Egy névtelen fiú blogja

Üdv! Én egy 15 (lassan 16) éves fiú vagyok aki meleg, vagyis nem teljesen mivel a lányokat is szeretem de a biszexuális kifejezést nem kedvelem, mivel ezt senki se tudja a titkom így névtelen maradok.

TitkosANevem 2020.06.23. - 23:44 1873 látogatás 3 bejegyzés

Titok

2020-06-27 23:56:35
Ma elmondtam egy barátomnak, meglepődött elöször csak azt hitte hogy viccelek. Aztán elmondtam hogy halál komoly és nem bántam meg, nem kezel máshogy és nem ítélkezik, megérte elmondani olyan mintha egy nagyobb teher esne le rólam de másnak szerintem még nem fogom elmondani. Az a srác aki "tetszik" szerintem nem hasonlít rám ebben a tulajdonságomban de még nem biztos. Na mind1 jó8 mindenkinek!
Hozzászólások száma: (0)

Hullámvasút

2020-06-25 01:05:32
Helló.
Amikor rájöttem hogy meleg vagyok az egyben szörnyű és felemelő volt. Végre tudtam hogy nem valami hülyeség, elfogadtam az érzéseim és realizáltam hogy rontottam amin már nem lehetett. Ez a felismerés egy film végénél jött a film címe a kszi Simon. A film egy "tipikus" amcsi suli dráma csak nem épp egy heteró a főszereplő, de most nem a filmről van szó. Néha azon gondolkozom hogy milyen lenne az életem ha hirtelen mindenki megtudná, de az elképzeléseim ritkán jók... Azon is gondolkozom van-e valaki aki sejti vagy tudja... Vagy ha egyszer végre kijelentem és végül elmúlik az egész akkor mi van? Vagy találok-e valaha valakit aki szeret és én is szeretem... Vagy hogy összeomlik a jövőm mert meleg vagyok..... de ezek csak feltevések és buta kérdések lehet hogy túlzok de akkor is félek, egyedül vagyok a titkommal és csak várok hogy valaki kimentsen ebből a hullámvasútból amibe beleragadtam, és végre megtudjam milyen ha valaki szeret mint sehogy senki más.
Hozzászólások száma: (0)

Bővebben rólam

2020-06-23 23:58:12
Üdv! Az életemről annyit hogy senki se tudja (legalábbis remélem..) hogy meleg vagyok. Ez az első hogy ezt így kijelentem. Jelenleg van egy fiú aki tetszik nekem de nem tudom hogy meleg-e. Van egy apám aki szerintem utálja a melegeket így a család ismertetése a helyzetről nem túl ópcionális számomra. A szüleim elváltak de jó kapcsolatot ápolnak. Általános iskoláimba sokat csúfoltak és nem sok barátom van. Gyakran harcolok azért amiben hiszek vagy épp magamért, és nem tulzottan érdekel a túlerő épp ezért sok vesztes csata van már mögöttem. Nemrégiben elkeztem naplót írni mivel ez a titok ki akar tőrni belőlem de félek. Ezek az alap dolgok amiket érdemes tudni rólam.
Hozzászólások száma: (0)