piszkálnak a suliban

AZ ISKOLAI ZAKLATÁS SOKKAL KOMOLYABB PRÓBLÉMA,MINT GONDOLNÁD.TINIK SOKASÁGA DOBTA MÁR EL AZ ÉLETÉT,MERT AZ ISKOLÁBAN CSÚFOLTÁK ŐT.VELED MI A HELYZET,MELYIK OLDALON ÁLLSZ?OSZD MEG VELEM

poszpaa 2010.11.04. - 12:42 4579 látogatás 1 bejegyzés

Phoebe története

2010-11-04 13:24:33

Phoebe Prince története korántsem egyedi. De ettől nemhogy veszítene a jelentőségéből, sőt annál szörnyűbb...


A 15 éves lány 2009-ben költözött a családjával Írországból az Egyesült Államokba, Massachusettsbe. Új tanév, új suli, új ország, új kultúra - kalssz, gondolhatnád. A helyes csajszi számára azonban az amerikai álom leginkább amerikai rámálom lett.


Phoebe csinos pofija kezdettől fogva szúrta a szemét az osztály főribijeinek, Ashleynek és Keylának. Phoebe nemcsak sokkal helyesebb volt náluk, de mivel Európából érkezett, érdekesebb volt a fiúk számára, mint ők. Aztán amikor Keyla pasija, a focista Sean flörtölt Phoebevel, a két gonosz  csaj bekattant, és megkezdték lejárató hadműveletüket. Hónapokon keresztül alázták a lányt, és mivel ők voltak a suli szószólói, egy csomó embert maguk mellé állítottak Phoebevel szemben. És ugyebár ki akarna ujjat húzni a menő csajokkal...Nem is védte senki látányosana jövevényt, akit eleinte csak szóban bántottak, majd elkezdték zaklatni a Facebookon, néha meg is verték, dobálták. Állítólag két srác meg iserőszakolta!


Idén, január 24-én az iskolából hazafelé menet - miután egy kocsiból megdobálták  üdítősdobozokkal - Phoebe úgy döntött: ELÉG VOLT! Hazaért, bement a fürdőszobába, és felakasztotta magát. 12 éves kishúga talált rá a holttestére. Az őt szekáló tiniket (összesen 9-et) a rendőrség letartoztatta, hiszen már elmúltak 16 évesek, így felelősségre vonhatók a tettükért. Azt mondták: ,,Nem gondoltuk, hogy ez lesz belőle."


Hozzászólások száma: (1)