nem számít a méret (vannak kivételek nem sokan) ráadásul a túl nagy megilyeszti őket. Hallotad már azt a mondást, " hogy nem a hangszer számít, hanem a zenész."!!:D:D


A Férfi nemi szerv a pénisz:


Ezen kerszetül üról a vizelet és a sperma is.A sperma szexuális inger vagy orgazmus hatására péniszből kilövellő folyadék*.A pénisz szexuális inger hatására feláll és meg keményedik, ezt hívjuk erekciónak.A pénisz alatt található főggelék két heregolyót tartalmaz amit herezacskónak nevezünk, ahol a sperma termelődik, tulajdon képen az egyik heregolyó mindig lejjebb van mint a másik, de mind kettő olyan érzékeny hogy a fájdalom gondolatától már rosszul van a tulajdonosuk.


*a sperma folyadék álltalában az íze attól függ mit eszik illetve mit isznak a férfiak, alapvetően ha rostos üdítő italt isznak édesebb lesz a férfi spermája ha ropit vagy bármilyen sós rágcsálni valókat esznek, sósab lesz.(: Mielőtt meg kérdeznéd magadban ha estleg a szádba kerül az ondó és lenyeled terhes lehetsz-e?? Megnyugtalak nem..!!!!


Hozzászólások száma: (1)

Előjáték.(:

2010-01-31 21:05:59

Az előjáték fogalma.!!


A szexuális érintkezés bevezetője. Mint minden játékanak ennek is megvannak  a maga szabályai lássunk egy párat:


- akár meddig tarthat nincs időhöz kötve


-gyengéd érintések, simogatás, szenvedélyes ölelések, forró csókok


! A suttogás és incselkedés növelheti a szexuális feszültséget


! Az előjátékba BÁRMI belefér.(:


Saját tapasztalat.(:  :


Álltalában kézzel és szájjal történő izgatás, de a azonos nemű párok alkalmaznak segéd eszközöket is. Nos nekem van egy párom álltalában ebben az "előjáték" szitumban csak is az ujjait használja mert, számára nem tetszetős az orális szex*, én teljesen más véleményen vagyok mint ő. Igenis fontos egy pár életbén az orális szex. De nem kötelezhetsz senkit erre.!!!( és érdemtelen emiatt szakítnai) Végül is az oráls szex csak egy plusz ebben a játékban.


 *orális szex: KIZÁRÓLAG nyelvel való érintés a párunk nemi szervére.


 


Hozzászólások száma: (0)

Petting.(:

2010-01-31 16:56:17

 De valójában mi is az a PETTING??


Petting- szex is meg nem is. Minden belefér, csókolózás simogatás, érintés , maszturbálás.De nem fér bele a szex.(:      Ettől a pettingtől gyakoralilag nem eshetsz teherbe és nem kaphatsz el szexuális úton terjedő betegséget sem. Jó hatásal van a tapaszlatlan, fiatalok számára. Lehet inspiráló a kisérletező párok számára is.


Kellemes idő töltést.(:


Hozzászólások száma: (0)